Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar çok acil bı sorum olucak dis gebelik geçirdim Şubat ayından tek dozla düştü ameliyat olmadim hastaneden çıkınca bı hafta sonra adet oldum diğer ay 10 gün geçti bu ay 2 ay oldu en son 8 Nisan'da oldum gelmedi hala özele gittim hormon ilacı verdi duzenlesin diye korunmanada gerek yok dedi sadece karından muayene etti tüplere bakmadi ama içim rahat değil acaba yapışıklık mi var neden olamadım adet çok takıyorum kafaya ya tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum adet düzensizliği yaşayan varmı normalmi acaba

Merhaba canım ben sana daha önce de yazmıştım gebelikten sonra,dış gebelikten sonra bu tarz gecikmeler yaşanması normalmiş,ben 28günde bir adet olurken normalde 33 günde oldum geçen ay ,bu ay da öyle oldu ve sadece bir gün sürüp bitti sonra bir iki gün kahverengi akıntı geldi,ben kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünmüştüm ama değilmiş yani daha önce yaşamadığım şekilde farklı bir dönem geçirdim.Doktorunuz hormon ilaçları ile düzenlemek istediyse vardır bir bildiği,sizin durumunuzda olan pek çok hastayla karşılaşmıştır diye düşünüyorum yine de başka bir doktordan da görüş almanızı tavsiye ederim.

Yani bilmyrm canım ya senin çokta geçmemiş 2 ay oldu yok benim riske de atmam istemiyorum tekrar aynı seyleri yasamak yerine hem psikolojik olarak kötü hemde zaman kaybı olur tekrar gidicem büyük ihtimalle ilaç bitsin adet olsada olmasada

Kizlar ben hergun pikmi olacagim anlamadim bugunde t deha koyu cikmis

Sen napıyosun değerlendirmeye devam mı doktor kaç gün değerlendir dedi iğneden sonra
İşin o kısmı ilginç bi hal aldı kuzum
Benim doktor iğneden 12 saat sonra ilişki olsun, sonrasındaki 3-4 günü de değerlendirin dedi
Ama burda haziran ayı klomen topiğindeki arkadaşların ikisine mesela doktorları iğneden 36 saat sonraki özellikle belirtmiş

Ben 12 saat sonrayı değerlendirdim ama dün akşam (tamda 36 saat oluyordu) değerlendiremedim
Dün doğum günümdü. Eşimle ikimiz biraz içmiştik, ben 11 gibi oğlumu yatırmaya gittim onun yanında sızmışımeşimde içerde koltukta sızmış
Bugün ve sonrasını değerlendiririz de eğer kritik gün dünmüşse 2 şarap 1 votkaya yalan olduk bu ay

Valla ben de bu sabah değerlendirdim şehir dışına çıktık bugün az önce geldik eve 2. Ye eşimi ikna edemedim çok yorgunum diyor artık yarına

Doğumgünün kutlu olsun bu arada burçtaşım

Valla ben de bu sabah değerlendirdim şehir dışına çıktık bugün az önce geldik eve 2. Ye eşimi ikna edemedim çok yorgunum diyor artık yarına
Hay allah ikna etmesi de sıkıntı valla
Eşimde “bu ne ya böyle görev gibi” diye atarlanıyo
Doğumgünün kutlu olsun bu arada burçtaşım
Teşekkürlerne zaman doğum günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…