• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben anlamadım bu doktorların kafa yapısını kimyasal geçiririz hiç bi teste gerek yok hormon testi bile gerek görmez, dış gebelik geçirenlere hiç bir teste filme gerek yok e bu insanlar korku içinde hamile kaldıktan sonra ne anladım bu işten
Kesinlikle adam akıllı bilgi verip aydınlatan bir tane doktor bulamadım

adetime 1 gün kala kan beta hcg değerim 120 çıktı dün.
Yarın 2 kat artıp artmadığına bakılacak ama çok tedirginim hanımlar..
Çünkü kimyasal olmasaydı bukadar kasık ağrım olur muydu her an adet olacakmışım gibi...
Kimyasalı ayırt etmek için belirtiler nelerdir?

Çünkü kimyasal olmasaydı bukadar kasık ağrım olur muydu her an adet olacakmışım gibi...
Canım bunu ayırt etmenin tek yolu kandaki artış ağrılar normal bazı kişiler regl ağrısı gibi yaşayabiliyor

Kızlar napıyorsunuz minseo minseo Manukabal Manukabal tugcekb tugcekb enterasan bişey oldu ovulasyon testi bu ay yapmıcam dedim bugün 13cü gün akıntım çok kasık ağrısı var yumurtlama mı acaba bi test yapayım dedim pik çıktı tek seferde yumurtlamayı yakaladım 🤣🤣🤣 test olmadan anlayabiliyorum sanırım 😁😁😁

Belli olmuyor pek benim işk 3nde ağrı yoktu hiç son şubatta yaşadığım ağrıyı tarif edemem kıvrandım resmen kolay kolayda düzelmedi ağrı hemen geçmedi

Kızlar napıyorsunuz minseo minseo Manukabal Manukabal tugcekb tugcekb enterasan bişey oldu ovulasyon testi bu ay yapmıcam dedim bugün 13cü gün akıntım çok kasık ağrısı var yumurtlama mı acaba bi test yapayım dedim pik çıktı tek seferde yumurtlamayı yakaladım 🤣🤣🤣 test olmadan anlayabiliyorum sanırım 😁😁😁
ay supermis hemmeeenn degerlendirseydin😆🙈

Aaa süper 😂😂 ben iyiyim canım ben de çatlama sonrasını değerlendiriyorum salıya kadar devam 😂

Kızlar bunu kullanan var mı aranızda

Eklentiler

• 61DF7E7D-6AD6-4F66-9E5F-E7277CD5A097.png
    61DF7E7D-6AD6-4F66-9E5F-E7277CD5A097.png
    411,2 KB · Görüntüleme: 30
Back