Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende inanamadım kimyasal deyip geçiyoruz ama sonuçta embriyo oluşuyor ama rahime tutunamıyor. Aralık ayında geçirdiğim kimyasalda sadece pıhtı görmüştüm ben ama beta hcg en son 72 idi daha küçüktü 5. Haftada kanamam başlamıştı. Bunda en son 1337 idi sonra takibi bırakmıştım daha büyük 2. Aydaydık şu an tam

Oyyy allahım içim çok kötü oldu yemin ederim evet benim de çok erken olmuştu o zaman bile tuvalete girince gözlerimi kapatıyordum bişey görmeyim diye

Kasvetli havamız dağılsın güzeller nasıl gidiyor herşey yolundamı?
Sohbet ederken kahveler benden

Merhaba ben bir dış gebelik bir düşük yaptım 1 hafta oldu adetimin gecikmesi bugün kan verdim yarin sonuçlarını alicam

Kızlar bebeğim az önce düştü. Ağrım çoktu tuvalete oturdum sert birşey düştü kan pıhtısının içinde beyaz kuyruğu var ve siyahımsı iki tane göz çukuru
cok gecmis olsun canim

Manukabal canim ya ben antibiyotige basladim ya dun bugun de ictim ama agrimazsa icmeyim mi yoksa o kutu bitene kadar duzenli mi icmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…