- 28 Şubat 2020
- 282
- 143
- 33
- 31
Canım senin her ay reglin bu şekilde mi oluyor yoksa gebelik olabilir mi baktın mıBenim akıntı kahveye döndü regl başlangıcı saysammı acaba kızlar yoksa kırmızıyımı bekleyim açık kahve renk şuanda peçeteye silince az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin her ay reglin bu şekilde mi oluyor yoksa gebelik olabilir mi baktın mıBenim akıntı kahveye döndü regl başlangıcı saysammı acaba kızlar yoksa kırmızıyımı bekleyim açık kahve renk şuanda peçeteye silince az
Bilmiyorum ki canım olabilir ama neden hep böyle oluyor anlamıyorum. Etrafımdaki insanlar benim sayemde kimyasal gebeliği öğrendilerUcanbilge canım aklıma ne geldi hani sen pik görmedim demiştin acaba gelişmeye yumurta döllendi de ondan mı kimyasal oldu tekrar
Yumurta yeteri kadar olgunlaşmadan mı çatlıyor acabaBilmiyorum ki canım olabilir ama neden hep böyle oluyor anlamıyorum. Etrafımdaki insanlar benim sayemde kimyasal gebeliği öğrendiler
Bunu nasıl anlayabilirim doktor anlar sanırım. Acaba şu an ki durum hamileyken regli olan varmış öyle birşey olabilir mi diye düşünüyorum Kan veremedim daha malum sokağa çıkma yasağı varYumurta yeteri kadar olgunlaşmadan mı çatlıyor acaba
İnşallah öyle bişeydir canım yumurta takibi ile belli olur sanırım yumurta olması gereken mm ye ulaşmadan çatlıyorsa doktor anlar ultrasondaBunu nasıl anlayabilirim doktor anlar sanırım. Acaba şu an ki durum hamileyken regli olan varmış öyle birşey olabilir mi diye düşünüyorum Kan veremedim daha malum sokağa çıkma yasağı var
Onu anlaması için yumurtlama zamanına kadar takip etmesi mi gerekiyor doktorun acaba. kimyasal gebelikten sonra doktora gidiyorsun doktor birşey yok diye tetkik yapmadan eve yolluyor.İnşallah öyle bişeydir canım yumurta takibi ile belli olur sanırım yumurta olması gereken mm ye ulaşmadan çatlıyorsa doktor anlar ultrasonda
Ve bi daha gelmedi ya hani, aaaay ne biliiim1 haftadır öyle ya hatta ilk ağrının başladığı gün işte kahve leke gelmişti
Yumurta takibi istediğini söyle canım ovülasyon testlerinde pik göremiyorum de gerekirse yalan söyleOnu anlaması için yumurtlama zamanına kadar takip etmesi mi gerekiyor doktorun acaba. kimyasal gebelikten sonra doktora gidiyorsun doktor birşey yok diye tetkik yapmadan eve yolluyor.
Ben onu içersem bi daha soğan yiyemem canım solgar vm 2000 ile inofolic combi alcam bu ay yumurtalık kalitesi içinBu arada bu ay soğan kürü yapacağım canım çok hamile kalan varmış sende dene istersen. Kulağa çok hoş gelmiyor ama deneyeceğim minseo
Kafalar karışıkVe bi daha gelmedi ya hani, aaaay ne biliiim
bu ay ve geçen ay için görmedim derim masus. allah affetsin beniYumurta takibi istediğini söyle canım ovülasyon testlerinde pik göremiyorum de gerekirse yalan söyle
Yapcak bişey yok valla yoksa takmıyorlar hormon testlerini de yaptır ben hala yaptıramadım bu haftaiçi reglken yaptırcaktım bu hafta da çalışacağımbu ay ve geçen ay için görmedim derim masus. allah affetsin beni
iyiki söyledin bunları yoksa ben hiç birini yaptırmazdım, aklıma gelmezdi canım.Yapcak bişey yok valla yoksa takmıyorlar hormon testlerini de yaptır ben hala yaptıramadım bu haftaiçi reglken yaptırcaktım bu hafta da çalışacağım
Öyle karıştıki bazen direk başlıyor bazen böyle oluyor ped koydum bir damlacık leke var krem başlamadı 2 gündür anlamadımCanım senin her ay reglin bu şekilde mi oluyor yoksa gebelik olabilir mi baktın mı
Benim de aynı krem akıntı gibi galiba gelecek 1 2 güneÖyle karıştıki bazen direk başlıyor bazen böyle oluyor ped koydum bir damlacık leke var krem başlamadı 2 gündür anlamadım
Bu yolda her şey mübah bencebu ay ve geçen ay için görmedim derim masus. allah affetsin beni
sanırım haziran sonuna kadar kimseye kimyasal oldugunu söylemeyeceğim zaten belki tekrar hamile kalırım bu kadar yol denedikten sonraBu yolda her şey mübah bence