- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 33
Aynen, stressiz kafanın rahat olduğu zamanlarda olmasının çok daha olumlu süreçler getireceğine inanıyorum bende. Evet 3 ay şimdi beklemek bana zor geliyor, ama bir taraftanda 1 yılın ardından bi mola oldu. Temizlenme, arınma, iyileşme dönemi olarak değerlendirmek istiyorum ben bu süreci. Daha sağlıklı, yeniden toparlanmış pozitif bi enerjiyle sıfırdan başlamak için.Bende yaza kadar beklicem şu virüs felan hastanelere şuan gidilmez düşük tehlikesi olursa yine acille uğraş dur eniyisi yazı beklemek
Canım çok çok geçmiş olsun... sebebin ortaya çıkması neden bu kadar gecikti peki? Daha önceki kontrollerinde ortaya çıkmamış mıydı? Neler yaşamışsın... Allah beterinden saklasın.Benimde 5 bebek kaybim var. 2 dış gebelik, 1 kimyasal, 2 de gelişmediği (1 düşük, 1 kalbi durdu) için sonlandırılan gebeliğim oldu. Sebebi araştırıldı perde varmış, şubatta perde operasyonu geçirdim.
Keşke devam etseydin neden etmedin? Düşüğün onlamı alakası var acabaBen benzerini kullandım ismi naturellen spacel clife ile aynı 2 kavanoz aldım 1ini yumurtlamaya kadar kullandım hamile kaldım ama düştü diğerini kullanmadım
Ya bir doktorumun yeğeni bununla kalmış hamile denedim bendeAaa ciddi misin hemen bakayım ben de canım doktor mu önerdi sana
medovada secil adi soyadini hatirlayamadimBende konyadayım hangi doktora gidiyordunuz ben farabi hastanesi mehmet bardakçı ya gidiyordum ama artık gitmeme kararı aldım başka doktor bakıyorum
İşte alakası varmı acaba dedim kullanamadımKeşke devam etseydin neden etmedin? Düşüğün onlamı alakası var acaba
Ben olmayacagını biliyorum içinde aslan pençesi hayıt filan var bunlar gebeliği destekliyorİşte alakası varmı acaba dedim kullanamadım
Amin,Canım çok çok geçmiş olsun... sebebin ortaya çıkması neden bu kadar gecikti peki? Daha önceki kontrollerinde ortaya çıkmamış mıydı? Neler yaşamışsın... Allah beterinden saklasın.
tavrindan memnun kalmadik acikcasi ama yorum yapmak da cok dogru olmaz sadece 1 kez gittimSeçil kahveci ersürer biliyorum gittim ben hemen o hastanenin yanındaki sarı uzun binalarda sitede oturuyorum memnunmusun ondan fuat demir var birde onada iyi diyorlar
yakinmisiz bende realin arka tarafinda oturuyorum :)Seçil kahveci ersürer biliyorum gittim ben hemen o hastanenin yanındaki sarı uzun binalarda sitede oturuyorum memnunmusun ondan fuat demir var birde onada iyi diyorlar
Doktor bulmakta zortavrindan memnun kalmadik acikcasi ama yorum yapmak da cok dogru olmaz sadece 1 kez gittim
Evet yakınmışızyakinmisiz bende realin arka tarafinda oturuyorum :)
Ağustosta 5 yıllık evli olcam iki buçuk yıl korunduk bebeğe karar verdikten 4 ay sonra doktora gittim hiç bir şeyin yok gayet sağlıklısın dedi 8 ay sonra yine gittim yumurta tembelliği var denildi diğer ay klomen ve çatlama iğnesine başladık iki ay denedim olmadı sanki hiç olmayacak diye bıraktım iki ay ilaçsız denedik olmadı yine doktora gittim direk rahim filmi çekildi ve sorun yok dendi diğer ay klomen ve duphoston ile hamile kaldım keseyi gördük doktor gün verdi kalp atışı için gitmeye üç gün kala şiddetli kanama ile bebeğimi düşürdüm normalde riskli gebelikmis ben bunu receteden e-nabizdan öğrendim doktor sorun yok diyordu kötü bir şey yapmadım ama dikkatte etmedim o yüzden o doktorda bıraktım herkes yine olur dedikçe ben çok üzüldüm ben başkasını değil minik fasulyemi istiyorum diye haziranda yine hamile olduğumu öğrendim on gün sonra yine kanama ve düşük kasımda tekrar hamile kaldım değer iki kat artarken yavaş artmaya başladı sonra düştü ve kanama başladı 3. De olunca doktorum genetiğe yönlendirdi yeniden denemeye başladık Hakkımız da Hayırlısı olsunBurada her gün 1 konu üzerine konuşalım birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz?Deryakckn Manukabal @Fatossenturk Ucanbilge tugcekb T Turkuazkizz Meryemcez Mechulzaman
Mesela ilk konumuz,
Kimyasal, dış gebelik ya da düşükten sonra nelere dikkat ettiniz? Kullandığınız herhangi bir takviye ilaç oldu mu? Doktorlarınızın önerileri nelerdi? Bu süreci psikolojik olarak nasıl yürütüyorsunuz ailenizden destek alıyor musunuz? Olsun
cok gecmis olsun umarim saglikla bebeginizi kucaginiza almak nasip olurAğustosta 5 yıllık evli olcam iki buçuk yıl korunduk bebeğe karar verdikten 4 ay sonra doktora gittim hiç bir şeyin yok gayet sağlıklısın dedi 8 ay sonra yine gittim yumurta tembelliği var denildi diğer ay klomen ve çatlama iğnesine başladık iki ay denedim olmadı sanki hiç olmayacak diye bıraktım iki ay ilaçsız denedik olmadı yine doktora gittim direk rahim filmi çekildi ve sorun yok dendi diğer ay klomen ve duphoston ile hamile kaldım keseyi gördük doktor gün verdi kalp atışı için gitmeye üç gün kala şiddetli kanama ile bebeğimi düşürdüm normalde riskli gebelikmis ben bunu receteden e-nabizdan öğrendim doktor sorun yok diyordu kötü bir şey yapmadım ama dikkatte etmedim o yüzden o doktorda bıraktım herkes yine olur dedikçe ben çok üzüldüm ben başkasını değil minik fasulyemi istiyorum diye haziranda yine hamile olduğumu öğrendim on gün sonra yine kanama ve düşük kasımda tekrar hamile kaldım değer iki kat artarken yavaş artmaya başladı sonra düştü ve kanama başladı 3. De olunca doktorum genetiğe yönlendirdi yeniden denemeye başladık Hakkımız da Hayırlısı olsun
Düşükten sonra 40 gün olmayabiliyorİyi akşamlar beni de eklediğin için çok teşekkür ederimbende pco var kendiliğimden olursam 35 günde oluyorum kimyasaldan sonra 34. Gün oldum sonra olmadım doktora gittim adet söktürücü verdi cuma günü onunla adet oldum bu ay nasıl olur bilmiyorum
Umarım Allah im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsincok gecmis olsun umarim saglikla bebeginizi kucaginiza almak nasip olur
Ben tekrar hamile kalmak için denedim açıkcası kendimi üzmedim. Zaten kimyasal gebelikten sonra hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş diye duydum. Tek sıkıntım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım normalde çok düzenli hasta olurum ama bu ay 6 gün gecikti ve hala olmadım. Hamile değilim test yaptım evde. Hasta olamamak çok geriyor beniBurada her gün 1 konu üzerine konuşalım birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz?Deryakckn Manukabal @Fatossenturk Ucanbilge tugcekb T Turkuazkizz Meryemcez Mechulzaman
Mesela ilk konumuz,
🏷Kimyasal, dış gebelik ya da düşükten sonra nelere dikkat ettiniz? Kullandığınız herhangi bir takviye ilaç oldu mu? Doktorlarınızın önerileri nelerdi? Bu süreci psikolojik olarak nasıl yürütüyorsunuz ailenizden destek alıyor musunuz? Olsun