- 18 Kasım 2019
- 5.188
- 1
- 4.898
- 173
Dış gebelikte değer normal gebelik gibi artıyor canım kimyasalda az az artıp düşüş yaşanıyor sonra betadaMerhaba kızlar adet gecikmesi üzerine iki gün önce kan verdim değer 21 çıktı bugün 28 her halukarda gebelik sağlıksız evet ama sorum şu doktor değer seviyesi düşük diye kimyasal dan şüphe etti inşallahta öyledir şuan gecikmemin 3.günü böyle değerler ile kimyasal yaşayan veya sonrasında dış gebelik olduğunu öğrenen varsa paylaşabilir mi benle şimdiden teşekkür ederim
Cevabınız için teşekkür ederim Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu durumu daha önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu şimdi de dış gebelik olabilir mi korkusu sardı doktorda az artış olduğu için kimyasal düşündü ama sizlerle paylaşmak istedimDış gebelikte değer normal gebelik gibi artıyor canım kimyasalda az az artıp düşüş yaşanıyor sonra betada
Amin canım amin çok zor inan ki çok zor bi psikoloji inşallah kimyasal olur da en azından dış gebelik daha tehlikeliCevabınız için teşekkür ederim Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu durumu daha önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu şimdi de dış gebelik olabilir mi korkusu sardı doktorda az artış olduğu için kimyasal düşündü ama sizlerle paylaşmak istedim
Bu degerle dış gebelik olma şansı yok ben 2 kez dış gebelik geçirdim değerim ilkinde 6000 küsür 2.sindd 8000 küsür dü.Merhaba kızlar adet gecikmesi üzerine iki gün önce kan verdim değer 21 çıktı bugün 28 her halukarda gebelik sağlıksız evet ama sorum şu doktor değer seviyesi düşük diye kimyasal dan şüphe etti inşallahta öyledir şuan gecikmemin 3.günü böyle değerler ile kimyasal yaşayan veya sonrasında dış gebelik olduğunu öğrenen varsa paylaşabilir mi benle şimdiden teşekkür ederim
Gunaydiiiinnn mutlu sabahlaaarrGünayydınnnnnn güüünnnaaaayyydınnn günaydınnnnnnnkahveeelerrrr gellldiiiiii e hani uyanmamışsınzzz güzel anneler ve minnoş anne adayları❣❣❣
Valla iyiyidi ya ceo katılnadı gergin geçmedi. Şükür bitti kurtuldum pzt iş başı yapılıyormuş inşallahGunaydiiiinnn mutlu sabahlaaarr☀ Toplantin sunumun nasil gecti bakalim☺
Ohh sevindim atlatmissin. İyiyim canim bi sorun yok sukur 10 gun sonra falan ikili test icin gidicez bakalimValla iyiyidi ya ceo katılnadı gergin geçmedi. Şükür bitti kurtuldum pzt iş başı yapılıyormuş inşallahsen iyimisin?
Gunaydin cnmGünayydınnnnnn güüünnnaaaayyydınnn günaydınnnnnnnkahveeelerrrr gellldiiiiii e hani uyanmamışsınzzz güzel anneler ve minnoş anne adayları❣❣❣
Benim kardeşim de öyle ağrıdan ağlıyordu en son hastaneye gideceklerGünaydın
Şu ay tutulması şeysi beni etkiledi sanırım
Baş ağrısıyla uyandım toparlanamıyorum geçmedi
Allah şifa versin çok zorBenim kardeşim de öyle ağrıdan ağlıyordu en son hastaneye gidecekler
Teşekkür ederim canım Allah sabır ve şifa versin Allah tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahBu degerle dış gebelik olma şansı yok ben 2 kez dış gebelik geçirdim değerim ilkinde 6000 küsür 2.sindd 8000 küsür dü.Korkma
Ay sonu çift çizgiler göresin inş canım Rabbim karnını bebekle kalbini sevinçle doldursun bu ayKızlaaaar napıyorsunuzbenim bugün reglim bitti ve innovita ile ovülasyon testine başladım, bana şans dileyin
Amin canım inşallahAy sonu çift çizgiler göresin inş canım Rabbim karnını bebekle kalbini sevinçle doldursun bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?