Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Güzel bilgiler içeren paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
İnositol-B8 vitaminini PCO sorunu olmayanlar içim yumurta kalitesini artırmak için öneriliyor mu biliyor musunuz. PCO hastası olmayanlar inositol kullandıklarında zararı oluyor mu acaba

Hayır canım bi zararı yok pco olmayanlara da doktorlar veriyor

Kizlar bilenlerden yardim bekliorum onceki sayfalara baktim ama bulamadim biturlu,bu ay adet bitiminden sonra sogan kurune basliyim diorum tam olarak hangi gun baslamam gerektigini bilen varsa yazabilirmi gebelik icin

Benim de erken öğrenmek daha yıpratıyor

Kizlar bilenlerden yardim bekliorum onceki sayfalara baktim ama bulamadim biturlu,bu ay adet bitiminden sonra sogan kurune basliyim diorum tam olarak hangi gun baslamam gerektigini bilen varsa yazabilirmi gebelik icin
Onu genelde regl 2 ya 3. Günü başlıyorlar fakat dikkat et Prolaktini yükseltiyor soğan kürü Prolaktin yüksekliği hamile kalmaya engel bu tarz şeyleri dikkatli uygulamak lazım canım

Gunaydiiiinnn

Bende mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor bir sene korunun dedi 3 aydır korunmyrz fakat yine adet oldm

Onu genelde regl 2 ya 3. Günü başlıyorlar fakat dikkat et Prolaktini yükseltiyor soğan kürü Prolaktin yüksekliği hamile kalmaya engel bu tarz şeyleri dikkatli uygulamak lazım canım
Aa bilmiodum hic kullanmiyim ozamanaman ne varsa deniyim moduna girdim onumuzdeki aylarda kafayi yemezsem iyidir

Dış gebelik gecirip rahim film i, çektirmeden saglikli gebelik yaşayan varmi?

Canım multivitamin tarzı bişey kullan daha çok fayda sağlar bitkisel kürlerin tesiri çok fazla oluyor kontrol dışı kullanırsan kendine zarar verirsin
Cnm doktor folik ve omega3 vs vitamin verdi ona basladim regenesismax cok iyi dedi bilmiorm ilkkez duydum ama bakalim

Cnm doktor folik ve omega3 vs vitamin verdi ona basladim regenesismax cok iyi dedi bilmiorm ilkkez duydum ama bakalim
Kullan canım fayda sağlar regenesismax bilmiyorum içeriğini ama doktor verdiyse değerlendir. İnositol (B8 vit) içeren ürün mutlaka kullan tüp bebek tedavisi olacak olanlara pko hastalarına hep bu tarz takviyeler veriliyor Dün baya okudum da tedaviye başlayacağım ay hamile kaldım kendiliğimden diyen çok insan var "maxijuno" yu da araştır. Ben şuan solgar vm 2000 ile venatura inositol içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…