GunaydinGünaydın güzelim dün biraz erken uyudum o yüzden şimdi yazıyorum. İşlem yapamam dediyse o zaman içmeye devam et kuzum ben belki işlem yapar diye düşünmüştüm. Ağrı kesici parol verdimi
Merhaba ben kullanıyorumKozlar kan sulandırıcı iğne kullanan oldu mu
İsmini ögrenebilirmiyim bide test sonucumu başlattı doktor benim iki düşük var doktor test yapmadan bi dahaki gebelikte başlıyalım dediMerhaba ben kullanıyorum
E hadi ben de içiyim ama benim ki soğuk kahve olsunBugun heeerkescikler kayip bi kahveyapiyimda kokuyu alan gelsin
Clexane yazıldı ama Türkiye de bulunmadığı için Onex yada Oksapar önerdi eczacım. Oksapar aldım. Trombofili paneli sonucuna doktor sorun yok ama gebe kaldığında iğneye başlayacağım demişti. Tedbir amaçlıİsmini ögrenebilirmiyim bide test sonucumu başlattı doktor benim iki düşük var doktor test yapmadan bi dahaki gebelikte başlıyalım dedi
Benim yerime de iç. Çay kahveden epey soğudum bu dönemE hadi ben de içiyim ama benim ki soğuk kahve olsun
Ben de sıcağını pek aramam soğukları iyi gidiyor sıcaktaBenim yerime de iç. Çay kahveden epey soğudum bu dönem
Çok şükür iyi gidiyor. Halâ çıkarıyorum canım başka bi sorunum yok şükür. 12sin de kontrolüm var. Büyük ihtimal ikili tarama da yapılacak.Ben de sıcağını pek aramam soğukları iyi gidiyor sıcaktanasıl gidiyor canım kontrollere gidiyor musun kaç haftalık oldun
11+4 deyim canımÇok şükür iyi gidiyor. Halâ çıkarıyorum canım başka bi sorunum yok şükür. 12sin de kontrolüm var. Büyük ihtimal ikili tarama da yapılacak.
tamamdir sana sogukE hadi ben de içiyim ama benim ki soğuk kahve olsun
Bende bi filtre alırım ama sütlü olsun, sabah sade içmiştim
hay hay tabikiBende bi filtre alırım ama sütlü olsun, sabah sade içmiştim
En azından daha da gecikmeden gelmiş canım bakalım doktorun ne diyecek ne isticekRegl başladı benim bugün. Tuvaletten çıkar çıkmaz doktorumu aradım
Cuma sabah aç karna gel dedi, hadi hayırlısı bakalım
Evet ya ona sevindim bende 4 gün geciktiEn azından daha da gecikmeden gelmiş canım bakalım doktorun ne diyecek ne isticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?