• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ucanbilge Ucanbilge canım aklıma ne geldi hani sen pik görmedim demiştin acaba gelişmeye yumurta döllendi de ondan mı kimyasal oldu tekrar

Yumurta yeteri kadar olgunlaşmadan mı çatlıyor acaba
Bunu nasıl anlayabilirim doktor anlar sanırım. Acaba şu an ki durum hamileyken regli olan varmış öyle birşey olabilir mi diye düşünüyorum Kan veremedim daha malum sokağa çıkma yasağı var

bugun disim yine cok agridi dayanamadim parol ictim 😔

Bunu nasıl anlayabilirim doktor anlar sanırım. Acaba şu an ki durum hamileyken regli olan varmış öyle birşey olabilir mi diye düşünüyorum Kan veremedim daha malum sokağa çıkma yasağı var
İnşallah öyle bişeydir canım yumurta takibi ile belli olur sanırım yumurta olması gereken mm ye ulaşmadan çatlıyorsa doktor anlar ultrasonda

İnşallah öyle bişeydir canım yumurta takibi ile belli olur sanırım yumurta olması gereken mm ye ulaşmadan çatlıyorsa doktor anlar ultrasonda
Onu anlaması için yumurtlama zamanına kadar takip etmesi mi gerekiyor doktorun acaba. kimyasal gebelikten sonra doktora gidiyorsun doktor birşey yok diye tetkik yapmadan eve yolluyor.

Bu arada bu ay soğan kürü yapacağım canım çok hamile kalan varmış sende dene istersen. Kulağa çok hoş gelmiyor ama deneyeceğim minseo minseo

Onu anlaması için yumurtlama zamanına kadar takip etmesi mi gerekiyor doktorun acaba. kimyasal gebelikten sonra doktora gidiyorsun doktor birşey yok diye tetkik yapmadan eve yolluyor.
Yumurta takibi istediğini söyle canım ovülasyon testlerinde pik göremiyorum de gerekirse yalan söyle

Back