• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz ce dış gebelik sonrası rahim filmi çektirmeli çektirmemeli mi? Kaç doktora sorduysam ilk dış gebelik sonrası rahim filmi istemiyorlar.

Siz ce dış gebelik sonrası rahim filmi çektirmeli çektirmemeli mi? Kaç doktora sorduysam ilk dış gebelik sonrası rahim filmi istemiyorlar.
Bende 4sene onc3 gecirdim ameliyatla sol tupum alindi,rahim filmi istenmedi,bu sene bebek yapmaya karar verdim yine dr a sordum gerek yok simdilik dedi

Bende 4sene onc3 gecirdim ameliyatla sol tupum alindi,rahim filmi istenmedi,bu sene bebek yapmaya karar verdim yine dr a sordum gerek yok simdilik dedi
Valla ben anlamadım bu doktorların kafa yapısını kimyasal geçiririz hiç bi teste gerek yok hormon testi bile gerek görmez, dış gebelik geçirenlere hiç bir teste filme gerek yok e bu insanlar korku içinde hamile kaldıktan sonra ne anladım bu işten

:halay: Catladi yumurtam sonunda galiba IMG_20200614_082439.jpg

Valla ben 1.dış gebeliğimden sonra doktoru dinledim çektiemedim 2.dış gebeliğimde sağ tüp ve sağ yumurtalığımı aldılar ameliyatla.✔️ Bence çektir çekmem dersede zorla içim rahat etmez de vs. Çünkü 1 dış gebelik geçiren mutlaka 2.yide geçiriyor😒

Back