Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Manukabal canim ya ben antibiyotige basladim ya dun bugun de ictim ama agrimazsa icmeyim mi yoksa o kutu bitene kadar duzenli mi icmeliyim?
Hayır ağrın dinince doktora git bebek daha büyümeden ne yapılması gerekiyorsa yapsın birde magnezyum içeren besinler tüketmelisin tahminen bebek boşaltıyor magnezyum kalsiyum filan ve ilk dişlerden boşalıyor o yüzden ağrın fazla oluyor.

Ovulasyon test kullanan varmı birde hangi marka önerirsiniz reglim bitince kullanmayı düşünüyorum birde onunla deneyelim yardımcı olur musunuz ballar

20lik dis canim hamilelikten oncede bi agrimisti sonra bidaha agrimadi diye cektirmemistim yaklasik 1 ay once disciye gittigimde 3 ay bisey yapamam bu antibiyotigi kullan agrin devam ederse demisti. Hergun yogurt cacik yiyorum kalsiyum diye

Ovulasyon test kullanan varmı birde hangi marka önerirsiniz reglim bitince kullanmayı düşünüyorum birde onunla deneyelim yardımcı olur musunuz ballar
ben ovula marka kullanmistim ama burda arkadaslar genelde bir gebenin gunlugu diye bi sayfa var instagramda onu oneriyorlar ama ben kendi kullandigimdan da memnun kaldim sonuc malum

Innovita test aldım ben bu ay hassas ve güzelmiş bakalım ben de ilk kez denicem canım instada satan sayfalar var

20lik dis canim hamilelikten oncede bi agrimisti sonra bidaha agrimadi diye cektirmemistim yaklasik 1 ay once disciye gittigimde 3 ay bisey yapamam bu antibiyotigi kullan agrin devam ederse demisti. Hergun yogurt cacik yiyorum kalsiyum diye
Günaydın güzelim dün biraz erken uyudum o yüzden şimdi yazıyorum. İşlem yapamam dediyse o zaman içmeye devam et kuzum ben belki işlem yapar diye düşünmüştüm. Ağrı kesici parol verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…