• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ucanbilge Ucanbilge canım napıyosun ne durumdasın sesin çıkmadı
Valla canım durumum hala belirsiz bende anlamadım. Kimyasal gebelik değil bu sefer. Değerim çok az artıyor galiba dış gebelik bu sefer. Allah hepsini tattırıyor. Bu hafta hergün hastanedeydim. Çarşamba günü yine gideceğim kese görünmezse dış gebelik diyecek ama artış az olduğu için zaten dış gebeliktir diye düşünüyorum. Bunda da vardır bir hayır.

Kızlaaaar napıyorsunuz 💞 benim bugün reglim bitti ve innovita ile ovülasyon testine başladım, bana şans dileyin 🍀
Hadi hayırlısı benim gibi düzenli deftere yapıştır takip daha kolay oluyor ☺️☺️ben bu ay almayıp akışına bıraksam diye düşünüyorum

Valla canım durumum hala belirsiz bende anlamadım. Kimyasal gebelik değil bu sefer. Değerim çok az artıyor galiba dış gebelik bu sefer. Allah hepsini tattırıyor. Bu hafta hergün hastanedeydim. Çarşamba günü yine gideceğim kese görünmezse dış gebelik diyecek ama artış az olduğu için zaten dış gebeliktir diye düşünüyorum. Bunda da vardır bir hayır.
Yaa gerçekten mi 😞 kese görülmedi mi 😞

Kollarım delik deşik oldu. O yüzden doktora da çarşamba gideceğim biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem zihnen baya yorgunum. Neden böyle oldu anlayamıyorum.
Kuzum inşallah bi sürpriz olur gerçekten ben de çok üzüldüm yaşadıklarını tahmin edebiliyorum 😔

Kollarım delik deşik oldu. O yüzden doktora da çarşamba gideceğim biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem zihnen baya yorgunum. Neden böyle oldu anlayamıyorum.
Ya çok üzücü ve yorucu bir süreçtesin o_O
Allah yardımcın olsun canım, bir an önce sağlıkla atlat inşallah🙏

ins bir supriz olur kese gorunur canim allah buyuktur o nederse o olur sinanma dunyasindayiz dis gebelikse rabbim yardimcin olsun zorlu bir surec biran once atlatirsin ins

Günaydın günaydın günaydın 👯👯💃🏽💃🏽🌼🌼🌼 mutlu pazarlar güzeller🥰🥰🥰 ben bu ayda anne adayı olamadım dün geldi rwglim😒 demekki daha zamanı gelmemiş🤷🏾‍♀️ rabbim hepimize hayırlıca evlat nasip etsin🤲🏽🤲🏽 hadi kahveyeeee☕☕☕☕☕ uyananlar ses versin bakem👯☕☕☕☕☕
Kan değerleri neydi kcjnci hafta???

Günaydın günaydın günaydın 👯👯💃🏽💃🏽🌼🌼🌼 mutlu pazarlar güzeller🥰🥰🥰 ben bu ayda anne adayı olamadım dün geldi rwglim😒 demekki daha zamanı gelmemiş🤷🏾‍♀️ rabbim hepimize hayırlıca evlat nasip etsin🤲🏽🤲🏽 hadi kahveyeeee☕☕☕☕☕ uyananlar ses versin bakem👯☕☕☕☕☕
Gunaydin cnm😊evet demekki zamani henuz degil minigin gelmek icin zamani ayarlamistir merak etme🥳bende dun oldum onumuzdeki ay kismet artik

Back