Valla canım durumum hala belirsiz bende anlamadım. Kimyasal gebelik değil bu sefer. Değerim çok az artıyor galiba dış gebelik bu sefer. Allah hepsini tattırıyor. Bu hafta hergün hastanedeydim. Çarşamba günü yine gideceğim kese görünmezse dış gebelik diyecek ama artış az olduğu için zaten dış gebeliktir diye düşünüyorum. Bunda da vardır bir hayır.Ucanbilge canım napıyosun ne durumdasın sesin çıkmadı
Hadi hayırlısı benim gibi düzenli deftere yapıştır takip daha kolay oluyorKızlaaaar napıyorsunuzbenim bugün reglim bitti ve innovita ile ovülasyon testine başladım, bana şans dileyin
Bol sanslar canimKızlaaaar napıyorsunuzbenim bugün reglim bitti ve innovita ile ovülasyon testine başladım, bana şans dileyin
Yaa gerçekten miValla canım durumum hala belirsiz bende anlamadım. Kimyasal gebelik değil bu sefer. Değerim çok az artıyor galiba dış gebelik bu sefer. Allah hepsini tattırıyor. Bu hafta hergün hastanedeydim. Çarşamba günü yine gideceğim kese görünmezse dış gebelik diyecek ama artış az olduğu için zaten dış gebeliktir diye düşünüyorum. Bunda da vardır bir hayır.
Bazen işe yarıyorHadi hayırlısı benim gibi düzenli deftere yapıştır takip daha kolay oluyor ☺☺ben bu ay almayıp akışına bıraksam diye düşünüyorum
Yok canım 5 haftada alttan da muayene etti kese görülmedi. Değer artışı az olunca bende umudu kestim.Yaa gerçekten mikese görülmedi mi
Bari bi an önce iğne yapsalardı ya off üzüldüm yaYok canım 5 haftada alttan da muayene etti kese görülmedi. Değer artışı az olunca bende umudu kestim.
Kollarım delik deşik oldu. O yüzden doktora da çarşamba gideceğim biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem zihnen baya yorgunum. Neden böyle oldu anlayamıyorum.Bari bi an önce iğne yapsalardı ya off üzüldüm ya
Kuzum inşallah bi sürpriz olur gerçekten ben de çok üzüldüm yaşadıklarını tahmin edebiliyorumKollarım delik deşik oldu. O yüzden doktora da çarşamba gideceğim biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem zihnen baya yorgunum. Neden böyle oldu anlayamıyorum.
Ooyy hadi inşallah bu ay güzel haberler gelsin sendenKızlaaaar napıyorsunuzbenim bugün reglim bitti ve innovita ile ovülasyon testine başladım, bana şans dileyin
Ya çok üzücü ve yorucu bir süreçtesinKollarım delik deşik oldu. O yüzden doktora da çarşamba gideceğim biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem zihnen baya yorgunum. Neden böyle oldu anlayamıyorum.
İnşallah canım çok sağolYa çok üzücü ve yorucu bir süreçtesin
Allah yardımcın olsun canım, bir an önce sağlıkla atlat inşallah
İnşallah bitanem hepimiz güzel haberler verelimOoyy hadi inşallah bu ay güzel haberler gelsin senden
ins bir supriz olur kese gorunur canim allah buyuktur o nederse o olur sinanma dunyasindayiz dis gebelikse rabbim yardimcin olsun zorlu bir surec biran once atlatirsin insValla canım durumum hala belirsiz bende anlamadım. Kimyasal gebelik değil bu sefer. Değerim çok az artıyor galiba dış gebelik bu sefer. Allah hepsini tattırıyor. Bu hafta hergün hastanedeydim. Çarşamba günü yine gideceğim kese görünmezse dış gebelik diyecek ama artış az olduğu için zaten dış gebeliktir diye düşünüyorum. Bunda da vardır bir hayır.
İnşallah canımins bir supriz olur kese gorunur canim allah buyuktur o nederse o olur sinanma dunyasindayiz dis gebelikse rabbim yardimcin olsun zorlu bir surec biran once atlatirsin ins
Kan değerleri neydi kcjnci hafta???Günaydın günaydın günaydınmutlu pazarlar güzeller ben bu ayda anne adayı olamadım dün geldi rwglim demekki daha zamanı gelmemiş rabbim hepimize hayırlıca evlat nasip etsin hadi kahveyeeee uyananlar ses versin bakem
Gunaydin cnmGünaydın günaydın günaydınmutlu pazarlar güzeller ben bu ayda anne adayı olamadım dün geldi rwglim demekki daha zamanı gelmemiş rabbim hepimize hayırlıca evlat nasip etsin hadi kahveyeeee uyananlar ses versin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?