- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bakalım ne isteyecek aynen.En azından daha da gecikmeden gelmiş canım bakalım doktorun ne diyecek ne isticek
Size yazarım çıkar çıkmaz yanından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım ne isteyecek aynen.En azından daha da gecikmeden gelmiş canım bakalım doktorun ne diyecek ne isticek
Benim iki oğlum var canım o yüzden yapmıyorlar testTest yaptırmanız bi sorun olup olmadığını anlamanızı sağlar aslında.
Düşüklerin 2 oğluşundan sonra mı olmuştu?Benim iki oğlum var canım o yüzden yapmıyorlar test
Ellerine sağlık kuzucummmtamamdir sana soguk Manukabal a filtre digerlerine ne isterlerse kendimede turk kahvesi
Ayyy toplantı manyağı olduk kızlar inanın delirdimmmManukabal kahveye hayır demez.
Canımcım valla çok süper bir teklif ama atölyeden çıkamadım kargo memuru bekliyorum bu saat oldu gelmedi sinir ediyor beni bugün eşim kuzenleri ile gidecek bahçeye bayanları götürmüyorlarDeryakckn senin hic sesin cikmadi bugun?? Bahceye gelirsen sana da mangalda turk kahvesi yaparim 1 saate gidicem
aslinda sizle bazi gunler nobetlese gelsek sulamak icin cim ekicem 1 hafta 10 gun hergun sulamak lazimmisCanımcım valla çok süper bir teklif ☺☺☺ ama atölyeden çıkamadım kargo memuru bekliyorum bu saat oldu gelmedi sinir ediyor beni bugün eşim kuzenleri ile gidecek bahçeye bayanları götürmüyorlar ☺☺☺
Bugün eşimde ekecek ama sulama sanayi yakın ya çıkıp sulayıp dönüyor eşim istersen söyleyebilirim sizin suyuda açabilir yakın bahçe nasılsaaslinda sizle bazi gunler nobetlese gelsek sulamak icin cim ekicem 1 hafta 10 gun hergun sulamak lazimmis
cumartesi ekicez cimi sanirim ondan sonrasinda olabilirBugün eşimde ekecek ama sulama sanayi yakın ya çıkıp sulayıp dönüyor eşim istersen söyleyebilirim sizin suyuda açabilir yakın bahçe nasılsa
Benim görümcemin oldu kürtaj yapıyorlar öyle oluncaKızlar merhaba, 25 mayısta gebe plduğumu öğrendim kanda sonra bhcg istenen artışı göstermedi sonrada düşmeye başladı değer. Bugün değerim sıfırlanmış fakat hiç kanamam olmadı hala. Böyle kanaması olmadan düşük yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi
daha baslar belki yarina falanKızlar merhaba, 25 mayısta gebe plduğumu öğrendim kanda sonra bhcg istenen artışı göstermedi sonrada düşmeye başladı değer. Bugün değerim sıfırlanmış fakat hiç kanamam olmadı hala. Böyle kanaması olmadan düşük yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi
Kaç haftalıktı peki? Değeri 0 lamdıktan sonra mı kürtaj yaptılarBenim görümcemin oldu kürtaj yapıyorlar öyle olunca
Betahcg 0 sa kanama başlamazsa ilaç verebiliyor doktor ama bekliyorsun önce başlamaz sa veriyorKızlar merhaba, 25 mayısta gebe plduğumu öğrendim kanda sonra bhcg istenen artışı göstermedi sonrada düşmeye başladı değer. Bugün değerim sıfırlanmış fakat hiç kanamam olmadı hala. Böyle kanaması olmadan düşük yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi
Daha öncede düşüğüm oldu düşmeye başlamadan daha değer kanama oldu bilemiyorum kidaha baslar belki yarina falan
9 haftalıktı yok betahcg bakmadılar kalp atışı durdu ertesi güne hemen kürtaja aldılarKaç haftalıktı peki? Değeri 0 lamdıktan sonra mı kürtaj yaptılar
Benimki kendiliğinden düşer diye kücük olduğu için bekledik değere göre su an düşmüş gözüküyor fakat düşük yasamadım ben9 haftalıktı yok betahcg bakmadılar kalp atışı durdu ertesi güne hemen kürtaja aldılar
Hepsi farklı oluyor ben 4 sefer yaşadım hepsi birbirinden farklı ilkinde beta hcg baktırmasam hamile olduğumu anlamayacaktım hemen kanama başladı adet tarihimde 2cide tatile gittim 800km belki onun etkisiyle azdı kanama çoğaldı 3cüde betahcg 10 oldu kanama oldu sonuncuda sonradan başladı kanama sonra kanama durdu değerim düştü kanama başlamadı düzgün hastaneye gittim iğne vurup fitil koydularDaha öncede düşüğüm oldu düşmeye başlamadan daha değer kanama oldu bilemiyorum ki
Anladım canım. Sana da. Ok gecmiş olsun Bİ sebebi var mıymıs peki düşüklerinin?Hepsi farklı oluyor ben 4 sefer yaşadım hepsi birbirinden farklı ilkinde beta hcg baktırmasam hamile olduğumu anlamayacaktım hemen kanama başladı adet tarihimde 2cide tatile gittim 800km belki onun etkisiyle azdı kanama çoğaldı 3cüde betahcg 10 oldu kanama oldu sonuncuda sonradan başladı kanama sonra kanama durdu değerim düştü kanama başlamadı düzgün hastaneye gittim iğne vurup fitil koydular