• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar ben bugun itibari ile test yapmayi birakiyorum tarih ile regli sonrasi tarih ayni ayin birinde regli olmustum 11 de basladim yapmaya bazi gunler iki tane yaptim size zahmet bi yorumlarmisiniz ballar IMG_20200615_110919.jpg

Gunaydin kizlar ben bugun itibari ile test yapmayi birakiyorum tarih ile regli sonrasi tarih ayni ayin birinde regli olmustum 11 de basladim yapmaya bazi gunler iki tane yaptim size zahmet bi yorumlarmisiniz ballarEki Görüntüle 2649150
Bugün tekrar mı koyulaşmaya başlamış canım test 🤔 çatlamadan sonra silikleşmesi lazım yarın tekrar yap bakalım

Aynen canim koyulasma olmus sanki sastim ayda kackere yumurtluyorum acaba :KK48:
Üst üste olması değişik geldi bana 🤔gerçi bu kaset testler hassas test olmadığı için çokta net bi sonuç vermiyor ama çatlamayı tamamen görmen gerekiyor yarın tekrar bi test yap silikleşmesi lazım iyice çatlama olmazsa gebelik olmaz

Üst üste olması değişik geldi bana 🤔gerçi bu kaset testler hassas test olmadığı için çokta net bi sonuç vermiyor ama çatlamayı tamamen görmen gerekiyor yarın tekrar bi test yap silikleşmesi lazım iyice çatlama olmazsa gebelik olmaz
Dun aksamki siliklesmisti ama bu sabahki koyuldu geri bu ay ates tablomda bir garip

Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim korktuğuna uğratmasın🙏🏽 ilk 5 hafta ağrın olması normal bebek yerleşiyor korkma sakın kafandan at o fikri görceksin rabbim hayırlıca evladını sana bağışlayacak 🙏🏽🤲🏽🥰 hiç kötü hissetmedim ✔
teşekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için, Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip etsin.

Ben de bi 2 3 kilo vermek istiyorum hamilelik düşünürken diyet yapsam sorun olur mu acaba 🤔

Merhaba aranıza bende katılmak istiyorum.

3 yıllık evliyim ve evlendiğimizden bu yana uğraşıyoruz ama nasip olmamıştı. Eşimin değerleri çok iyi ama sorun bende bir sene önce histereskopi laparoskopi ameliyatları oldum tüpüm açıldı rahim düzeltildi polip temizlendi ve temiz çıktı.

Ocak ayında 6 haftalık düşük yaptım ve bu ayda kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirip evladıma kavuşmak istiyorum. Ama öncesinde pıhtılaşma ve genetik testi yaptıracağız. Önerebileceğiniz başka birşey var mı üçüncüye tekrar yıkılmak istemiyorum😢

Ayrıca hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlatlar diliyorum🤲
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı gebeliği yakalarsın🤲

Ben de bi 2 3 kilo vermek istiyorum hamilelik düşünürken diyet yapsam sorun olur mu acaba 🤔
Olmaz ben yapıyorum işte 2 öğün beslenme yapıyorum 11 gibi kahvaltı ekmeksiz 2 yumurta zeytin peynir domates salatalık meyve 1 tane sonra 4 gibi kahve hurma sonra 7 de akşam yemeği ekmeksiz pilavsız 2 litreden fazla su içiyorum hergün 5 kilometre yürümeye çalışıyorum tatlıdan uzak duruyorum 3.buçuk kilo verdim dahada vericem detoks yapıcam birkaç gün

Olmaz ben yapıyorum işte 2 öğün beslenme yapıyorum 11 gibi kahvaltı ekmeksiz 2 yumurta zeytin peynir domates salatalık meyve 1 tane sonra 4 gibi kahve hurma sonra 7 de akşam yemeği ekmeksiz pilavsız 2 litreden fazla su içiyorum hergün 5 kilometre yürümeye çalışıyorum tatlıdan uzak duruyorum 3.buçuk kilo verdim dahada vericem detoks yapıcam birkaç gün
Ben de yapayım bari biraz versem iyi olcak

İnşallah en kısa sürede hepimiz bu sevinci yaşarız🤲

Eklentiler

• Screenshot_20200615_134112.jpg
    Screenshot_20200615_134112.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 25
Olurmu canım her istediğini alırsın buna sığabilirmiyim diye düşünmeden ☺
ahhh oyle olsaa bu seferde hersey bol geliyor son yillarda bulunuyor ama 5-6 sene oncesi her alisveristen aglayarak donerdim begendiklerim olmuyo diye🤣🤣

Back