- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.673
- 798
Valla ben çeneme yumruk falan atıyodum ağrıdanyok ya iceri iltihap falan gider korkarim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben çeneme yumruk falan atıyodum ağrıdanyok ya iceri iltihap falan gider korkarim ben
Biraz gelmeye başlasın yapayım bende canım.Canım dün benim koyu koyu az geliyordu dün gece regl söktürücü masaj yaptım sabaha söküldü sende yap onu regl olamadığın içi gerginlik oluyor
1 yıl dolduysa bi git canım, hormon tiroid Prolaktin vs baktırdın mı hiçBiraz gelmeye başlasın yapayım bende canım.
Bugün gelecek gibi. Peçeteye açık kahve bişiler geldi sanki yanlış görmediysem
Tam gelsin doktorumu da arayacağım
Bu ay artık tedavi gerekiyorsa başlarım tedavilere çünkü 1 yıl doluyo
Evet onlara çalışmaların 4.ayında baktırmıştım yumurtlamama falan ama başka bir doktora baktırmıştım (daha iyi bi hastanede sırf diye)1 yıl dolduysa bi git canım, hormon tiroid Prolaktin vs baktırdın mı hiç
Normal mi çıktı canım senin sonuçların? Eşim kontrol oldu mu?Evet onlara çalışmaların 4.ayında baktırmıştım yumurtlamama falan ama başka bir doktora baktırmıştım (daha iyi bi hastanede sırf diye)
Şimdi oğlumla gittiğim doktora gideceğim. Kimyasalda da ona gitmiştim. Beni daha iyi tanıyor ve direk onu arayabiliyorum. Sorunlu olursa bu iyi bi avantaj benim için.
Evet normal çıktı her şey, bir sorun yok demişti doktor. Eşim kontrol olmadı daha canımNormal mi çıktı canım senin sonuçların? Eşim kontrol oldu mu?
Büyük ihtimal eşinden kontrol ister önce o da normal çıkarsa rahim filmi çekerEvet normal çıktı her şey, bir sorun yok demişti doktor. Eşim kontrol olmadı daha canım
Rahim filmi baya sancılı bişeymiş galiba arkadaşımdan duymuştumBüyük ihtimal eşinden kontrol ister önce o da normal çıkarsa rahim filmi çeker
Onu hiç araştırmıyorum ben çünkü korktuğum bişey açıkçasıRahim filmi baya sancılı bişeymiş galiba arkadaşımdan duymuştum
Beden kitle endeksi 18 ile 25 arasında olmalı diye biliyorum hamilelik için canım çok kilon var mı ya da pco vs? Bence bir tek kilo ilgili bi durum değildir bu bu tarz şeyler genellikle kalitesiz yumurta döllenmesinden kaynaklı oluşuyor hormonlarına baktırdın mı hiç?Benim de iki tane boş gebeliğim oldu dün doktora gittim kilo vermen lazım dedi çok moralimi bozdu
Adetin ikinci günü hormonlara bakılacak canım iki oğlum var ikisine de aynı kilolarda kaldım ki bir beş biri iki yaşında çok da zaman geçmedi yani bende kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum kilom da 77Beden kitle endeksi 18 ile 25 arasında olmalı diye biliyorum hamilelik için canım çok kilon var mı ya da pco vs? Bence bir tek kilo ilgili bi durum değildir bu bu tarz şeyler genellikle kalitesiz yumurta döllenmesinden kaynaklı oluşuyor hormonlarına baktırdın mı hiç?
Bi baktır bakalım canım ne çıkacak sonuçAdetin ikinci günü hormonlara bakılacak canım iki oğlum var ikisine de aynı kilolarda kaldım ki bir beş biri iki yaşında çok da zaman geçmedi yani bende kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum kilom da 77
Ayyy en dayanamadığımmm daha yeni bitti toplantı 9 dan beri delirdimmmdur ben bi kahve kapip geliyim sana
Regle on gün kala progestan ya da duphaston içersen bebeğin tutunmasını sağlıyormuş eğer bu eksikliğin varsaProgestron düşüklügü yüzünden kayıp yaşayan oldumu kızlar
çok kötüKızlar bebeğim az önce düştü. Ağrım çoktu tuvalete oturdum sert birşey düştü kan pıhtısının içinde beyaz kuyruğu var ve siyahımsı iki tane göz çukuru