- 5 Mart 2013
- 23.548
- 44.670
- 798
Onlar da haklı ama yapcak bişi yok benim 25 mayıs tı kuzumHay allah ikna etmesi de sıkıntı valla
Eşimde “bu ne ya böyle görev gibi” diye atarlanıyo
Teşekkürlerne zaman doğum günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar da haklı ama yapcak bişi yok benim 25 mayıs tı kuzumHay allah ikna etmesi de sıkıntı valla
Eşimde “bu ne ya böyle görev gibi” diye atarlanıyo
Teşekkürlerne zaman doğum günün
Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun o zamanOnlar da haklı ama yapcak bişi yok benim 25 mayıs tı kuzum
Sağol kuzum amiiin inşallahSenin de geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman
Bebekli bir yaş olsun bizim için
Of valla bat 1 temmuz, daha çok zaman var yaSağol kuzum amiiin inşallah
Benim de 27 haziranOf valla bat 1 temmuz, daha çok zaman var ya
Keşke hemen ertesi günü öğrenebilsek tutup tutmadığınıBenim de 27 haziran
Ay o teknoloji gelişene kadar biz 80 yaşına gelirizKeşke hemen ertesi günü öğrenebilsek tutup tutmadığını
Napalım 80 yaşında o teknolojiyi dimiAy o teknoloji gelişene kadar biz 80 yaşına geliriz
Bende 4sene onc3 gecirdim ameliyatla sol tupum alindi,rahim filmi istenmedi,bu sene bebek yapmaya karar verdim yine dr a sordum gerek yok simdilik dediSiz ce dış gebelik sonrası rahim filmi çektirmeli çektirmemeli mi? Kaç doktora sorduysam ilk dış gebelik sonrası rahim filmi istemiyorlar.
Siz ce dış gebelik sonrası rahim filmi çektirmeli çektirmemeli mi? Kaç doktora sorduysam ilk dış gebelik sonrası rahim filmi istemiyorlar.
Valla ben anlamadım bu doktorların kafa yapısını kimyasal geçiririz hiç bi teste gerek yok hormon testi bile gerek görmez, dış gebelik geçirenlere hiç bir teste filme gerek yok e bu insanlar korku içinde hamile kaldıktan sonra ne anladım bu iştenBende 4sene onc3 gecirdim ameliyatla sol tupum alindi,rahim filmi istenmedi,bu sene bebek yapmaya karar verdim yine dr a sordum gerek yok simdilik dedi
Evet bugün çatlamışCatladi yumurtam sonunda galibaEki Görüntüle 2648581
Tesekkurler balimEvet bugün çatlamış
Pik canım yeni gördüm tutar bu sefer İnşallah
Cuma cumartesi pazar pazartesi iyi değerlendir eşine bal kuruyemiş yedirKızlar benim Ovülasyon maceram bu ay son buldu kalan arkadaşlara başarılar
Valla ben 1.dış gebeliğimden sonra doktoru dinledim çektiemedim 2.dış gebeliğimde sağ tüp ve sağ yumurtalığımı aldılar ameliyatla. Bence çektir çekmem dersede zorla içim rahat etmez de vs. Çünkü 1 dış gebelik geçiren mutlaka 2.yide geçiriyorSiz ce dış gebelik sonrası rahim filmi çektirmeli çektirmemeli mi? Kaç doktora sorduysam ilk dış gebelik sonrası rahim filmi istemiyorlar.
İyidir canım sen nasılsın konyada yağmurlu bahçe çapalamaya geldik bitirdik şimdi eve dönüyoruzKızlarrrr görüşmeyeli nasılızzzz hadi azcık gıybet yapalım gaaaaveler benden
Iyi cnm valla yalovaya geldm annemlere hava burdada fena sicakkKızlarrrr görüşmeyeli nasılızzzz hadi azcık gıybet yapalım gaaaaveler benden