• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 15 gün önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Sağ tüpüm alındı yumurtalıklarım duruyor. Sol tüpüm ile gebe kalabilirim inşallah. Doktorum 1 ay korunun sonra hemen gebe kal dedi. Genelde dış gebelikten sonrası kimyasal oluyor gibi. Allah'ım hayırlı gebelikler nasip etsin.
Geçmiş olsun canım
Neden daha riskliymişsiniz acaba
Kimyasal ve dış gebelik lerden sonra sonraki gebelikte risk oranı yüzde 3 atıyormuş o yüzden canım

Anladım canım yani bu noktada doktorunu dinle o zaman bence ne zamana kadar erteliyeceksin ki sonuçta rahim filmi çekilmeden tıkalı mı değil mi anlayamazsın
Aynen canim yasim 35 oluyor ne kadar erteleyebilirim kizim kardes diye agliyor rahim filmi sordum ama gerek gorseydi isterdi bilemiyorum duva edip rabbime biraktim tum isteyenlere saglikli annelik hayirli evlat versin allahim

Ben de 15 gün önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Sağ tüpüm alındı yumurtalıklarım duruyor. Sol tüpüm ile gebe kalabilirim inşallah. Doktorum 1 ay korunun sonra hemen gebe kal dedi. Genelde dış gebelikten sonrası kimyasal oluyor gibi. Allah'ım hayırlı gebelikler nasip etsin.
Cok gecmis olsun bir ayda cok kisa bir sure degilmi regli bile duzene girmezki hayirlisi tabi kendin nezaman hazir olursan ben hazirim ama korkum hic gitmiyor sanirim hamile kalip 35 haftayi tamamlayana kadar korkacam

iloveme canim ben ovulasyon siparis verdim bu ay icin ama henuz elime ulasmadi reglim 1 hazirandi dun aksamdan beri kasik agrim bel agrisi mide bulantisi var sanirim bu ay erken yumurtlayacagim ovulasyon test hic kullanmadim daha once elime gecince baslasam testi olurmu pek anlamadigim icin bilgi almak istedim sen kullaniyorsun diye

iloveme canim ben ovulasyon siparis verdim bu ay icin ama henuz elime ulasmadi reglim 1 hazirandi dun aksamdan beri kasik agrim bel agrisi mide bulantisi var sanirim bu ay erken yumurtlayacagim ovulasyon test hic kullanmadim daha once elime gecince baslasam testi olurmu pek anlamadigim icin bilgi almak istedim sen kullaniyorsun diye
Reglin düzenli mi canım erken yumurtlama olmazsa normalde regl başlangıcından sayarak 12.-13.-14.Günlerde yumurtlama olasılığın yüksek sen daha 10. Gün desin bugün yarın gelirse başla bakalım belki yakalarsın mesela benim de daha pik olmadı ama dün akşam sağ kasığım ağrıyordu sanırım sağ taraftan büyücek bu ay yumurta

Reglin düzenli mi canım erken yumurtlama olmazsa normalde regl başlangıcından sayarak 12.-13.-14.Günlerde yumurtlama olasılığın yüksek sen daha 10. Gün desin bugün yarın gelirse başla bakalım belki yakalarsın mesela benim de daha pik olmadı ama dün akşam sağ kasığım ağrıyordu sanırım sağ taraftan büyücek bu ay yumurta
Duzenli canim reglim 26 gunde ama arada 25 ve 29 gun iste o arada geziyor evet sag kasik benimde uyutma dun gece regli olmus gibi agriyor yarin gelirse hemen baslayim bakalim cok tesekkur ederim

Bende yardımcı olurum ovulasyon testi hakkında tecrübeliyim 😊😊😊

Cok gecmis olsun bir ayda cok kisa bir sure degilmi regli bile duzene girmezki hayirlisi tabi kendin nezaman hazir olursan ben hazirim ama korkum hic gitmiyor sanirim hamile kalip 35 haftayi tamamlayana kadar korkacam

Canım bilmiyorum bende çok sordum doktoruma erken değilmi vs diye hayır bir an evvel başlayın dedi. Araştırdım klupte hemen gebe kalan var ama çoğu kimyasal ile sonuclanmıs. Valla hayırlısı ne diyim artık bi sürü vitamin kullanıyorum folik asit vs inşallah öyle bir gebelik yaşamayız hiçbirimizz. Dış gebelik ve ameliyat yeterince yıprattı ve yordu zaten 😔

Bende yardımcı olurum ovulasyon testi hakkında tecrübeliyim 😊😊😊
Cok tesekkur ederim ayin birinde regli oldum yarina gelir test ama gecmi kaldim ve nezaman yapmam gerek saat olarak uygun zaman ilk defa deneyecegim bu konuda cahilim

Canım bilmiyorum bende çok sordum doktoruma erken değilmi vs diye hayır bir an evvel başlayın dedi. Araştırdım klupte hemen gebe kalan var ama çoğu kimyasal ile sonuclanmıs. Valla hayırlısı ne diyim artık bi sürü vitamin kullanıyorum folik asit vs inşallah öyle bir gebelik yaşamayız hiçbirimizz. Dış gebelik ve ameliyat yeterince yıprattı ve yordu zaten 😔
Bende gecen ay kimyasalmi yoksa testtinmi azizligine ugradim bilmiyorum reglime 3 gun kalasilik test cikti ama malesef regli oldum tekrar yaptim sonradanda test nagatif oldu kan vermedim tabi ustunde durmadim dis gebelik olmasin gozum korktu da rabbim ne eylerse guzel eyler ins bizlerde saglikli gebelik yasariz

Kızlar merhaba ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 1 yıl sonra dış gebelik geçirdim beta değerim 11 binde metotreksat ile tedavi oldum. Dış gebelikten 6 ay sonra hamile olduğunu öğrendim hiç umudum yoktu hala düşük tehlikem var iğne oluyorum ama bugün bebeğin kalp atışını duydum o kadar şeyden sonra bir mucize gibiydi yaşadığımız üzücü şeylerin bir nedeni var allah hepimize bir mucize yaratacaktır :KK200:
Canım ben de senin gibi kimyasal gebelik geçirdim iki ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim oda dış gebelik şu anda hastanede tedavi görüyorum inşallah senin gibi biz de güzel haberler alırız. Senin adına çok sevindim🌸

Canım ben de senin gibi kimyasal gebelik geçirdim iki ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim oda dış gebelik şu anda hastanede tedavi görüyorum inşallah senin gibi biz de güzel haberler alırız. Senin adına çok sevindim🌸
Canım ne durumdasın nasıl oldun iğne mi yaptılar 😔

Back