• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç haftalıktı peki? Değeri 0 lamdıktan sonra mı kürtaj yaptılar
Değer sıfırlandıysa kürtaj yapmazlar ama bunun için en önemli değer rahim kalınlığı. Onun içinde doktoruna gitmelisin biz yanlış yönlendirmeyelim🙏🏽 çok gecmiş olsun

Günaydııın 😊 az önce kan verdim inşallah değer de 0 lanmıştır. Tekrar kadın doğuma gitmeli miyim sizce

kızlar yeni bi sayfa açtım hamile kalmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile, hamile arkadaşlarım sayfadaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim :) tugcekb tugcekb iSsra iSsra Meryemcez Meryemcez Sefoss Sefoss

kızlar yeni bi sayfa açtım hamile kalmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile, hamile arkadaşlarım sayfadaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim :) tugcekb tugcekb iSsra iSsra Meryemcez Meryemcez Sefoss Sefoss

hayirli olsun topigin cevapladim☺️

Tek hamişler mi davetli ☺️☺️☺️

Back