• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın güzelim dün biraz erken uyudum o yüzden şimdi yazıyorum. İşlem yapamam dediyse o zaman içmeye devam et kuzum ben belki işlem yapar diye düşünmüştüm. Ağrı kesici parol verdimi🙏🏽
Gunaydin☀️ parol yazacakti bende var dedim tamam icebilirsin agrin oldugunda dedi

Bugun heeerkescikler kayip bi kahve☕️ yapiyimda kokuyu alan gelsin☕☕☕

İsmini ögrenebilirmiyim bide test sonucumu başlattı doktor benim iki düşük var doktor test yapmadan bi dahaki gebelikte başlıyalım dedi
Clexane yazıldı ama Türkiye de bulunmadığı için Onex yada Oksapar önerdi eczacım. Oksapar aldım. Trombofili paneli sonucuna doktor sorun yok ama gebe kaldığında iğneye başlayacağım demişti. Tedbir amaçlı

Test yaptırmanız bi sorun olup olmadığını anlamanızı sağlar aslında.

Regl başladı benim bugün. Tuvaletten çıkar çıkmaz doktorumu aradım :KK70:
Cuma sabah aç karna gel dedi, hadi hayırlısı bakalım:KK51:

Ben de sıcağını pek aramam soğukları iyi gidiyor sıcakta 🤩 nasıl gidiyor canım kontrollere gidiyor musun kaç haftalık oldun
Çok şükür iyi gidiyor. Halâ çıkarıyorum canım başka bi sorunum yok şükür. 12sin de kontrolüm var. Büyük ihtimal ikili tarama da yapılacak.

Deryakckn Deryakckn senin hic sesin cikmadi bugun?? Bahceye gelirsen sana da mangalda turk kahvesi yaparim 1 saate gidicem🙈

Back