Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm ben kimyasaldan sonra tekrar doktora gitmedim
Tam “bi gideyim iyice araştırılsın konuşayım doktorla” diye düşünüp randevu aldığım hafta korona açıklandı
Şimdi bu regl gelince arayıp randevu alacağım ama bakalım kullan derse kullanırım bende

Canım gitsen de hiç bişey araştırmayacak çok doğal denemeye devam klasik cümleler

Canım benim kimyasaldan sonra 8 gün gecikti. Gecikmesi normal.

Günaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrr rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Tabi ki kahve içiyorumm
Günaydın canımmmm yine kaliteli uyuyamadım dün ilk kez yattığım gibi uyumuşum onu da kol ve bacak krampları mahvetti bi insanın koluna kramp girer mi ya

Günaydın canımmmm yine kaliteli uyuyamadım dün ilk kez yattığım gibi uyumuşum onu da kol ve bacak krampları mahvetti bi insanın koluna kramp girer mi ya
Gün içinde soda tüket kuzucum magnezyum eksikliğinden olur kramp bendede oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…