- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo benim kirmizi cizgimdir tartiya cikmaksa korkulu ruyam kiiiimmseciklere soylemem zorunda kalmadikca Ama boyum 1.59Boylarınız ve kilolarınız kaç arkadaşlar yazalım mı benim boyum 1.69 kilom 70
Ya benimde kilo vermem lazim kalmadan once ama ben bide crohn hastasiyim dr diyet onermio napsam sasirdm sporla idare et dioHiç bişey olmaz ben diyeti yapıyorum çocuk için eger düşünürsen diyetisyenim iyi kuzucum
bence evetMerhabalar yardımlarınız lazımm sizce yumurtlama mıdır
Hadi inşallahbence evet
1.60 boy 52 kgBoylarınız ve kilolarınız kaç arkadaşlar yazalım mı benim boyum 1.69 kilom 70
Evet canımMerhabalar yardımlarınız lazımm sizce yumurtlama mıdır
Bişey olmaz canım, sağlıklı beslenme iyidir bende 2,5 aydır diyet yapıyorumBen de bi 2 3 kilo vermek istiyorum hamilelik düşünürken diyet yapsam sorun olur mu acaba
Kuzum çatlamış senin artıkiloveme baktinmi benim test balim
Aaa nedenminseo benim bat karıştı
Çatlatma iğnesi olduğun günden 14 gün sonrası bat olur artık dedi forumda kızlarAaa neden
Hee iğnede değişiyor muymuş onu bilmiyorum kuzum ama doktorun dediğini dikkate al sen çatlamadan 14 gün sonra regle mi tekabül ediyor 26 haziranÇatlatma iğnesi olduğun günden 14 gün sonrası bat olur artık dedi forumda kızlar
Öyle olursa bat 26 haziran, ama sat a göre bakınca da uygulama 1 temmuz diyor
Burda arkadaşlar iğneden 14 sonrası bat dediler. İnternette araştırınca da eğer gebelik yoksa regl iğneden 14 sonra gelir diyorDoktorum test için gecikmeyi bekle demişti ama tarihleri konuşmadıydık Sat 3 haziranHee iğnede değişiyor muymuş onu bilmiyorum kuzum ama doktorun dediğini dikkate al sen çatlamadan 14 gün sonra regle mi tekabül ediyor 26 haziran