Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kan uyuşmazlığı var canım ama kan uyuşmazlığı hakkında bu tür şeyler söylemediler bana sadece bu karnındaki bebekten sonra diğer gelecek bebegin sağlıklı olması için yapıldıgı söylendi çok merak ettim bende araştıracagım

Ne yazık ki sanırsam benim ikinci kimyasal gebeliğim var şuan kırmızı kanamamın ikinci günü kanamanın şeklinden kimyasal olduğunu anlayıp test yaptım silikte olsa çıktı

Eklentiler

• DSC_0792.JPG
    79,5 KB · Görüntüleme: 35
Ne yazık ki sanırsam benim ikinci kimyasal gebeliğim var şuan kırmızı kanamamın ikinci günü kanamanın şeklinden kimyasal olduğunu anlayıp test yaptım silikte olsa çıktı
cok gecmis olsun

Bu kimyasalın sebebi ne hiç anlamıyorum bir kızım var hiç böyle birşey yaşamadım
Kalitesiz yumurta ya da spermin döllenmesinden kaynaklı olabiliyor canım genellikle yumurta kalitesini artıcı gıdalar tüketip vitamin kullan bir de asprin içmen gerekiyor kan pıhtılaşması varsa bebek tutunamıyo olabilir

Araştır tabi canım dün kanamam olduğu için bana iğneyi yaptılar öyle dediler. Yoksa arkadaşıma doğumdan sonra yapmışlar.

Araştır tabi canım dün kanamam olduğu için bana iğneyi yaptılar öyle dediler. Yoksa arkadaşıma doğumdan sonra yapmışlar.
Evet doğum yaptım vurdular birde dış gebelik gecirdiğimde vurdular ben her gittiğim Dr söyledim kan uyuşmazlıgım var diye önemli değil doğum sonrası bakılır şimdi sorun teşkil etmiyor dendi

Evet doğum yaptım vurdular birde dış gebelik gecirdiğimde vurdular ben her gittiğim Dr söyledim kan uyuşmazlıgım var diye önemli değil doğum sonrası bakılır şim

Evet doğum yaptım vurdular birde dış gebelik gecirdiğimde vurdular ben her gittiğim Dr söyledim kan uyuşmazlıgım var diye önemli değil doğum sonrası bakılır şimdi sorun teşkil etmiyor dendi
Bilmiyorum o kadar canım ama dün bana acilde kanamam var diye iğne yaptı kan uyuşmazlığından

Bat dündü. Henüz gelmedi ama baya ağrım var gelecek belli de gelecekse çabuk gelsin, umutlandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…