- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
İi stresi çok yıpratıcı haklısın, Allah dayanma gücü versinAy inşallah kuzum  benim bu işin stresi ile zor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İi stresi çok yıpratıcı haklısın, Allah dayanma gücü versinAy inşallah kuzum  benim bu işin stresi ile zor gibi
Amin canım aminİi stresi çok yıpratıcı haklısın, Allah dayanma gücü versin☺
Kuzum hiç bilgim yok bu konuda istersen bi doktoruna sor şimdi ne desek yanlış bişey diyebiliriz kimse böyle bişeyin vebalini alamazBen bu ay gene dis gebelik gecirdigim taraftan yumurtluyirum galiba sag kasikta sanci var acaba bu ayi esmi gecsem korkuyorum kizlar bi akil verin
Zaten hep tıkalı olan yerden yumurtluyoruz hsg çektiemeden kendini riske atma ben de dış gebelik geçirdim hsg çekmediler bende ea geçtim sonra bidaha dış gebelik oldu yumurtalığımı ve sağ tüpümü aldılar. Ne söylesem yanlış olur herkeste aynı olacak diye bişey yok ama doktora bir danışBen bu ay gene dis gebelik gecirdigim taraftan yumurtluyirum galiba sag kasikta sanci var acaba bu ayi esmi gecsem korkuyorum kizlar bi akil verin
Çalışmaya devam canım aynıGünaydın günaydın görüşmeyeli napıyorsunuz çalışmaya tam zamanlı başlayınca çok giremiyorum diyetimde iyi yol katettim 71.5 la başladım şimdi 68 oldu 3.5 kilo allaha şükür
Cnm peki tupu alinanlar icin sorun olmaz dimi ayni yerden yumurtlanirsa yani benim sol tupum alindi yaZaten hep tıkalı olan yerden yumurtluyoruz hsg çektiemeden kendini riske atma ben de dış gebelik geçirdim hsg çekmediler bende ea geçtim sonra bidaha dış gebelik oldu yumurtalığımı ve sağ tüpümü aldılar. Ne söylesem yanlış olur herkeste aynı olacak diye bişey yok ama doktora bir danış
Dr iki regli sonrasi korunmayi birak dedi hsg cektirmedi arastirmada sonlanmisdi dis gebelik oradaki dr her insanin basina gelebilir simdi sen biraz daha risk desin dedi bu kadar sastim kaldimKuzum hiç bilgim yok bu konuda istersen bi doktoruna sor şimdi ne desek yanlış bişey diyebiliriz kimse böyle bişeyin vebalini alamaz
Kuzum dış gebeliğe pek çok faktör sebep olabiliyor ama çoğunluk tüpün tıkalı olması ile ilgili senin iğne ile mi sonlandı gebeliğin? Rahim filmi de sanırım baya zor bişey doktorlar pek istemiyor bunuDr iki regli sonrasi korunmayi birak dedi hsg cektirmedi arastirmada sonlanmisdi dis gebelik oradaki dr her insanin basina gelebilir simdi sen biraz daha risk desin dedi bu kadar sastim kaldim
Cok gecmis olsun sizede rabbim dusmanima yasatmasin, pandemi yuzundende gidemiyirum dr allahim saglik anne yapsin hepimiziZaten hep tıkalı olan yerden yumurtluyoruz hsg çektiemeden kendini riske atma ben de dış gebelik geçirdim hsg çekmediler bende ea geçtim sonra bidaha dış gebelik oldu yumurtalığımı ve sağ tüpümü aldılar. Ne söylesem yanlış olur herkeste aynı olacak diye bişey yok ama doktora bir danış
Evet canim igne ile 7 haftalik ken sonlandi film istemedi arastirmadaki dr korkular iste hic gitmiyor ruyalarima giriyor annelikde agir basiyorKuzum dış gebeliğe pek çok faktör sebep olabiliyor ama çoğunluk tüpün tıkalı olması ile ilgili senin iğne ile mi sonlandı gebeliğin? Rahim filmi de sanırım baya zor bişey doktorlar pek istemiyor bunu
Siz hamilesiniz sanirim degilmi suanCok gecmis olsun sizede rabbim dusmanima yasatmasin, pandemi yuzundende gidemiyirum dr allahim saglik anne yapsin hepimizi
Anladım canım yani bu noktada doktorunu dinle o zaman bence ne zamana kadar erteliyeceksin ki sonuçta rahim filmi çekilmeden tıkalı mı değil mi anlayamazsınEvet canim igne ile 7 haftalik ken sonlandi film istemedi arastirmadaki dr korkular iste hic gitmiyor ruyalarima giriyor annelikde agir basiyor
Dr iki regli sonrasi korunmayi birak dedi hsg cektirmedi arastirmada sonlanmisdi dis gebelik oradaki dr her insanin basina gelebilir simdi sen biraz daha risk desin dedi bu kadar sastim kaldim
Takvime göre cuma gösteriyor canım teste devam ediyorum henüz pik yokminseo canim naptin ovulasyona devam mi pik oldu mu?