- 5 Mart 2013
- 23.548
- 44.670
- 798
tildamilda canım napıyosun nasıl gidiyor değerlendirmeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tekrar mı koyulaşmaya başlamış canım test çatlamadan sonra silikleşmesi lazım yarın tekrar yap bakalımGunaydin kizlar ben bugun itibari ile test yapmayi birakiyorum tarih ile regli sonrasi tarih ayni ayin birinde regli olmustum 11 de basladim yapmaya bazi gunler iki tane yaptim size zahmet bi yorumlarmisiniz ballarEki Görüntüle 2649150
Aynen canim koyulasma olmus sanki sastim ayda kackere yumurtluyorum acabaBugün tekrar mı koyulaşmaya başlamış canım test çatlamadan sonra silikleşmesi lazım yarın tekrar yap bakalım
Üst üste olması değişik geldi bana gerçi bu kaset testler hassas test olmadığı için çokta net bi sonuç vermiyor ama çatlamayı tamamen görmen gerekiyor yarın tekrar bi test yap silikleşmesi lazım iyice çatlama olmazsa gebelik olmazAynen canim koyulasma olmus sanki sastim ayda kackere yumurtluyorum acaba
Dun aksamki siliklesmisti ama bu sabahki koyuldu geri bu ay ates tablomda bir garipÜst üste olması değişik geldi bana gerçi bu kaset testler hassas test olmadığı için çokta net bi sonuç vermiyor ama çatlamayı tamamen görmen gerekiyor yarın tekrar bi test yap silikleşmesi lazım iyice çatlama olmazsa gebelik olmaz
Akşam üstüne doğru bi daha yapsana test ama sıvı alımına dikkat et bakalım nasıl çıkacak canımDun aksamki siliklesmisti ama bu sabahki koyuldu geri bu ay ates tablomda bir garip
Tamam canim bes gibi yaparim 4 saat dikkat ederimAkşam üstüne doğru bi daha yapsana test ama sıvı alımına dikkat et bakalım nasıl çıkacak canım
teşekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için, Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip etsin.Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim korktuğuna uğratmasın ilk 5 hafta ağrın olması normal bebek yerleşiyor korkma sakın kafandan at o fikri görceksin rabbim hayırlıca evladını sana bağışlayacak hiç kötü hissetmedim ✔
Olurmu canım her istediğini alırsın buna sığabilirmiyim diye düşünmedenzayif olmak da iyi degil giydigin yakismiyor
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı gebeliği yakalarsınMerhaba aranıza bende katılmak istiyorum.
3 yıllık evliyim ve evlendiğimizden bu yana uğraşıyoruz ama nasip olmamıştı. Eşimin değerleri çok iyi ama sorun bende bir sene önce histereskopi laparoskopi ameliyatları oldum tüpüm açıldı rahim düzeltildi polip temizlendi ve temiz çıktı.
Ocak ayında 6 haftalık düşük yaptım ve bu ayda kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirip evladıma kavuşmak istiyorum. Ama öncesinde pıhtılaşma ve genetik testi yaptıracağız. Önerebileceğiniz başka birşey var mı üçüncüye tekrar yıkılmak istemiyorum
Ayrıca hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlatlar diliyorum
Olmaz ben yapıyorum işte 2 öğün beslenme yapıyorum 11 gibi kahvaltı ekmeksiz 2 yumurta zeytin peynir domates salatalık meyve 1 tane sonra 4 gibi kahve hurma sonra 7 de akşam yemeği ekmeksiz pilavsız 2 litreden fazla su içiyorum hergün 5 kilometre yürümeye çalışıyorum tatlıdan uzak duruyorum 3.buçuk kilo verdim dahada vericem detoks yapıcam birkaç günBen de bi 2 3 kilo vermek istiyorum hamilelik düşünürken diyet yapsam sorun olur mu acaba
Ben de yapayım bari biraz versem iyi olcakOlmaz ben yapıyorum işte 2 öğün beslenme yapıyorum 11 gibi kahvaltı ekmeksiz 2 yumurta zeytin peynir domates salatalık meyve 1 tane sonra 4 gibi kahve hurma sonra 7 de akşam yemeği ekmeksiz pilavsız 2 litreden fazla su içiyorum hergün 5 kilometre yürümeye çalışıyorum tatlıdan uzak duruyorum 3.buçuk kilo verdim dahada vericem detoks yapıcam birkaç gün
ahhh oyle olsaa bu seferde hersey bol geliyor son yillarda bulunuyor ama 5-6 sene oncesi her alisveristen aglayarak donerdim begendiklerim olmuyo diyeOlurmu canım her istediğini alırsın buna sığabilirmiyim diye düşünmeden ☺
İnşallah tüm isteyenler için duam böyle. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınGeçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı gebeliği yakalarsın
Off bendensin gel beraber yapalimBende yanında rakı ile Allahımmm olsada yesek içsek
Valla yapalımmm en sevdiğim hiç dayanamammOff bendensin gel beraber yapalim
Hiç bişey olmaz ben diyeti yapıyorum çocuk için eger düşünürsen diyetisyenim iyi kuzucumBen de bi 2 3 kilo vermek istiyorum hamilelik düşünürken diyet yapsam sorun olur mu acaba