• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun valla bende anlamıyorum 2 tane oğlum var üzerine 4 kez kimyasal yaşadım 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Hay allah 4 kimyasal çokmuş🤔
Benim bildiğim 1 kimyasal oldu ama belki bi tane daha olmuş olabilir. Çünkü regl 8 gün gecikmiş olmasına rağmen ne evde ne de kan testiyle baktım hiç bişi yapmamıştım bi ay, o aydan şüpheliyim🤔kasımda falandı sanırım

Benimde 1 oğlum var, o kadar kolay hamile kalmışım ki daha iyi farkettim yani bu aralar..
Acaba 4 yıl doğum kontrol hapı kullandığım için mi diyorum bazen

Benim bildiğim 1 kimyasal oldu ama belki bi tane daha olmuş olabilir. Çünkü regl 8 gün gecikmiş olmasına rağmen ne evde ne de kan testiyle baktım hiç bişi yapmamıştım bi ay, o aydan şüpheliyim🤔kasımda falandı sanırım

Benimde 1 oğlum var, o kadar kolay hamile kalmışım ki daha iyi farkettim yani bu aralar..
Kızım da bende öyle çocuk istedikten sonra ki ilk ilişki de hamile kaldım hiç böyle şeyler yaşamadım noluyor bu kadınlara artık bu tür şeyleri çok duyuyorum psikolojik olarakta çok yıpratıcı

Hiç doğum kontrol kullanmadım kendimiz korunduk ilgisi yok bence

Hiç doğum kontrol kullanmadım kendimiz korunduk ilgisi yok bence
Kaç yaşında kızın? Ne kadar zamandır deniyorsunuz ikinciyi?
Benim 1 yıl doluyo artık hazirandao_O
Oğlum bu arada 6 yaşına geldi nerdeyse..
Bazen diyorum keşke bu kadar ara vermeseydim. Bu kadar bekleteceğini düşünemedim tabi hemen olur sandım :KK14:

Çokmu

çok mu kanaman reglin kaç gün geçti beta ne kadarmış çok soru sordum
Kanamam çok değil ama yinede tedirgin ediyor canım siyah kanama yada kahverengi gibi beta 1143 çıktı ama yarın yükseldi mi yoksa düştü mü bakacağım tekrar. Bugün az şekilde yine kanama var ama dünden biraz daha az ve dün ağrı vardı bugün yok.

Benim oğlumda 8 yaşında küçük olan 8 yıl ara verdim 2 oğlumdada tek seferde hamile kaldım bukadar zor olacağını hiç düşünmedim bilseydim daha erken karar verirdim

Kanamam çok değil ama yinede tedirgin ediyor canım siyah kanama yada kahverengi gibi beta 1143 çıktı ama yarın yükseldi mi yoksa düştü mü bakacağım tekrar. Bugün az şekilde yine kanama var ama dünden biraz daha az ve dün ağrı vardı bugün yok.
Bu bilinmezlik çok kötü inşallah bebişin seninledir 🤲🤲🤲

Kaç yaşında kızın? Ne kadar zamandır deniyorsunuz ikinciyi?
Benim 1 yıl doluyo artık hazirandao_O
Oğlum bu arada 6 yaşına geldi nerdeyse..
Bazen diyorum keşke bu kadar ara vermeseydim. Bu kadar bekleteceğini düşünemedim tabi hemen olur sandım :KK14:
Kızım üç buçuk yaşında canım beş aydır deniyoruz bizde normalde çok düzenli adeti olan biriyim yumurtlamaya vs dikkat ediyorum beslenmeme özellikle dikkat ederim. Ama var bi sıkıntı demek ki bilemedim valla

Kırmızı şeklinde kanaman oluyor mu hiç merak ettim birde idrar testinde görmemişmiydin kan tahlilinden önce

Benim reglim hala sökülemedi ama galiba bugün başlar midem çok bulanıyor çünkü iyi hissetmiyorum kendimi

Günaydın,
Bende hiç iyi uyanmadım bu sabah çünkü gece ağrılardan uyuyamadım o_O
Hala biraz var, reglim gelmedi ama gelecek gibi ağrılar öyle yani

Back