Anladım kuzum beni de karından muayne etmişti sadece de rahim gayet normal kist vs. Yok demişti ama yumurta büyüklüğünü falan ultrasonda mı görüyorlar onu merak ettimReglin 3.günü yani ilk gittiğimde karından baktı. Kist falan olmadığına emin olmalıyız dedi
Ama bugün alttan baktı
Demek ki emin olmak için vajinal bakıyorlar canımbana bikere bakmisti dr 7-8 ay kadar oluyor vajinal bakmisti
Cok gecmis olsun aksilikler iste gecen ayda ben mantar olmustum malesef es gectim yumurtlamayiHer yumurtlama dönemimde ilaç içmemi gerektirecek bişey oluyor bu ay da boynum tutuldu sırt kaslarım resmen cayır cayır yanıyor ilaç içmeye de korkuyorum kremlerle idare etmeye çalışıyorum
Sebep yok doktora göre normal kimyasal düşükler hamilelik sayılmaz denemeye devam dedi başka doktorada gitmedim hayırlısı artıkSebeb var mi benim tahliller temiz bi dahaki ne kan sulandırıcı gene önerdi doktor
Geçmiş olsun canım bence ilaç yumurtayı etkilemiyordurHer yumurtlama dönemimde ilaç içmemi gerektirecek bişey oluyor bu ay da boynum tutuldu sırt kaslarım resmen cayır cayır yanıyor ilaç içmeye de korkuyorum kremlerle idare etmeye çalışıyorum
Ne bilim ağrı kesici içmeye bile korkuyorum artıkGeçmiş olsun canım bence ilaç yumurtayı etkilemiyordur
Ayyy o da felaket bişi geçmiş olsun canım ben de bi kere olmuştum içtiğim antibiyotik yüzünden berbat bişiCok gecmis olsun aksilikler iste gecen ayda ben mantar olmustum malesef es gectim yumurtlamayi
Hic sorma benimde ilk geldi basima deli oldum bir hafta elim seyimde gecdim yaAyyy o da felaket bişi geçmiş olsun canım ben de bi kere olmuştum içtiğim antibiyotik yüzünden berbat bişi
Canım idrarı çok damlatmışsın 2 damla yapBugun ilk defa ovulasyon denedim 11 gunum bilmedigim icin sormak istedim kizlar yardimci olursaniz sevinirim
10 dk içinde testin rengi beyaz olması lazım o zaman net sonucu görebiliriz test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes ilk idrar ve cinsel ilişkiden sonra test yapmaBugun ilk defa ovulasyon denedim 11 gunum bilmedigim icin sormak istedim kizlar yardimci olursaniz sevinirim
Him 3 damla yaziyordu o yuzden yarin 2 yaparim canimCanım idrarı çok damlatmışsın 2 damla yap
3 yapma Laboquick 2 damlada bile dağılıyor ben çok zorlandım bu markada 2 yeterli daha pik değil görünüyor zaten yarın ki testini de aynı saatlerde yap bakalım nasıl çıkacakHim 3 damla yaziyordu o yuzden yarin 2 yaparim canim
5 saattir lavobaya gitmeden yaptim temizlik yaptim unutmusum suda sivida tuketmemistim canim10 dk içinde testin rengi beyaz olması lazım o zaman net sonucu görebiliriz test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes ilk idrar ve cinsel ilişkiden sonra test yapma
Tamam canim tesekkur ederim3 yapma Laboquick 2 damlada bile dağılıyor ben çok zorlandım bu markada 2 yeterli daha pik değil görünüyor zaten yarın ki testini de aynı saatlerde yap bakalım nasıl çıkacak
İyi yapmışsın canım yürüyüş iyi geliyor vücudaYürüyüşe başladım kızlar
İğne yaptılar canım aslında rahimi de kazımak istediler ama anestezi herkese vermiyorlarmış. Anestezi için önce corona testi yapmam lazımmış. O yüzden önce iğne yaptılar kazıma işlemini 4 gün sonra beta düşmezse yapacaklarmış. En son ihtimal sağ tüpü alacaklar inşallah ona kalmadan düzelir.Canım ne durumdasın nasıl oldun iğne mi yaptılar
Canım çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm inşallah tüp alınmasına gerek kalmazİğne yaptılar canım aslında rahimi de kazımak istediler ama anestezi herkese vermiyorlarmış. Anestezi için önce corona testi yapmam lazımmış. O yüzden önce iğne yaptılar kazıma işlemini 4 gün sonra beta düşmezse yapacaklarmış. En son ihtimal sağ tüpü alacaklar inşallah ona kalmadan düzelir.
Canım hergün alttan ultrasonla bakıyorlar kist filan olsa görürlerdi. Doktor her kadın yaşayabilir bir sıkıntı olmak zorunda değil diyor. Tüpte tıkanıklık varsa eğer ona tedavim bittikten sonra bakılabilirmiş ama sıkıntı olmayadabilirmiş. Bende anlamadım saçma sapan şeyler.Canım çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm inşallah tüp alınmasına gerek kalmazpeki sebebi hakkında bir şey dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?