- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.673
- 798
Günaydın canımmmm alırım bi buzlu sütlü filtre kahveGünaydınnn Kızlarr✔ keyifli güzel mutlu bir gün olsun ❣❣ haaayydi kahveye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımmmm alırım bi buzlu sütlü filtre kahveGünaydınnn Kızlarr✔ keyifli güzel mutlu bir gün olsun ❣❣ haaayydi kahveye
Ne güzel olur amaİnşallah babalar günü hediyesi olsun
Ben dış gebelik geçirdim. Ama tüpüm alındı. Hsg çektirmeden kendiliğinden gebe kaldım çok şükür. 9.haftamda herşey normaldi. Cuma tekrar kontrolüm var. İnşAllah sağlıklı ilerlerDış gebelik gecirip rahim film i, çektirmeden saglikli gebelik yaşayan varmi?
Senin için çok seviniyorum inşallah hep güzel haberler alırsınBen dış gebelik geçirdim. Ama tüpüm alındı. Hsg çektirmeden kendiliğinden gebe kaldım çok şükür. 9.haftamda herşey normaldi. Cuma tekrar kontrolüm var. İnşAllah sağlıklı ilerler
İyi dileklerin için çok sağol canım. İnan okadar şeyden sonra halâ inanamadığım oluyor. Hele tüp bebek fiyaskosundan sonra.Senin için çok seviniyorum inşallah hep güzel haberler alırsın
insallah saglikla kucagina alirsin allah birbirinize bagislasin sizi ben ocak ayinda gecirdim hsg istemedi dr ozelden baska dr cekelim dedi pandemi yuzunden hastaneye de gelmemi istemedi kaldi simdi iki arada kaldim yasda 35 yaklasti ay kaldi.rabbim hayir eyler sonu insBen dış gebelik geçirdim. Ama tüpüm alındı. Hsg çektirmeden kendiliğinden gebe kaldım çok şükür. 9.haftamda herşey normaldi. Cuma tekrar kontrolüm var. İnşAllah sağlıklı ilerler
Amin İnşAllah Allah razı olsun.insallah saglikla kucagina alirsin allah birbirinize bagislasin sizi ben ocak ayinda gecirdim hsg istemedi dr ozelden baska dr cekelim dedi pandemi yuzunden hastaneye de gelmemi istemedi kaldi simdi iki arada kaldim yasda 35 yaklasti ay kaldi.rabbim hayir eyler sonu ins
Her sıkıntının sonunda güneş mutlaka doğuyor er ya da geç sabır sabır sabır allahım en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahİyi dileklerin için çok sağol canım. İnan okadar şeyden sonra halâ inanamadığım oluyor. Hele tüp bebek fiyaskosundan sonra.
Ama herşeyin bi kırılma noktasına inanırım. Yani Rabbim'in sıkıntılardan sonra feraha çıkaracağına. Tabiki istediğimiz şey nasibimizde varsa. Sabredip vaktini beklemek lâzım. Nasipde yoksa ne yapsak boş.
Bunun icerigi de cok fazla b kompleksi omega vitamin ve mineral grubu ama dediin gibi digerlerini de arastiriyim olmazsa onlardan alirim dr a bi sorup saol cnm,gunaydin buaradaKullan canım fayda sağlar regenesismax bilmiyorum içeriğini ama doktor verdiyse değerlendir. İnositol (B8 vit) içeren ürün mutlaka kullan tüp bebek tedavisi olacak olanlara pko hastalarına hep bu tarz takviyeler veriliyor Dün baya okudum da tedaviye başlayacağım ay hamile kaldım kendiliğimden diyen çok insan var "maxijuno" yu da araştır. Ben şuan solgar vm 2000 ile venatura inositol içiyorum
Rabbim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin cnm inan senin adina cok mutluyum ve bana da umut oldunbugun reglim 4gunundeyim gecen gece bir korku sardi beni acaba disgebelikmiyim yine die sonra hsg cektirsemmj kafamda deli sorular,sonra kendimi sakinlestirmeye calistim sen geldn aklima dua edio uyumusum ole,sabahada duzelmistimBen dış gebelik geçirdim. Ama tüpüm alındı. Hsg çektirmeden kendiliğinden gebe kaldım çok şükür. 9.haftamda herşey normaldi. Cuma tekrar kontrolüm var. İnşAllah sağlıklı ilerler
Büyüsün büyüsün yumurtalarGünaydın kızlar
Klomenin 3.günündeyim
Biraz yan etkileri var, bulantı ve halsizlik gibi ama olsun. Kasık ağrılarım başladı inşallah bu yumurtaların büyüdüğüne işarettir
Perşembe kontrolüm var bakalım ne olcak
Birbirimize umut olmamız dua etmemiz çok güzel bişey. Bende gebe kaldıktan sonra hep diyorum Rabbim canı gönülden isteyip emek veren dua edenlere hayırlısıyla nasip et diyeRabbim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin cnm inan senin adina cok mutluyum ve bana da umut oldunbugun reglim 4gunundeyim gecen gece bir korku sardi beni acaba disgebelikmiyim yine die sonra hsg cektirsemmj kafamda deli sorular,sonra kendimi sakinlestirmeye calistim sen geldn aklima dua edio uyumusum ole,sabahada duzelmistim
Amin canım benim İnşAllahHer sıkıntının sonunda güneş mutlaka doğuyor er ya da geç sabır sabır sabır allahım en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
İnşallahBüyüsün büyüsün yumurtalar
Bugün 4. Gün canım yapıyorum bakalım haftasonuna anca pik olur benimİnşallah
Senin ovu testin nasıl gidiyor canım
Hadi inşallah bu ay birlikte hamile kalırız belki deBugün 4. Gün canım yapıyorum bakalım haftasonuna anca pik olur benim
Ay inşallah kuzum  benim bu işin stresi ile zor gibiHadi inşallah bu ay birlikte hamile kalırız belki de
Hayir alinmadi sadece igne ile sifirlandi ameliyata gerek kalmadiAmin İnşAllah Allah razı olsun.
Aslında bu soru cok geliyor. Dış gebelikten sonra hsg. Hiç bi doktor demedi bana benimde dikkatimden kaçtı demek ki. Sadece önceki çekilmiş hsg ye baktılar. Galiba tüpüm alındığı için. Tüp alınmayanlarda yapışıklık vs gibi sorunlar olabiliyomuş.
Sizin tüpünüz alındı mı acaba?