Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay regl olduğum günden itibaren uygulamaya başlayacağım bu listeyi benle birlikte yapmak isteyenler varsa birlikte yapalım✌

Eklentiler

• Screenshot_20200531_130715.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 26
kızlar dün acile gittim. beta baktılar 1147 çıktı. alttan muayene ile baktı ama kese göremedi zaten kese görmek için değer daha yüksek olmalı dedi doktor. sonra kan grubumu sordu benim 0 negatif ve eşimle kan uyuşmazlığı var hemen iğne yaptılar. kan uyuşmazlığı olup kanama olan kişilere acil iğne yapıyorlarmış. sanırım kanama benim kan grubumdan kaynaklı olabilir. yarın tekrar beta için gideceğim bakalım inşallah yine yükselmiş olur. daha önce özele gittiğimde doktor kan grubumu bile sormamıştı. vücudum bebeği kan grubu uyuşmazlığından dolayı kabul etmiyor olabilir sanırım.

E sen uyuşmazlığın olduğunu bilmiyor muydun canım uyuşmazlık olduğunda iğne olunması gerekiyor

E sen uyuşmazlığın olduğunu bilmiyor muydun canım uyuşmazlık olduğunda iğne olunması gerekiyor
Biz bu şekilde olacağını hiç düşünmedik canım. bizide daha önce doktor uyarmadı. sorun benim kan grubum sanırım. dün iğne yaptılar bakalım yarın beta kaç çıkacak.

canim kese deger 1500un altinda olunca gorunmuyor 1-2 gune gorulur merak etme. Uyusmazlik icin igne yapildigi iyi olmus iyi ki gitmissin

Diyetten dolayı 2 aydır bu moddayım zaten
Ama kahve çok tüketiyorum galiba ben, korkuyorum yumurtlama kalitesini etkiler mi
Günde 1 Fincan filtre, 1-2 fincanda türk kahvesi tüketiyorum

Diyetten dolayı 2 aydır bu moddayım zaten
Ama kahve çok tüketiyorum galiba ben, korkuyorum yumurtlama kalitesini etkiler mi
Günde 1 Fincan filtre, 1-2 fincanda türk kahvesi tüketiyorum
"İsveç'te yayımlanan Dagens Nyheter gazetesinin haberine göre, Danimarka Arhus Üniversite Hastanesi doktorlarından Ulrik Schioler Kesmodel, 4 bin kadın deneğin izlenmesi yoluyla elde edilen sonuçların, günde 3 bardaktan fazla kahve içen kadınların, kahve içmeyen kadınlara göre, doğal yollardan hamile kalma şanslarının yarı yarıya azaldığını ve düşük yapma risklerinin arttığını gösterdiğini açıkladı." deniyor canım

Acile gitmen iyi olmuş canım.
Kan grubu uyuşmazlığı için en başından iğne yapılıyor. Keşke daha önceden bu konuda uyarılsaydın yada sen negatifsin ya takip etseymişsin keşke Neyse hayır vardır herşeyde canım
Yarın inşallah 2 katına çıkmış olur betan

Türk kahvelerini bırakayım bari

inşallah canım

Kan verirken aynı yerde aynı saate yakın vermek artışı sağlıklı görmene yardımcı olur kuzucum inşallah sıkıntısız atlatırsın süreci

Günaydın tam bana göre zayıflamak için 3litreye yakın su içiyorum abur cubur yemiyorum zaten çok aramam tatlıyı severim çikolata tek bitter çikolata onunda faydası var birde matofin içiyorum oda yumurtlamaya yardımcıymış herşey şekerle bağlantılı sanırım

Şeker baya kötü etkiliyormuş ya ben de bu ay yemicem hiç bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…