- 1 Şubat 2020
- 1.379
- 869
- 42
çok güzel sürprizmiş :))) aldım cebime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel sürprizmiş :))) aldım cebime
Süper denk gelirAaaa güzel süpriz miş bende öyle yapayım 2 mayıs benim doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü ikimizede hediye olur
eldiven maske her turlu onlemi al gideceksenSelam hanımlar kadın doğum doktoruma whatsap tan yazdım 37 gündür adet olmadım diye oda gel ultrason la bakalım dedi çok tırsıyorum hastane ye gitmeye
cok bosss konusuyosun bilmem farkinda misinvermedi yasak vermez veremez paralarimiz varakli peteklere gitti emine hanimin hermes cantalarina gemiciklere gitti bize bisey kalmadi essek gibi gidecek millet simdi ise
sanane taa gecmis konusmalari okuyup simdi yorum yapiyosuncok bosss konusuyosun bilmem farkinda misin
konuyu okurken en cok sacmalayan olarak gozume battin o yuzden ! istedigim zaman yorum yaparim!sanane taa gecmis konusmalari okuyup simdi yorum yapiyosun
hosuna gitmediyse konusmalarim okumazsin yorumlarimi olur biter!! Evet istedigin zaman yorum yaparsin ama bir daha benden cevap alamazsin cunku gormezden gelecegim!!konuyu okurken en cok sacmalayan olarak gozume battin o yuzden ! istedigim zaman yorum yaparim!
lutfen cevap yaz noolurhosuna gitmediyse konusmalarim okumazsin yorumlarimi olur biter!! Evet istedigin zaman yorum yaparsin ama bir daha benden cevap alamazsin cunku gormezden gelecegim!!
cevap mi yaziyim al sana cevap. İnsallah hayaline kavusamazsin!lutfen cevap yaz noolur
Aynen takıp gittim eve gelince şimdi duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan testi verdim sonuca göre arayacam başla derse başlıcam nisan hayallerim suya düştü doğum kontrol hapıeldiven maske her turlu onlemi al gideceksen
yaa uzulme vardir bunda da bi hayir insallah bunu da atlatip saglikla tekrar hamile kalirsin. Ne derler gec olsun guc olmasin uzme kendiniAynen takıp gittim eve gelince şimdi duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan testi verdim sonuca göre arayacam başla derse başlıcam nisan hayallerim suya düştü doğum kontrol hapı
Aynen kısmet başka bahara kaldıyaa uzulme vardir bunda da bi hayir insallah bunu da atlatip saglikla tekrar hamile kalirsin. Ne derler gec olsun guc olmasin uzme kendini
Üzülme vardır bir hayr bundadaAynen takıp gittim eve gelince şimdi duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan testi verdim sonuca göre arayacam başla derse başlıcam nisan hayallerim suya düştü doğum kontrol hapı
AynenÜzülme vardır bir hayr bundada
Canım iyi akşamlar bugün çok işim vardı giremedim hiç Kızlar bugün kahverengi akıntım oldu acaba regl mi olacağım erken mi gelecek anlamadım ama çok ufak bi leke bi de ara ara kasığım hafif sancıyorminseo canımcım sesin çıkmıyor iyimisin
Canım geçmiş olsun en azından erkenden haberin olmuş oldu bi an önce ilacını içersin hallolur üzülmeAynen takıp gittim eve gelince şimdi duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan testi verdim sonuca göre arayacam başla derse başlıcam nisan hayallerim suya düştü doğum kontrol hapı