Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deryakckn senin hic sesin cikmadi bugun?? Bahceye gelirsen sana da mangalda turk kahvesi yaparim 1 saate gidicem
Canımcım valla çok süper bir teklif ama atölyeden çıkamadım kargo memuru bekliyorum bu saat oldu gelmedi sinir ediyor beni bugün eşim kuzenleri ile gidecek bahçeye bayanları götürmüyorlar

aslinda sizle bazi gunler nobetlese gelsek sulamak icin cim ekicem 1 hafta 10 gun hergun sulamak lazimmis

aslinda sizle bazi gunler nobetlese gelsek sulamak icin cim ekicem 1 hafta 10 gun hergun sulamak lazimmis
Bugün eşimde ekecek ama sulama sanayi yakın ya çıkıp sulayıp dönüyor eşim istersen söyleyebilirim sizin suyuda açabilir yakın bahçe nasılsa

Kızlarrrrrrrrrr huhuuuuuu kahveler geeeellldddiiiiii Hadi afiyet olsun çiçekkerimnn

Bugün eşimde ekecek ama sulama sanayi yakın ya çıkıp sulayıp dönüyor eşim istersen söyleyebilirim sizin suyuda açabilir yakın bahçe nasılsa
cumartesi ekicez cimi sanirim ondan sonrasinda olabilir

Kızlar merhaba, 25 mayısta gebe plduğumu öğrendim kanda sonra bhcg istenen artışı göstermedi sonrada düşmeye başladı değer. Bugün değerim sıfırlanmış fakat hiç kanamam olmadı hala. Böyle kanaması olmadan düşük yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi

Benim görümcemin oldu kürtaj yapıyorlar öyle olunca

daha baslar belki yarina falan

Betahcg 0 sa kanama başlamazsa ilaç verebiliyor doktor ama bekliyorsun önce başlamaz sa veriyor

Daha öncede düşüğüm oldu düşmeye başlamadan daha değer kanama oldu bilemiyorum ki
Hepsi farklı oluyor ben 4 sefer yaşadım hepsi birbirinden farklı ilkinde beta hcg baktırmasam hamile olduğumu anlamayacaktım hemen kanama başladı adet tarihimde 2cide tatile gittim 800km belki onun etkisiyle azdı kanama çoğaldı 3cüde betahcg 10 oldu kanama oldu sonuncuda sonradan başladı kanama sonra kanama durdu değerim düştü kanama başlamadı düzgün hastaneye gittim iğne vurup fitil koydular

Anladım canım. Sana da. Ok gecmiş olsun Bİ sebebi var mıymıs peki düşüklerinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…