- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 53
- 41
Yok doktora göre aslında başka doktora gitmedim birde 2 oğlum var onlardan sonra böyle oldu o yüzden doktorlar önemsemiyorAnladım canım. Sana da. Ok gecmiş olsun Bİ sebebi var mıymıs peki düşüklerinin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok doktora göre aslında başka doktora gitmedim birde 2 oğlum var onlardan sonra böyle oldu o yüzden doktorlar önemsemiyorAnladım canım. Sana da. Ok gecmiş olsun Bİ sebebi var mıymıs peki düşüklerinin?
Anladım, rabbim gönlüne göre versinYok doktora göre aslında başka doktora gitmedim birde 2 oğlum var onlardan sonra böyle oldu o yüzden doktorlar önemsemiyor
Amin inşallahAnladım, rabbim gönlüne göre versin
Değer sıfırlandıysa kürtaj yapmazlar ama bunun için en önemli değer rahim kalınlığı. Onun içinde doktoruna gitmelisin biz yanlış yönlendirmeyelim çok gecmiş olsunKaç haftalıktı peki? Değeri 0 lamdıktan sonra mı kürtaj yaptılar
Çok sağolunDeğer sıfırlandıysa kürtaj yapmazlar ama bunun için en önemli değer rahim kalınlığı. Onun içinde doktoruna gitmelisin biz yanlış yönlendirmeyelim çok gecmiş olsun
Günaydın canım bence bi gidip konuş canım belki istediği tetkikler olur ileri haftalarda düşük yaşadın çünkü bi sormakta fayda varGünaydııın az önce kan verdim inşallah değer de 0 lanmıştır. Tekrar kadın doğuma gitmeli miyim sizce
GünaydınKızlarrrrrrr günaydınnn
Kanaman durdumu tugcecimgunaydiiiinnnn
bi daha hic gelmedi yinede gece dedigin gibi progestan koydum. Sanirim dun biraz zorlasim kendimi ondan olduKanaman durdumu tugcecim
Progestan fitil mi oluyor kuzubi daha hic gelmedi yinede gece dedigin gibi progestan koydum. Sanirim dun biraz zorlasim kendimi ondan oldu
fitil olarak aldim canimProgestan fitil mi oluyor kuzu
hayirli olsun topigin cevapladimkızlar yeni bi sayfa açtım hamile kalmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile, hamile arkadaşlarım sayfadaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim :) tugcekb iSsra Meryemcez Sefoss
HAMİLELİK HİKAYELERİ
Arkadaşlar merhaba, Bu sayfada amacımız hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza yol gösterici ve umut olabilmek. Bu süreçte hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın kafasında bir çok soru oluyor, bu soruları cevaplayarak arkadaşlarımızla hikayenizi paylaşmak ister misiniz ? :anneadayı...www.kadinlarkulubu.com
Tek hamişler mi davetlikızlar yeni bi sayfa açtım hamile kalmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile, hamile arkadaşlarım sayfadaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim :) tugcekb iSsra Meryemcez Sefoss
HAMİLELİK HİKAYELERİ
Arkadaşlar merhaba, Bu sayfada amacımız hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza yol gösterici ve umut olabilmek. Bu süreçte hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın kafasında bir çok soru oluyor, bu soruları cevaplayarak arkadaşlarımızla hikayenizi paylaşmak ister misiniz ? :anneadayı...www.kadinlarkulubu.com
Yaramaz kız çocuğu gibi yerinde duramıyorsunbi daha hic gelmedi yinede gece dedigin gibi progestan koydum. Sanirim dun biraz zorlasim kendimi ondan oldu
esime soz verdim durcam artik kleopatra gibi oturcam tahtimdaYaramaz kız çocuğu gibi yerinde duramıyorsun