Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sen uyuşmazlığın olduğunu bilmiyor muydun canım uyuşmazlık olduğunda iğne olunması gerekiyorkızlar dün acile gittim. beta baktılar 1147 çıktı. alttan muayene ile baktı ama kese göremedi zaten kese görmek için değer daha yüksek olmalı dedi doktor. sonra kan grubumu sordu benim 0 negatif ve eşimle kan uyuşmazlığı var hemen iğne yaptılar. kan uyuşmazlığı olup kanama olan kişilere acil iğne yapıyorlarmış. sanırım kanama benim kan grubumdan kaynaklı olabilir. yarın tekrar beta için gideceğim bakalım inşallah yine yükselmiş olur. daha önce özele gittiğimde doktor kan grubumu bile sormamıştı. vücudum bebeği kan grubu uyuşmazlığından dolayı kabul etmiyor olabilir sanırım.
Biz bu şekilde olacağını hiç düşünmedik canım. bizide daha önce doktor uyarmadı. sorun benim kan grubum sanırım. dün iğne yaptılar bakalım yarın beta kaç çıkacak.E sen uyuşmazlığın olduğunu bilmiyor muydun canım uyuşmazlık olduğunda iğne olunması gerekiyor
canim kese deger 1500un altinda olunca gorunmuyor 1-2 gune gorulur merak etme. Uyusmazlik icin igne yapildigi iyi olmus iyi ki gitmissinkızlar dün acile gittim. beta baktılar 1147 çıktı. alttan muayene ile baktı ama kese göremedi zaten kese görmek için değer daha yüksek olmalı dedi doktor. sonra kan grubumu sordu benim 0 negatif ve eşimle kan uyuşmazlığı var hemen iğne yaptılar. kan uyuşmazlığı olup kanama olan kişilere acil iğne yapıyorlarmış. sanırım kanama benim kan grubumdan kaynaklı olabilir. yarın tekrar beta için gideceğim bakalım inşallah yine yükselmiş olur. daha önce özele gittiğimde doktor kan grubumu bile sormamıştı. vücudum bebeği kan grubu uyuşmazlığından dolayı kabul etmiyor olabilir sanırım.
inşallah bir sıkıntı olmadan bende şu keseyi görürüm canımcanim kese deger 1500un altinda olunca gorunmuyor 1-2 gune gorulur merak etme. Uyusmazlik icin igne yapildigi iyi olmus iyi ki gitmissin
Günaydın kızlaaaar!
Bugün yeni öğrendiğim bir şeyi hemen iletiyorum sizlere kaliteli ve sağlıklı bir yumurta gelişimi için ŞEKER ve ABUR CUBUR kesinlikle tüketilmeyecek, bol bol SU içilecek. Kullandığımız ilaçlardan ziyade bu 3 faktör çok çok önemliymiş bilginize 🕊
"İsveç'te yayımlanan Dagens Nyheter gazetesinin haberine göre, Danimarka Arhus Üniversite Hastanesi doktorlarından Ulrik Schioler Kesmodel, 4 bin kadın deneğin izlenmesi yoluyla elde edilen sonuçların, günde 3 bardaktan fazla kahve içen kadınların, kahve içmeyen kadınlara göre, doğal yollardan hamile kalma şanslarının yarı yarıya azaldığını ve düşük yapma risklerinin arttığını gösterdiğini açıkladı." deniyor canım
Diyetten dolayı 2 aydır bu moddayım zaten
Ama kahve çok tüketiyorum galiba ben, korkuyorum yumurtlama kalitesini etkiler mi
Günde 1 Fincan filtre, 1-2 fincanda türk kahvesi tüketiyorum
Acile gitmen iyi olmuş canım.kızlar dün acile gittim. beta baktılar 1147 çıktı. alttan muayene ile baktı ama kese göremedi zaten kese görmek için değer daha yüksek olmalı dedi doktor. sonra kan grubumu sordu benim 0 negatif ve eşimle kan uyuşmazlığı var hemen iğne yaptılar. kan uyuşmazlığı olup kanama olan kişilere acil iğne yapıyorlarmış. sanırım kanama benim kan grubumdan kaynaklı olabilir. yarın tekrar beta için gideceğim bakalım inşallah yine yükselmiş olur. daha önce özele gittiğimde doktor kan grubumu bile sormamıştı. vücudum bebeği kan grubu uyuşmazlığından dolayı kabul etmiyor olabilir sanırım.
Türk kahvelerini bırakayım bari"İsveç'te yayımlanan Dagens Nyheter gazetesinin haberine göre, Danimarka Arhus Üniversite Hastanesi doktorlarından Ulrik Schioler Kesmodel, 4 bin kadın deneğin izlenmesi yoluyla elde edilen sonuçların, günde 3 bardaktan fazla kahve içen kadınların, kahve içmeyen kadınlara göre, doğal yollardan hamile kalma şanslarının yarı yarıya azaldığını ve düşük yapma risklerinin arttığını gösterdiğini açıkladı." deniyor canım
inşallah canımAcile gitmen iyi olmuş canım.
Kan grubu uyuşmazlığı için en başından iğne yapılıyor. Keşke daha önceden bu konuda uyarılsaydın yada sen negatifsin ya takip etseymişsin keşke Neyse hayır vardır herşeyde canım
Yarın inşallah 2 katına çıkmış olur betan
Aynen canım her şeyin fazlası zarar vücuda aşırı kafein yüklemeTürk kahvelerini bırakayım bari
Kan verirken aynı yerde aynı saate yakın vermek artışı sağlıklı görmene yardımcı olur kuzucum inşallah sıkıntısız atlatırsın sürecikızlar dün acile gittim. beta baktılar 1147 çıktı. alttan muayene ile baktı ama kese göremedi zaten kese görmek için değer daha yüksek olmalı dedi doktor. sonra kan grubumu sordu benim 0 negatif ve eşimle kan uyuşmazlığı var hemen iğne yaptılar. kan uyuşmazlığı olup kanama olan kişilere acil iğne yapıyorlarmış. sanırım kanama benim kan grubumdan kaynaklı olabilir. yarın tekrar beta için gideceğim bakalım inşallah yine yükselmiş olur. daha önce özele gittiğimde doktor kan grubumu bile sormamıştı. vücudum bebeği kan grubu uyuşmazlığından dolayı kabul etmiyor olabilir sanırım.
inşallah canım yarın haber veririm sizlere.Kan verirken aynı yerde aynı saate yakın vermek artışı sağlıklı görmene yardımcı olur kuzucum inşallah sıkıntısız atlatırsın süreci
insallah canim icini ferah tutinşallah bir sıkıntı olmadan bende şu keseyi görürüm canım
Günaydın tam bana göre zayıflamak için 3litreye yakın su içiyorum abur cubur yemiyorum zaten çok aramam tatlıyı severim çikolata tek bitter çikolata onunda faydası var birde matofin içiyorum oda yumurtlamaya yardımcıymış herşey şekerle bağlantılı sanırımGünaydın kızlaaaar!
Bugün yeni öğrendiğim bir şeyi hemen iletiyorum sizlere kaliteli ve sağlıklı bir yumurta gelişimi için ŞEKER ve ABUR CUBUR kesinlikle tüketilmeyecek, bol bol SU içilecek. Kullandığımız ilaçlardan ziyade bu 3 faktör çok çok önemliymiş bilginize 🕊
minseo canım günaydın benim bat yenileyelim 2 Temmuz olucak sanırımBu ay regl olduğum günden itibaren uygulamaya başlayacağım bu listeyi benle birlikte yapmak isteyenler varsa birlikte yapalım✌
Şeker baya kötü etkiliyormuş ya ben de bu ay yemicem hiç bakalımGünaydın tam bana göre zayıflamak için 3litreye yakın su içiyorum abur cubur yemiyorum zaten çok aramam tatlıyı severim çikolata tek bitter çikolata onunda faydası var birde matofin içiyorum oda yumurtlamaya yardımcıymış herşey şekerle bağlantılı sanırım ☺☺☺
Güncelledim canım benim de ufaktan kahve leke gelmeye başlamış yarına sökülürminseo canım günaydın benim bat yenileyelim 2 Temmuz olucak sanırım
Bu ay yaramadı bizeGüncelledim canım benim de ufaktan kahve leke gelmeye başlamış yarına sökülür