Düşük yaptığımı öğrendiğim gün eşim sağlıkçı benim onun çalıştığı hastanede sıra bekliyorum sonucu göstermek için nasıl kalabalık o kat artık psikolojikman çökmüşüm kapının önü hamile kaynıyor bi onlara bakıyorum bi elimdeki kağıda neyse içeriden hastası çıktı doktor beni görünce o halde eliyle gel yaptı tam içeriye girerken 9 aylık hamile bi kadın bana omuz atarak içeri girdi aynı anda doktora kağıdı verdim ellerim titriyor düşük mü dedim yüzüme baktı evet dedi bu defa yandan o kadın söylenmeye başladı işte ben haftaya doğum yapıcam burda bekleyemem vs. Ben o üzüntüyle çıktım odada hiç bişey sormadan ama o kadın içimi öyle acıttı ki dilerim aynı şeyi yaşamaz benimle. Daha sonra doktor üzülmüş beni aradı tekrar gelebilir misin konuşalım diye, kadına diyormuş neden böyle davrandınız kadın düşük yapmış canı sıkkın diyormuş o da banane yaptıysa yaptı diyormuş. artık hastane diyince aklıma direk bu olay geliyor tüylerim diken diken oluyor o yüzden adım atmak dahi istemiyorum hastane ortamına