• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama eminsin dimi düşüş olmuşmuşmu beta hcg de bazen kanama olsada düşmeyebiliyor dikkatli ol
canım emin olamıyorum test yaptıramadım ama siyah kanama var ilk kimyasalda böyle olmuştu. o yüzden maydonoz suyu filan içmiyorum. sokağa çıkma yasağı bitsin pazartesikan testi vericem.

sanırım haziran sonuna kadar kimseye kimyasal oldugunu söylemeyeceğim zaten belki tekrar hamile kalırım bu kadar yol denedikten sonra :KK70:
Valla insanlara laf anlatmak her şeyden daha zor ben ilk hamileliğimde iyi ki hiç kimseye söylememişim acele edip yine hamile kalırsam 12 hafta olana kadar söylemicem eşim dışında kimseye

Valla insanlara laf anlatmak her şeyden daha zor ben ilk hamileliğimde iyi ki hiç kimseye söylememişim acele edip yine hamile kalırsam 12 hafta olana kadar söylemicem eşim dışında kimseye
iyiki söylememişsin ben ikisindede çenemi tutamadım şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye :(

canım emin olamıyorum test yaptıramadım ama siyah kanama var ilk kimyasalda böyle olmuştu. o yüzden maydonoz suyu filan içmiyorum. sokağa çıkma yasağı bitsin pazartesikan testi vericem.
Her kimsalda siyah olmaz dikkatli ol canım betan yükselirse kötü fiyasko çizmesin sıfırlama kadar takip et

Ben onu içersem bi daha soğan yiyemem canım solgar vm 2000 ile inofolic combi alcam bu ay yumurtalık kalitesi için
Bendemi alsam acaba prowomen aldım ben eşimede promenk aldık ama çok pahalı 400tl verdim ikisine her ay alsam batarım 😄 eşimde aldırmaz atölye hesabından almıştım farketmedi 200tlye aldım dedim 🤭🤭🤭 senin dediklerini araştırıyım

Günaydın kızlaaaar! 🧸🍼
Bugün yeni öğrendiğim bir şeyi hemen iletiyorum sizlere kaliteli ve sağlıklı bir yumurta gelişimi için ŞEKER ve ABUR CUBUR kesinlikle tüketilmeyecek, bol bol SU içilecek. Kullandığımız ilaçlardan ziyade bu 3 faktör çok çok önemliymiş bilginize 🕊️

Back