• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende inanamadım kimyasal deyip geçiyoruz ama sonuçta embriyo oluşuyor ama rahime tutunamıyor. Aralık ayında geçirdiğim kimyasalda sadece pıhtı görmüştüm ben ama beta hcg en son 72 idi daha küçüktü 5. Haftada kanamam başlamıştı. Bunda en son 1337 idi sonra takibi bırakmıştım daha büyük 2. Aydaydık şu an tam

Bende inanamadım kimyasal deyip geçiyoruz ama sonuçta embriyo oluşuyor ama rahime tutunamıyor. Aralık ayında geçirdiğim kimyasalda sadece pıhtı görmüştüm ben ama beta hcg en son 72 idi daha küçüktü 5. Haftada kanamam başlamıştı. Bunda en son 1337 idi sonra takibi bırakmıştım daha büyük 2. Aydaydık şu an tam
Oyyy allahım içim çok kötü oldu yemin ederim 😞 evet benim de çok erken olmuştu o zaman bile tuvalete girince gözlerimi kapatıyordum bişey görmeyim diye 😔

Kasvetli havamız dağılsın güzeller☕☕☕🥰🥰🥰 nasıl gidiyor herşey yolundamı?
Sohbet ederken kahveler benden🥰🥰☕☕☕☕

Evet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.😥 Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. 🥰 İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. 🤲Hikayelerimizi paylaşalım 💜

Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.

ÜYE ADI
VAKA
BAT
SONUÇ
minseo minseo 1 KİMYASAL27.06.2020
@cadımaki1 KİMYASAL
1 DIŞ GEBELİK
@Ucanbilge 1 KİMYASAL
tugcekb tugcekb 1 KİMYASAL26.04.2020:anneadayı:
T Turkuazkizz 1 KİMYASAL:anneadayı:
@Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL:anneadayı:
Deryakckn Deryakckn 4 KİMYASAL02.07.2020
@Mechulzaman1 DIŞ GEBELİK
Manukabal Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL06.06.2020
@Dmtblt1 KİMYASAL
@Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK
@iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK:anneadayı:
@Sefoss1 DÜŞÜK:anneadayı:
Merhaba ben bir dış gebelik bir düşük yaptım 1 hafta oldu adetimin gecikmesi bugün kan verdim yarin sonuçlarını alicam

Kızlar bebeğim az önce düştü. Ağrım çoktu tuvalete oturdum sert birşey düştü kan pıhtısının içinde beyaz kuyruğu var ve siyahımsı iki tane göz çukuru😭😢
cok gecmis olsun canim😔

Manukabal Manukabal canim ya ben antibiyotige basladim ya dun bugun de ictim ama agrimazsa icmeyim mi yoksa o kutu bitene kadar duzenli mi icmeliyim?

Back