Hay allahım yaa şaka gibiCanım hergün alttan ultrasonla bakıyorlar kist filan olsa görürlerdi. Doktor her kadın yaşayabilir bir sıkıntı olmak zorunda değil diyor. Tüpte tıkanıklık varsa eğer ona tedavim bittikten sonra bakılabilirmiş ama sıkıntı olmayadabilirmiş. Bende anlamadım saçma sapan şeyler.
Canım bugün pik olmuş senin bugünü ve arkasından gelen 3 günü mutlaka değerlendirOvu test boyle cikti ilk idrarla degil 4 saatlik bundan sonra 11 gibi yapacagim Eki Görüntüle 2647800
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBugun doktor muayenemiz var sanirim ikili test yapilacak dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Güzel geçsin canım inşallahBugun doktor muayenemiz var sanirim ikili test yapilacak dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
tesekkur ederimmGüzel geçsin canım inşallah
Dunu degerlendirdim bu gun yarin diyer gun derken :) tamam canim degerlendireyimCanım bugün pik olmuş senin bugünü ve arkasından gelen 3 günü mutlaka değerlendir
Kaçırma bugünler altın değerindeDunu degerlendirdim bu gun yarin diyer gun derken :) tamam canim degerlendireyim
Gözünaydın kuzumKizlar biz doktordan geldik bebek cok iyiymis hareket ediyor. Allah sizlere de en yakin zamanda saglikli bebekler versin insallah gonulden dua ediyorum
ikimizde ayni gunmu pik olduk ozaman 14 gun sonrami regli baslayacak hamile olmazsak
Evet canım benim bat 27 haziranikimizde ayni gunmu pik olduk ozaman 14 gun sonrami regli baslayacak hamile olmazsak
Benimde oyle 27Evet canım benim bat 27 haziran
Masallah minige saglikla gelsinKizlar biz doktordan geldik bebek cok iyiymis hareket ediyor. Allah sizlere de en yakin zamanda saglikli bebekler versin insallah gonulden dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?