• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar adet gecikmesi üzerine iki gün önce kan verdim değer 21 çıktı bugün 28 her halukarda gebelik sağlıksız evet ama sorum şu doktor değer seviyesi düşük diye kimyasal dan şüphe etti inşallahta öyledir şuan gecikmemin 3.günü böyle değerler ile kimyasal yaşayan veya sonrasında dış gebelik olduğunu öğrenen varsa paylaşabilir mi benle şimdiden teşekkür ederim

Merhaba kızlar adet gecikmesi üzerine iki gün önce kan verdim değer 21 çıktı bugün 28 her halukarda gebelik sağlıksız evet ama sorum şu doktor değer seviyesi düşük diye kimyasal dan şüphe etti inşallahta öyledir şuan gecikmemin 3.günü böyle değerler ile kimyasal yaşayan veya sonrasında dış gebelik olduğunu öğrenen varsa paylaşabilir mi benle şimdiden teşekkür ederim
Dış gebelikte değer normal gebelik gibi artıyor canım kimyasalda az az artıp düşüş yaşanıyor sonra betada

Dış gebelikte değer normal gebelik gibi artıyor canım kimyasalda az az artıp düşüş yaşanıyor sonra betada
Cevabınız için teşekkür ederim Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu durumu daha önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu şimdi de dış gebelik olabilir mi korkusu sardı doktorda az artış olduğu için kimyasal düşündü ama sizlerle paylaşmak istedim

Cevabınız için teşekkür ederim Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu durumu daha önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu şimdi de dış gebelik olabilir mi korkusu sardı doktorda az artış olduğu için kimyasal düşündü ama sizlerle paylaşmak istedim
Amin canım amin çok zor inan ki çok zor bi psikoloji inşallah kimyasal olur da en azından dış gebelik daha tehlikeli 😞

Bu degerle dış gebelik olma şansı yok ben 2 kez dış gebelik geçirdim değerim ilkinde 6000 küsür 2.sindd 8000 küsür dü. 🙏🏽 Korkma✔️

Günayydınnnnnn güüünnnaaaayyydınnn günaydınnnnnnn🌼🌼🌼🌼🌼 kahveeelerrrr gellldiiiiii☕☕☕☕☕☕ e hani uyanmamışsınzzz güzel anneler ve minnoş anne adayları❣❣❣💜💜💜🥰🥰🥰👯💃🏽👯💃🏽
Gunaydiiiinnn mutlu sabahlaaarr🌸🌿☀️ Toplantin sunumun nasil gecti bakalim☺️

Valla iyiyidi ya ceo katılnadı gergin geçmedi. Şükür bitti kurtuldum pzt iş başı yapılıyormuş inşallah🤲🏽🤲🏽🙏🏽🥰 sen iyimisin?
Ohh sevindim atlatmissin. İyiyim canim bi sorun yok sukur 10 gun sonra falan ikili test icin gidicez bakalim

Günaydın :KK51:
Şu ay tutulması şeysi beni etkiledi sanırımo_O
Baş ağrısıyla uyandım toparlanamıyorum geçmedi :KK14:

Kızlaaaar napıyorsunuz 💞 benim bugün reglim bitti ve innovita ile ovülasyon testine başladım, bana şans dileyin 🍀

Eklentiler

• IMG-20200606-WA0040.jpeg
    IMG-20200606-WA0040.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 18
Back