Günde kaç tane alıyorsun canımBen kullanıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde kaç tane alıyorsun canımBen kullanıyorum canım
Ben de temizliğimi yaptım yarına ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Hadi hayırlı olsun güzelim rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah ponçiğimiz de olurda teyze oluruz
Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim korktuğuna uğratmasın ilk 5 hafta ağrın olması normal bebek yerleşiyor korkma sakın kafandan at o fikri görceksin rabbim hayırlıca evladını sana bağışlayacak hiç kötü hissetmedimadetime 1 gün kala kan beta hcg değerim 120 çıktı dün.
Yarın 2 kat artıp artmadığına bakılacak ama çok tedirginim hanımlar..
Çünkü kimyasal olmasaydı bukadar kasık ağrım olur muydu her an adet olacakmışım gibi...
Kimyasalı ayırt etmek için belirtiler nelerdir?
Bende yanında rakı ile Allahımmm olsada yesek içsekBen de bayılırım meze ile ömrümü geçirebilirim
Günde 1 almalısın bende kullanıyorum bir zararı olmazGünde kaç tane alıyorsun canım
1 tane içiyorum canımGünde kaç tane alıyorsun canım
Günaydın canım inşallah su gibi akan bi hafta olurGüüüünaaayyydııııınnnnn ponçik annelerr ve biz minnoş anne adayları güzel bir hafta bizimle olsun sabah kahvelerinizzzz gelddiiii jkalkın hadi Yağmurlu havada size kahve ısmarlayacam
Ay inşallah yaaa vaka sayıları arttı biz sürekli dışardayız müdürün tek derdi satış inşallah hızlıca aksın hatta 2020 aksın gitsinGünaydın canım inşallah su gibi akan bi hafta olur
Evet tablo kötüye gidiyor başa dönüyoruz artık yıldım yemin ederimAy inşallah yaaa vaka sayıları arttı biz sürekli dışardayız müdürün tek derdi satış inşallah hızlıca aksın hatta 2020 aksın gitsin
Bende kullanıyorum. Daha öncede kullandımKızlar bunu kullanan var mı aranızda
Günde kaç tane aç tok nasıl alıyorsun canımBende kullanıyorum. Daha öncede kullandım
Tok karnına günde bir tane önerildi hep.Günde kaç tane aç tok nasıl alıyorsun canım
Gunaaayyydiiiiinnnnn Ohh her sabah kahve hazir bende kruvasan aliyimGüüüünaaayyydııııınnnnn ponçik annelerr ve biz minnoş anne adayları güzel bir hafta bizimle olsun sabah kahvelerinizzzz gelddiiii jkalkın hadi Yağmurlu havada size kahve ısmarlayacam
Amin çok saol canımHadi hayırlı olsun güzelim rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah ponçiğimiz de olurda teyze oluruz
Günaydın tabi zayıf bir hamile olunca yersin kruvasanları bende 58 dakikada 5km yol yürüdüm işe geldim yeşil çay içip üstüne kahve alayımGunaaayyydiiiiinnnnn Ohh her sabah kahve hazir bende kruvasan aliyim
zayif olmak da iyi degil giydigin yakismiyorGüna
Günaydın ☺☺tabi zayıf bir hamile olunca yersin kruvasanları bende 58 dakikada 5km yol yürüdüm işe geldim ☺☺yeşil çay içip üstüne kahve alayım
Canım en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallahMerhaba aranıza bende katılmak istiyorum.
3 yıllık evliyim ve evlendiğimizden bu yana uğraşıyoruz ama nasip olmamıştı. Eşimin değerleri çok iyi ama sorun bende bir sene önce histereskopi laparoskopi ameliyatları oldum tüpüm açıldı rahim düzeltildi polip temizlendi ve temiz çıktı.
Ocak ayında 6 haftalık düşük yaptım ve bu ayda kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirip evladıma kavuşmak istiyorum. Ama öncesinde pıhtılaşma ve genetik testi yaptıracağız. Önerebileceğiniz başka birşey var mı üçüncüye tekrar yıkılmak istemiyorum
Ayrıca hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlatlar diliyorum
İnşallah canım teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip etsinCanım en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah