- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.673
- 798
Sorma yaaa o kadar ilişki boşa gitti ona yanarımBu ay yaramadı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yaaa o kadar ilişki boşa gitti ona yanarımBu ay yaramadı bize
Benimde kan uyuşmazlığı var canım ama kan uyuşmazlığı hakkında bu tür şeyler söylemediler bana sadece bu karnındaki bebekten sonra diğer gelecek bebegin sağlıklı olması için yapıldıgı söylendi çok merak ettim bende araştıracagımkızlar dün acile gittim. beta baktılar 1147 çıktı. alttan muayene ile baktı ama kese göremedi zaten kese görmek için değer daha yüksek olmalı dedi doktor. sonra kan grubumu sordu benim 0 negatif ve eşimle kan uyuşmazlığı var hemen iğne yaptılar. kan uyuşmazlığı olup kanama olan kişilere acil iğne yapıyorlarmış. sanırım kanama benim kan grubumdan kaynaklı olabilir. yarın tekrar beta için gideceğim bakalım inşallah yine yükselmiş olur. daha önce özele gittiğimde doktor kan grubumu bile sormamıştı. vücudum bebeği kan grubu uyuşmazlığından dolayı kabul etmiyor olabilir sanırım.
cok gecmis olsunNe yazık ki sanırsam benim ikinci kimyasal gebeliğim var şuan kırmızı kanamamın ikinci günü kanamanın şeklinden kimyasal olduğunu anlayıp test yaptım silikte olsa çıktı
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun
canim bebek asprini ic hergun pihtilasma varsa kani sulandirir bi zararida yok ben kullaniyorumBu kimyasalın sebebi ne hiç anlamıyorum bir kızım var hiç böyle birşey yaşamadım
Kalitesiz yumurta ya da spermin döllenmesinden kaynaklı olabiliyor canım genellikle yumurta kalitesini artıcı gıdalar tüketip vitamin kullan bir de asprin içmen gerekiyor kan pıhtılaşması varsa bebek tutunamıyo olabilirBu kimyasalın sebebi ne hiç anlamıyorum bir kızım var hiç böyle birşey yaşamadım
Araştır tabi canım dün kanamam olduğu için bana iğneyi yaptılar öyle dediler. Yoksa arkadaşıma doğumdan sonra yapmışlar.Benimde kan uyuşmazlığı var canım ama kan uyuşmazlığı hakkında bu tür şeyler söylemediler bana sadece bu karnındaki bebekten sonra diğer gelecek bebegin sağlıklı olması için yapıldıgı söylendi çok merak ettim bende araştıracagım
Geçmiş olsun canım.Ne yazık ki sanırsam benim ikinci kimyasal gebeliğim var şuan kırmızı kanamamın ikinci günü kanamanın şeklinden kimyasal olduğunu anlayıp test yaptım silikte olsa çıktı
Bu ay benimde eğer sıkıntı olursa soğan kürü yapacağım istersen sende dene. Etkisini görüp olumlu yorum yapan çok kişi varBu kimyasalın sebebi ne hiç anlamıyorum bir kızım var hiç böyle birşey yaşamadım
Evet doğum yaptım vurdular birde dış gebelik gecirdiğimde vurdular ben her gittiğim Dr söyledim kan uyuşmazlıgım var diye önemli değil doğum sonrası bakılır şimdi sorun teşkil etmiyor dendiAraştır tabi canım dün kanamam olduğu için bana iğneyi yaptılar öyle dediler. Yoksa arkadaşıma doğumdan sonra yapmışlar.
Evet doğum yaptım vurdular birde dış gebelik gecirdiğimde vurdular ben her gittiğim Dr söyledim kan uyuşmazlıgım var diye önemli değil doğum sonrası bakılır şimAraştır tabi canım dün kanamam olduğu için bana iğneyi yaptılar öyle dediler. Yoksa arkadaşıma doğumdan sonra yapmışlar.
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım.
Bilmiyorum o kadar canım ama dün bana acilde kanamam var diye iğne yaptı kan uyuşmazlığındanEvet doğum yaptım vurdular birde dış gebelik gecirdiğimde vurdular ben her gittiğim Dr söyledim kan uyuşmazlıgım var diye önemli değil doğum sonrası bakılır şimdi sorun teşkil etmiyor dendi
Soğan kürü için kış soğanı lazım ama ben öyle biliyorumBu ay benimde eğer sıkıntı olursa soğan kürü yapacağım istersen sende dene. Etkisini görüp olumlu yorum yapan çok kişi var
O kadar bilmiyorum ama ben yinede Allah be verdiyse deneyeceğim canım zararı olmaz sanırımSoğan kürü için kış soğanı lazım ama ben öyle biliyorum
Belki de gelmezBat dündü. Henüz gelmedi ama baya ağrım var gelecek belli de gelecekse çabuk gelsin, umutlandırmasın