Öğlen 12 ile akşam 20.00 arası yapsan uygun olur yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını azalt hergün koyulaşmayı takip et günleri atlama bazen erken yumurtlama veya geç yumurtlama olabiliyorCok tesekkur ederim ayin birinde regli oldum yarina gelir test ama gecmi kaldim ve nezaman yapmam gerek saat olarak uygun zaman ilk defa deneyecegim bu konuda cahilim
Tesekkur ederim canim ins yarin gelir baslarimÖğlen 12 ile akşam 20.00 arası yapsan uygun olur yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını azalt hergün koyulaşmayı takip et günleri atlama bazen erken yumurtlama veya geç yumurtlama olabiliyor
Aminn cnm insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBemimde sağ alındı doktor sıkıntı olmaz dedi✔ inşallah olmayacakta rabbim verecek bebeklerimizi
Senin j düşük oldu canımÖğlen 12 ile akşam 20.00 arası yapsan uygun olur yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını azalt hergün koyulaşmayı takip et günleri atlama bazen erken yumurtlama veya geç yumurtlama olabiliyor
Evet 4 düşük olduSenin j düşük oldu canım
yarasinGünaydın canımOhhhh bu sıcakta çok iyi gider
Sebeb var mi benim tahliller temiz bi dahaki ne kan sulandırıcı gene önerdi doktorEvet 4 düşük oldu
Hay maşallah Klomenin nimetleriMerhaba
Kontrolden geldim, 4 yumurtam varmışama çoğul gebelik olmaz meral etme dedi. Çünkü sadece bi tanesi 19mm e ulaşmış. Diğerleri en fazla 14 mm e kadar büyümüş
Bize 19luk yetecek çok iyi dedi
İğne verdi bu haftayı değerlendirin dedi
İnşallah ya, olsun artık o kadar hormon ilacı boşa gitmesinHay maşallah Klomenin nimetlerihadi bu ay olsun inşallah
İnşallah canım bugün ve arkasından gelen 3 günü çok iyi değerlendirİnşallah ya, olsun artık o kadar hormon ilacı boşa gitmesin
Evet iğneyi yaptırdım az önce koldan.İnşallah canım bugün ve arkasından gelen 3 günü çok iyi değerlendir
hemmen geliyor okkali bi kahveAyyyy inan bana hiç yok demem
Canım bu yumurta gelişimini karından ultrason ile mi takip ediyor doktor nasıl oluyorEvet iğneyi yaptırdım az önce koldan.
Doktor iğneden 12 saat sonra değerlendirmeye başlayın dedi
Reglin 3.günü yani ilk gittiğimde karından baktı. Kist falan olmadığına emin olmalıyız dediCanım bu yumurta gelişimini karından ultrason ile mi takip ediyor doktor nasıl oluyor
bana bikere bakmisti dr 7-8 ay kadar oluyor vajinal bakmistiCanım bu yumurta gelişimini karından ultrason ile mi takip ediyor doktor nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?