- 28 Şubat 2020
- 282
- 143
- 33
- 31
benimde kimyasal sökülmesi başlayacak 2 gündür. hala siyah kanama şeklinde sökülsede bitseÖyle karıştıki bazen direk başlıyor bazen böyle oluyor ped koydum bir damlacık leke var krem başlamadı 2 gündür anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde kimyasal sökülmesi başlayacak 2 gündür. hala siyah kanama şeklinde sökülsede bitseÖyle karıştıki bazen direk başlıyor bazen böyle oluyor ped koydum bir damlacık leke var krem başlamadı 2 gündür anlamadım
İnşallah canım maydanoz suyu iç idrar söktürücü özelliği olan şeyler yardımcı oluyor adet sökülmesinebenimde kimyasal sökülmesi başlayacak 2 gündür. hala siyah kanama şeklinde sökülsede bitse
inşallah bidahaki sefere sağlıklı tutar canımsanırım haziran sonuna kadar kimseye kimyasal oldugunu söylemeyeceğim zaten belki tekrar hamile kalırım bu kadar yol denedikten sonra
Ama eminsin dimi düşüş olmuşmuşmu beta hcg de bazen kanama olsada düşmeyebiliyor dikkatli olbenimde kimyasal sökülmesi başlayacak 2 gündür. hala siyah kanama şeklinde sökülsede bitse
canım emin olamıyorum test yaptıramadım ama siyah kanama var ilk kimyasalda böyle olmuştu. o yüzden maydonoz suyu filan içmiyorum. sokağa çıkma yasağı bitsin pazartesikan testi vericem.Ama eminsin dimi düşüş olmuşmuşmu beta hcg de bazen kanama olsada düşmeyebiliyor dikkatli ol
Valla insanlara laf anlatmak her şeyden daha zor ben ilk hamileliğimde iyi ki hiç kimseye söylememişim acele edip yine hamile kalırsam 12 hafta olana kadar söylemicem eşim dışında kimseyesanırım haziran sonuna kadar kimseye kimyasal oldugunu söylemeyeceğim zaten belki tekrar hamile kalırım bu kadar yol denedikten sonra
iyiki söylememişsin ben ikisindede çenemi tutamadım şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım diyeValla insanlara laf anlatmak her şeyden daha zor ben ilk hamileliğimde iyi ki hiç kimseye söylememişim acele edip yine hamile kalırsam 12 hafta olana kadar söylemicem eşim dışında kimseye
Her kimsalda siyah olmaz dikkatli ol canım betan yükselirse kötü fiyasko çizmesin sıfırlama kadar takip etcanım emin olamıyorum test yaptıramadım ama siyah kanama var ilk kimyasalda böyle olmuştu. o yüzden maydonoz suyu filan içmiyorum. sokağa çıkma yasağı bitsin pazartesikan testi vericem.
hafta içi takibine başlayacağım canım şu an sokağa çıkma yasagı var elim kolum bağlıHer kimsalda siyah olmaz dikkatli ol canım betan yükselirse kötü fiyasko çizmesin sıfırlama kadar takip et
İhmal etme bazen parça kalabiliyor kürtaj yapıyorlarcanım emin olamıyorum test yaptıramadım ama siyah kanama var ilk kimyasalda böyle olmuştu. o yüzden maydonoz suyu filan içmiyorum. sokağa çıkma yasağı bitsin pazartesikan testi vericem.
Bendemi alsam acaba prowomen aldım ben eşimede promenk aldık ama çok pahalı 400tl verdim ikisine her ay alsam batarım eşimde aldırmaz atölye hesabından almıştım farketmedi 200tlye aldım dedim senin dediklerini araştırıyımBen onu içersem bi daha soğan yiyemem canım solgar vm 2000 ile inofolic combi alcam bu ay yumurtalık kalitesi için
İnşallah canımbenimde kimyasal sökülmesi başlayacak 2 gündür. hala siyah kanama şeklinde sökülsede bitse
Ben folic asit için osende 2m aldım metil folat düşük yapanlar da daha etkiliymişBen onu içersem bi daha soğan yiyemem canım solgar vm 2000 ile inofolic combi alcam bu ay yumurtalık kalitesi için
Bana solgarı Manukabal önerdi içeriği baya iyi bi bak istersen inofolic te çok iyimiş yumurtalık kalitesi içinBen folic asit için osende 2m aldım metil folat düşük yapanlar da daha etkiliymiş
Sana da cnmguzel bol enerjili gunlerimiz olsunMutlu pazarlar kızlarrrr
AaamiiiiiinnnnnSana da cnmguzel bol enerjili gunlerimiz olsun
gunaydiiiiinnn iyi pazarlarMutlu pazarlar kızlarrrr