Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım gece benim de çok sıkıntılı geçti ağrım yoktu ama afakanlar bastı bi sıcak bastı bi üşüdüm regl sıkıntısı peçeteye gelmeye başladı benim yavaş yavaş bugün akşama doğru başlar reglimGünaydın,
Bende hiç iyi uyanmadım bu sabah çünkü gece ağrılardan uyuyamadım
Hala biraz var, reglim gelmedi ama gelecek gibi ağrılar öyle yani
Hayırlısı olsun, en azından yeni ay için planladıklarını yapmaya başlayabilirsin bugün canımGünaydın canım gece benim de çok sıkıntılı geçti ağrım yoktu ama afakanlar bastı bi sıcak bastı bi üşüdüm regl sıkıntısı peçeteye gelmeye başladı benim yavaş yavaş bugün akşama doğru başlar reglim
spor yapabilirsin canim agir sporlar olmadikca bebege zarar vermezsin dusuk riski olmadiktan sonraHayırlısı olsun, en azından yeni ay için planladıklarını yapmaya başlayabilirsin bugün canım
Bende gece boyu regl geliyormuş gibi bişiler geliyordu tuvalete gidiyorum bakıyorum yok. Git gel yaptım bide ağrıların içinde
Bu belirsiz günleri hiç sevmiyorum..Mesela spor yapmak istiyorum şuan ama kafamda sürekli ya hamileysem zarar verirsem diye öyle oturdum kaldım bu saate kadar
Ekim ayında böyle gecikmişti. 2.gün gebelik testi alıp yapmıştım bişi çıkmamıştı
4.gün test yanlıştı heralde dedim gittim kan verdim yine negatifti
Taa 8.gün regl olmuştum.
Dün gece aklıma hep o ay geldi “umutlanma bak, geç gelecek olabilir” diyip durdum kendime. Vakit geçmiyor şuan
Eliptik yapacaktım, yapayım mıspor yapabilirsin canim agir sporlar olmadikca bebege zarar vermezsin dusuk riski olmadiktan sonra
evet kendini cok zorlamadan yapabilirsin canim ben mutfak masasi tasimistim ilk haftalardayken ondan bisey olmadiysa bisikletten hicbisey olmazEliptik yapacaktım, yapayım mı
Orta tempo yaparım artık
Aah hadi inşallah hamileyimdir de bişi olmazevet kendini cok zorlamadan yapabilirsin canim ben mutfak masasi tasimistim ilk haftalardayken ondan bisey olmadiysa bisikletten hicbisey olmaz
hadi insallahAah hadi inşallah hamileyimdir de bişi olmaz
sen dusundukce gelmiyor unut istedigi zaman gelsin belki de gelmicekYa delircem ped tertemiz sabah peçeteye azcık kahve akıntı geldi şimdi o da yok offf bugünümü yicek resmen siparişlerimi veremiyorum bunun yüzünden Ovülasyon testiyle ilaç sipariş vercem regl gelsin diye bekliyorum kesin 5 ten sonra gelir
Kız valla benle dalga geçiyor yaa sipariş vercem ya sabrımı sınıyor hamile olmadığıma emin olsam şu regl masajını yapcamsen dusundukce gelmiyor unut istedigi zaman gelsin belki de gelmicek
hicbisey yapma sakin ol olamiyorsan uyu uyuyunca butun dertler biterKız valla benle dalga geçiyor yaa sipariş vercem ya sabrımı sınıyor hamile olmadığıma emin olsam şu regl masajını yapcam
İdrar testinde gördüm canım şu anda az kanamam var ama kırmızı değil bugün yarın belli olur sağlıklı mı sağlıksız mı gebelikKırmızı şeklinde kanaman oluyor mu hiç merak ettim birde idrar testinde görmemişmiydin kan tahlilinden önce
Belki de gelmeyecekYa delircem ped tertemiz sabah peçeteye azcık kahve akıntı geldi şimdi o da yok offf bugünümü yicek resmen siparişlerimi veremiyorum bunun yüzünden Ovülasyon testiyle ilaç sipariş vercem regl gelsin diye bekliyorum kesin 5 ten sonra gelir
İşteyiiiiimhicbisey yapma sakin ol olamiyorsan uyu uyuyunca butun dertler biter☺☺
Bende bu şans varken hem reglim gecikir hem hamile değilimdirBelki de gelmeyecek
Ah hayır o benim kaderimdirBende bu şans varken hem reglim gecikir hem hamile değilimdir
Allah kolaylık versin canımBende 4 dk sonra online sınava giricem hayırlısıyla bitse şu dönem
Kader ortağıAh hayır o benim kaderimdir