- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 53
- 41
Sorma yaaa o kadar ilişki boşa gitti ona yanarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yaaa o kadar ilişki boşa gitti ona yanarım
Hevesim yarım kalırsa diye çok korkuyorumBelki de gelmez
Geçmiş olsun valla bende anlamıyorum 2 tane oğlum var üzerine 4 kez kimyasal yaşadımBu kimyasalın sebebi ne hiç anlamıyorum bir kızım var hiç böyle birşey yaşamadım
Hay allah 4 kimyasal çokmuşGeçmiş olsun valla bende anlamıyorum 2 tane oğlum var üzerine 4 kez kimyasal yaşadım
İnşallah hevesin yarım kalmaz canım. Güzel haberler alırsınHevesim yarım kalırsa diye çok korkuyorum
İnşallah kuzum bakalımİnşallah hevesin yarım kalmaz canım. Güzel haberler alırsın
ÇokmuBilmiyorum o kadar canım ama dün bana acilde kanamam var diye iğne yaptı kan uyuşmazlığından
çok mu kanaman reglin kaç gün geçti beta ne kadarmış çok soru sordumBilmiyorum o kadar canım ama dün bana acilde kanamam var diye iğne yaptı kan uyuşmazlığından
Kızım da bende öyle çocuk istedikten sonra ki ilk ilişki de hamile kaldım hiç böyle şeyler yaşamadım noluyor bu kadınlara artık bu tür şeyleri çok duyuyorum psikolojik olarakta çok yıpratıcıHay allah 4 kimyasal çokmuş
Benim bildiğim 1 kimyasal oldu ama belki bi tane daha olmuş olabilir. Çünkü regl 8 gün gecikmiş olmasına rağmen ne evde ne de kan testiyle baktım hiç bişi yapmamıştım bi ay, o aydan şüpheliyimkasımda falandı sanırım
Benimde 1 oğlum var, o kadar kolay hamile kalmışım ki daha iyi farkettim yani bu aralar..
Acaba 4 yıl doğum kontrol hapı kullandığım için mi diyorum bazen
Hiç doğum kontrol kullanmadım kendimiz korunduk ilgisi yok benceHay allah 4 kimyasal çokmuş
Benim bildiğim 1 kimyasal oldu ama belki bi tane daha olmuş olabilir. Çünkü regl 8 gün gecikmiş olmasına rağmen ne evde ne de kan testiyle baktım hiç bişi yapmamıştım bi ay, o aydan şüpheliyimkasımda falandı sanırım
Benimde 1 oğlum var, o kadar kolay hamile kalmışım ki daha iyi farkettim yani bu aralar..
Kaç yaşında kızın? Ne kadar zamandır deniyorsunuz ikinciyi?Hiç doğum kontrol kullanmadım kendimiz korunduk ilgisi yok bence
Kanamam çok değil ama yinede tedirgin ediyor canım siyah kanama yada kahverengi gibi beta 1143 çıktı ama yarın yükseldi mi yoksa düştü mü bakacağım tekrar. Bugün az şekilde yine kanama var ama dünden biraz daha az ve dün ağrı vardı bugün yok.Çokmu
çok mu kanaman reglin kaç gün geçti beta ne kadarmış çok soru sordum
Benim oğlumda 8 yaşında küçük olan 8 yıl ara verdim 2 oğlumdada tek seferde hamile kaldım bukadar zor olacağını hiç düşünmedim bilseydim daha erken karar verirdimHay allah 4 kimyasal çokmuş
Bu bilinmezlik çok kötü inşallah bebişin seninledirKanamam çok değil ama yinede tedirgin ediyor canım siyah kanama yada kahverengi gibi beta 1143 çıktı ama yarın yükseldi mi yoksa düştü mü bakacağım tekrar. Bugün az şekilde yine kanama var ama dünden biraz daha az ve dün ağrı vardı bugün yok.
İnşallah canım bakalım yarın hastaneye gideceğim.Bu bilinmezlik çok kötü inşallah bebişin seninledir
Kızım üç buçuk yaşında canım beş aydır deniyoruz bizde normalde çok düzenli adeti olan biriyim yumurtlamaya vs dikkat ediyorum beslenmeme özellikle dikkat ederim. Ama var bi sıkıntı demek ki bilemedim vallaKaç yaşında kızın? Ne kadar zamandır deniyorsunuz ikinciyi?
Benim 1 yıl doluyo artık haziranda
Oğlum bu arada 6 yaşına geldi nerdeyse..
Bazen diyorum keşke bu kadar ara vermeseydim. Bu kadar bekleteceğini düşünemedim tabi hemen olur sandım
Kırmızı şeklinde kanaman oluyor mu hiç merak ettim birde idrar testinde görmemişmiydin kan tahlilinden önceKanamam çok değil ama yinede tedirgin ediyor canım siyah kanama yada kahverengi gibi beta 1143 çıktı ama yarın yükseldi mi yoksa düştü mü bakacağım tekrar. Bugün az şekilde yine kanama var ama dünden biraz daha az ve dün ağrı vardı bugün yok.