ilac icmektende biktim artik ya aylardir folik asit+asprin iciyorum simdi bide antibiyotik cikti basimaEnfeksiyon varsa içmen lazım canım kurutmaz yoksa
Ecza deposu oldukilac icmektende biktim artik ya aylardir folik asit+asprin iciyorum simdi bide antibiyotik cikti basima
Hayır ağrın dinince doktora git bebek daha büyümeden ne yapılması gerekiyorsa yapsın birde magnezyum içeren besinler tüketmelisin tahminen bebek boşaltıyor magnezyum kalsiyum filan ve ilk dişlerden boşalıyor o yüzden ağrın fazla oluyor.Manukabal canim ya ben antibiyotige basladim ya dun bugun de ictim ama agrimazsa icmeyim mi yoksa o kutu bitene kadar duzenli mi icmeliyim?
20lik dis canim hamilelikten oncede bi agrimisti sonra bidaha agrimadi diye cektirmemistim yaklasik 1 ay once disciye gittigimde 3 ay bisey yapamam bu antibiyotigi kullan agrin devam ederse demisti. Hergun yogurt cacik yiyorum kalsiyum diyeHayır ağrın dinince doktora git bebek daha büyümeden ne yapılması gerekiyorsa yapsın birde magnezyum içeren besinler tüketmelisin tahminen bebek boşaltıyor magnezyum kalsiyum filan ve ilk dişlerden boşalıyor o yüzden ağrın fazla oluyor. ✔
Anne olmak çok zor kuzumilac icmektende biktim artik ya aylardir folik asit+asprin iciyorum simdi bide antibiyotik cikti basima
ben ovula marka kullanmistim ama burda arkadaslar genelde bir gebenin gunlugu diye bi sayfa var instagramda onu oneriyorlar ama ben kendi kullandigimdan da memnun kaldim sonuc malumOvulasyon test kullanan varmı birde hangi marka önerirsiniz reglim bitince kullanmayı düşünüyorum birde onunla deneyelim yardımcı olur musunuz ballar
aynen canim ama bi dogsun o totosunu isircamAnne olmak çok zor kuzum
Az daha sabret bitir ilacını
Sağol canımcok gecmis olsun canim
Innovita test aldım ben bu ay hassas ve güzelmiş bakalım ben de ilk kez denicem canım instada satan sayfalar varOvulasyon test kullanan varmı birde hangi marka önerirsiniz reglim bitince kullanmayı düşünüyorum birde onunla deneyelim yardımcı olur musunuz ballar
Aslında karnımızdayken işler daha kolayaynen canim ama bi dogsun o totosunu isircam
Bi gelse regl, bende almak istiyorumInnovita test aldım ben bu ay hassas ve güzelmiş bakalım ben de ilk kez denicem canım instada satan sayfalar var
Regl masajı yap canım pişman olmucaksın 10 dk bişey yetiyorBi gelse regl, bende almak istiyorum
Sağol canım bakayım orayadaInnovita test aldım ben bu ay hassas ve güzelmiş bakalım ben de ilk kez denicem canım instada satan sayfalar var
Bakayım bi nasıl yapıldığına canım. Yarın gelmezse bi test daha yapacağım dünkine güvenemedim sonra yaparım mutlaka masajıRegl masajı yap canım pişman olmucaksın 10 dk bişey yetiyor
Hayır sağlık ocağında kan testiyle öğrendim düştüğünü başka işlem yapılmadıProgestron a bakıldı mı
Hayır ilave hiçbir şey yapmadım açıkcası folik asiti bile düzenli almıyordumAsprin içiyor muydun
Günaydın güzelim dün biraz erken uyudum o yüzden şimdi yazıyorum. İşlem yapamam dediyse o zaman içmeye devam et kuzum ben belki işlem yapar diye düşünmüştüm. Ağrı kesici parol verdimi20lik dis canim hamilelikten oncede bi agrimisti sonra bidaha agrimadi diye cektirmemistim yaklasik 1 ay once disciye gittigimde 3 ay bisey yapamam bu antibiyotigi kullan agrin devam ederse demisti. Hergun yogurt cacik yiyorum kalsiyum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?