• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dün benim koyu koyu az geliyordu dün gece regl söktürücü masaj yaptım sabaha söküldü sende yap onu regl olamadığın içi gerginlik oluyor
Biraz gelmeye başlasın yapayım bende canım.
Bugün gelecek gibi. Peçeteye açık kahve bişiler geldi sanki yanlış görmediysem
Tam gelsin doktorumu da arayacağım
Bu ay artık tedavi gerekiyorsa başlarım tedavilere çünkü 1 yıl doluyo🤷‍♀️

Biraz gelmeye başlasın yapayım bende canım.
Bugün gelecek gibi. Peçeteye açık kahve bişiler geldi sanki yanlış görmediysem
Tam gelsin doktorumu da arayacağım
Bu ay artık tedavi gerekiyorsa başlarım tedavilere çünkü 1 yıl doluyo🤷‍♀️
1 yıl dolduysa bi git canım, hormon tiroid Prolaktin vs baktırdın mı hiç

1 yıl dolduysa bi git canım, hormon tiroid Prolaktin vs baktırdın mı hiç
Evet onlara çalışmaların 4.ayında baktırmıştım yumurtlamama falan ama başka bir doktora baktırmıştım (daha iyi bi hastanede sırf diye)

Şimdi oğlumla gittiğim doktora gideceğim. Kimyasalda da ona gitmiştim. Beni daha iyi tanıyor ve direk onu arayabiliyorum. Sorunlu olursa bu iyi bi avantaj benim için.

Evet onlara çalışmaların 4.ayında baktırmıştım yumurtlamama falan ama başka bir doktora baktırmıştım (daha iyi bi hastanede sırf diye)

Şimdi oğlumla gittiğim doktora gideceğim. Kimyasalda da ona gitmiştim. Beni daha iyi tanıyor ve direk onu arayabiliyorum. Sorunlu olursa bu iyi bi avantaj benim için.
Normal mi çıktı canım senin sonuçların? Eşim kontrol oldu mu?

Benim de iki tane boş gebeliğim oldu dün doktora gittim kilo vermen lazım dedi çok moralimi bozdu

Benim de iki tane boş gebeliğim oldu dün doktora gittim kilo vermen lazım dedi çok moralimi bozdu
Beden kitle endeksi 18 ile 25 arasında olmalı diye biliyorum hamilelik için canım çok kilon var mı ya da pco vs? Bence bir tek kilo ilgili bi durum değildir bu bu tarz şeyler genellikle kalitesiz yumurta döllenmesinden kaynaklı oluşuyor hormonlarına baktırdın mı hiç?

Beden kitle endeksi 18 ile 25 arasında olmalı diye biliyorum hamilelik için canım çok kilon var mı ya da pco vs? Bence bir tek kilo ilgili bi durum değildir bu bu tarz şeyler genellikle kalitesiz yumurta döllenmesinden kaynaklı oluşuyor hormonlarına baktırdın mı hiç?
Adetin ikinci günü hormonlara bakılacak canım iki oğlum var ikisine de aynı kilolarda kaldım ki bir beş biri iki yaşında çok da zaman geçmedi yani bende kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum kilom da 77

Adetin ikinci günü hormonlara bakılacak canım iki oğlum var ikisine de aynı kilolarda kaldım ki bir beş biri iki yaşında çok da zaman geçmedi yani bende kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum kilom da 77
Bi baktır bakalım canım ne çıkacak sonuç

Doktor mutlaka kan sulandırıcı iğne kullanacak bi dahaki gebelikle dedi diyete başladım zaten hayırlı artık

Back