• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglin 3.günü yani ilk gittiğimde karından baktı. Kist falan olmadığına emin olmalıyız dedi
Ama bugün alttan baktı :eek:
Anladım kuzum beni de karından muayne etmişti sadece de rahim gayet normal kist vs. Yok demişti ama yumurta büyüklüğünü falan ultrasonda mı görüyorlar onu merak ettim 😂
bana bikere bakmisti dr 7-8 ay kadar oluyor vajinal bakmisti
Demek ki emin olmak için vajinal bakıyorlar canım

Her yumurtlama dönemimde ilaç içmemi gerektirecek bişey oluyor bu ay da boynum tutuldu sırt kaslarım resmen cayır cayır yanıyor ilaç içmeye de korkuyorum kremlerle idare etmeye çalışıyorum 😭😭😭

Her yumurtlama dönemimde ilaç içmemi gerektirecek bişey oluyor bu ay da boynum tutuldu sırt kaslarım resmen cayır cayır yanıyor ilaç içmeye de korkuyorum kremlerle idare etmeye çalışıyorum 😭😭😭
Cok gecmis olsun aksilikler iste gecen ayda ben mantar olmustum malesef es gectim yumurtlamayi

Geçmiş olsun canım bence ilaç yumurtayı etkilemiyordur

Bugun ilk defa ovulasyon denedim 11 gunum bilmedigim icin sormak istedim kizlar yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200611_173710.jpg
    IMG_20200611_173710.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 35
Bugun ilk defa ovulasyon denedim 11 gunum bilmedigim icin sormak istedim kizlar yardimci olursaniz sevinirim
10 dk içinde testin rengi beyaz olması lazım o zaman net sonucu görebiliriz test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes ilk idrar ve cinsel ilişkiden sonra test yapma

10 dk içinde testin rengi beyaz olması lazım o zaman net sonucu görebiliriz test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes ilk idrar ve cinsel ilişkiden sonra test yapma
5 saattir lavobaya gitmeden yaptim temizlik yaptim unutmusum suda sivida tuketmemistim canim

3 yapma Laboquick 2 damlada bile dağılıyor ben çok zorlandım bu markada 2 yeterli daha pik değil görünüyor zaten yarın ki testini de aynı saatlerde yap bakalım nasıl çıkacak
Tamam canim tesekkur ederim

Canım ne durumdasın nasıl oldun iğne mi yaptılar 😔
İğne yaptılar canım aslında rahimi de kazımak istediler ama anestezi herkese vermiyorlarmış. Anestezi için önce corona testi yapmam lazımmış. O yüzden önce iğne yaptılar kazıma işlemini 4 gün sonra beta düşmezse yapacaklarmış. En son ihtimal sağ tüpü alacaklar inşallah ona kalmadan düzelir.

İğne yaptılar canım aslında rahimi de kazımak istediler ama anestezi herkese vermiyorlarmış. Anestezi için önce corona testi yapmam lazımmış. O yüzden önce iğne yaptılar kazıma işlemini 4 gün sonra beta düşmezse yapacaklarmış. En son ihtimal sağ tüpü alacaklar inşallah ona kalmadan düzelir.
Canım çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm inşallah tüp alınmasına gerek kalmaz 😥 peki sebebi hakkında bir şey dediler mi?

Canım çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm inşallah tüp alınmasına gerek kalmaz 😥 peki sebebi hakkında bir şey dediler mi?
Canım hergün alttan ultrasonla bakıyorlar kist filan olsa görürlerdi. Doktor her kadın yaşayabilir bir sıkıntı olmak zorunda değil diyor. Tüpte tıkanıklık varsa eğer ona tedavim bittikten sonra bakılabilirmiş ama sıkıntı olmayadabilirmiş. Bende anlamadım saçma sapan şeyler.

Back