• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay gene dis gebelik gecirdigim taraftan yumurtluyirum galiba sag kasikta sanci var acaba bu ayi esmi gecsem korkuyorum kizlar bi akil verin

Ben bu ay gene dis gebelik gecirdigim taraftan yumurtluyirum galiba sag kasikta sanci var acaba bu ayi esmi gecsem korkuyorum kizlar bi akil verin
Kuzum hiç bilgim yok bu konuda istersen bi doktoruna sor şimdi ne desek yanlış bişey diyebiliriz kimse böyle bişeyin vebalini alamaz 😔

Zaten hep tıkalı olan yerden yumurtluyoruz hsg çektiemeden kendini riske atma ben de dış gebelik geçirdim hsg çekmediler bende ea geçtim sonra bidaha dış gebelik oldu yumurtalığımı ve sağ tüpümü aldılar. 😔 Ne söylesem yanlış olur herkeste aynı olacak diye bişey yok ama doktora bir danış🤲🏽🙏🏽

Gunaydin kizlaaarrr mutlu sabahlaaarrr🌸🌿🥳

Zaten hep tıkalı olan yerden yumurtluyoruz hsg çektiemeden kendini riske atma ben de dış gebelik geçirdim hsg çekmediler bende ea geçtim sonra bidaha dış gebelik oldu yumurtalığımı ve sağ tüpümü aldılar. 😔 Ne söylesem yanlış olur herkeste aynı olacak diye bişey yok ama doktora bir danış🤲🏽🙏🏽
Cnm peki tupu alinanlar icin sorun olmaz dimi ayni yerden yumurtlanirsa yani benim sol tupum alindi ya

Kuzum hiç bilgim yok bu konuda istersen bi doktoruna sor şimdi ne desek yanlış bişey diyebiliriz kimse böyle bişeyin vebalini alamaz 😔
Dr iki regli sonrasi korunmayi birak dedi hsg cektirmedi arastirmada sonlanmisdi dis gebelik oradaki dr her insanin basina gelebilir simdi sen biraz daha risk desin dedi bu kadar sastim kaldim

Dr iki regli sonrasi korunmayi birak dedi hsg cektirmedi arastirmada sonlanmisdi dis gebelik oradaki dr her insanin basina gelebilir simdi sen biraz daha risk desin dedi bu kadar sastim kaldim
Kuzum dış gebeliğe pek çok faktör sebep olabiliyor ama çoğunluk tüpün tıkalı olması ile ilgili senin iğne ile mi sonlandı gebeliğin? Rahim filmi de sanırım baya zor bişey doktorlar pek istemiyor bunu

Cok gecmis olsun sizede rabbim dusmanima yasatmasin, pandemi yuzundende gidemiyirum dr allahim saglik anne yapsin hepimizi

Kuzum dış gebeliğe pek çok faktör sebep olabiliyor ama çoğunluk tüpün tıkalı olması ile ilgili senin iğne ile mi sonlandı gebeliğin? Rahim filmi de sanırım baya zor bişey doktorlar pek istemiyor bunu
Evet canim igne ile 7 haftalik ken sonlandi film istemedi arastirmadaki dr korkular iste hic gitmiyor ruyalarima giriyor annelikde agir basiyor :(

Evet canim igne ile 7 haftalik ken sonlandi film istemedi arastirmadaki dr korkular iste hic gitmiyor ruyalarima giriyor annelikde agir basiyor :KK43:
Anladım canım yani bu noktada doktorunu dinle o zaman bence ne zamana kadar erteliyeceksin ki sonuçta rahim filmi çekilmeden tıkalı mı değil mi anlayamazsın

Ben de 15 gün önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Sağ tüpüm alındı yumurtalıklarım duruyor. Sol tüpüm ile gebe kalabilirim inşallah. Doktorum 1 ay korunun sonra hemen gebe kal dedi. Genelde dış gebelikten sonrası kimyasal oluyor gibi. Allah'ım hayırlı gebelikler nasip etsin.

Neden daha riskliymişsiniz acaba

Back