- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
Malesefçok kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesefçok kötü
Nasıl yaaaKızlar bebeğim az önce düştü. Ağrım çoktu tuvalete oturdum sert birşey düştü kan pıhtısının içinde beyaz kuyruğu var ve siyahımsı iki tane göz çukuru
Bende inanamadım kimyasal deyip geçiyoruz ama sonuçta embriyo oluşuyor ama rahime tutunamıyor. Aralık ayında geçirdiğim kimyasalda sadece pıhtı görmüştüm ben ama beta hcg en son 72 idi daha küçüktü 5. Haftada kanamam başlamıştı. Bunda en son 1337 idi sonra takibi bırakmıştım daha büyük 2. Aydaydık şu an tamNasıl yaaa
Oyyy allahım içim çok kötü oldu yemin ederim evet benim de çok erken olmuştu o zaman bile tuvalete girince gözlerimi kapatıyordum bişey görmeyim diyeBende inanamadım kimyasal deyip geçiyoruz ama sonuçta embriyo oluşuyor ama rahime tutunamıyor. Aralık ayında geçirdiğim kimyasalda sadece pıhtı görmüştüm ben ama beta hcg en son 72 idi daha küçüktü 5. Haftada kanamam başlamıştı. Bunda en son 1337 idi sonra takibi bırakmıştım daha büyük 2. Aydaydık şu an tam
Buna da şükür allah korusun dış gebelik veya kürtaja gerek kalmasınOyyy allahım içim çok kötü oldu yemin ederim evet benim de çok erken olmuştu o zaman bile tuvalete girince gözlerimi kapatıyordum bişey görmeyim diye
Büyük geçmiş olsunBuna da şükür allah korusun dış gebelik veya kürtaja gerek kalmasın
Amin inşallah canımBüyük geçmiş olsun
Çok üzücü gerçekten, görmüş olman daha da üzücü
Allah hepimize sağlıklı gebelikler versin
Çok şükür canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız en kısa süredeBuna da şükür allah korusun dış gebelik veya kürtaja gerek kalmasın
İnşallahÇok şükür canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız en kısa sürede
Ayyy canlanmak üzereymiş şuan çok üzüldüm geçmiş olsun kuzumKızlar bebeğim az önce düştü. Ağrım çoktu tuvalete oturdum sert birşey düştü kan pıhtısının içinde beyaz kuyruğu var ve siyahımsı iki tane göz çukuru
Sağol bende çok üzgünümAyyy canlanmak üzereymiş şuan çok üzüldüm geçmiş olsun kuzum
Merhaba ben bir dış gebelik bir düşük yaptım 1 hafta oldu adetimin gecikmesi bugün kan verdim yarin sonuçlarını alicamEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık. Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
�
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 27.06.2020 @cadımaki 1 KİMYASAL
1 DIŞ GEBELİK@Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 T Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL Deryakckn 4 KİMYASAL 02.07.2020 @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 06.06.2020 @Dmtblt 1 KİMYASAL @Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK @iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @Sefoss 1 DÜŞÜK
cok gecmis olsun canimKızlar bebeğim az önce düştü. Ağrım çoktu tuvalete oturdum sert birşey düştü kan pıhtısının içinde beyaz kuyruğu var ve siyahımsı iki tane göz çukuru
Canım bitir mutlaka ki fayda etsin yoksa tekrarrlarManukabal canim ya ben antibiyotige basladim ya dun bugun de ictim ama agrimazsa icmeyim mi yoksa o kutu bitene kadar duzenli mi icmeliyim?
Çok geçmiş olsun canımMerhaba ben bir dış gebelik bir düşük yaptım 1 hafta oldu adetimin gecikmesi bugün kan verdim yarin sonuçlarını alicam
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım
bencede. Esim agrimiyorsa icme dedi de ondan sordumCanım bitir mutlaka ki fayda etsin yoksa tekrarrlar
Enfeksiyon varsa içmen lazım canım kurutmaz yoksabencede. Esim agrimiyorsa icme dedi de ondan sordum