• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hergün alttan ultrasonla bakıyorlar kist filan olsa görürlerdi. Doktor her kadın yaşayabilir bir sıkıntı olmak zorunda değil diyor. Tüpte tıkanıklık varsa eğer ona tedavim bittikten sonra bakılabilirmiş ama sıkıntı olmayadabilirmiş. Bende anlamadım saçma sapan şeyler.
Hay allahım yaa şaka gibi😥

Ovu test boyle cikti ilk idrarla degil 4 saatlik bundan sonra 11 gibi yapacagim IMG_20200612_111254.jpg

Merhaba kızlar ben de bu foruma yeni üye oldum. Burda yazılanların çoğunu okumaya çalıştım ortak noktalarımızın olduğu arkadaşlar var. Kısaca başımdan geçenlerden bahsetmek istiyorum. Geçen sene temmuz ayında dış gebelik yaşadım ve sağ tüpüm alındı. 4 ay korunduktan sonra tekrar çalışmalara başladık ama malum bu durumu yaşayanlar bilir tüpün olmadığı kısımdan yumurtlayınca gebe kalma şansımız çok düşük oluyor. Ben 2.defa soldan yumurtladığım ay hamile kaldım ama malesef kimyasalla sonuçlandı heralde yazılanlardan anladığım kadarıyla dış gebelik sonrası kimyasal oluyormuş. Kimsayal olması diğer tüpün açık olduğunun bi kanıtı mıdır acaba

Merhaba hanımlar. Bende 2 problemli gebelik geçirdim. Biri boş ki gelişmemişti kese 5.haftada kalmıştı düştü kendiliğinden. 2.cisi yolksac oluşmuştu htta bi dr bebek var gbi anomali dedi ve kürtaj oldum 8.haftama girerken. 21 mayıs ta oldum. Ünv de bir prof gttm benden bazı testler istedi htta bikaç tanesi özelmiş dışarıda verdm bugün. Eşimden herhangi bişey istemedi. Varmı anlayan yada yaptıran testleri.

Bunlar özellikle çizili olanlar yaptıran oldu mu. Birde korunma dedi bana dr. Yaş 32 olcak.

Eklentiler

• IMG_20200610_161428.jpg
    IMG_20200610_161428.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 35
Back