Sabah ilk yapsaydım iyiydi eczacının yüzünden erken yaptım ilaç vermedi şüpeliysen diyeYaa çok silik var aslında ya3 gün sonra tekrar yapmalısın
Eger pihtilasma falan yoksa zararli olmasin sonra bebegin tutunmasini engellermi acabaEvet benim mart başı kimyasal oldu hemen içmeye başladım 3. Kutuma başladım hatta bugün coraspin 100 mg olandan içiyorum
Ay ben göremedim biraz körüm
Yok canım kanı sulandırdığı için aksine daha rahat tutunmasını sağlar her halükarda ama sen yine de doktoruna bi sor benim doktorum da bana kullanabilirsin zararı olmaz dediEger pihtilasma falan yoksa zararli olmasin sonra bebegin tutunmasini engellermi acaba
Sağol canım tekrar layacagımSilik çizgi görünüyor bence pozitif iki gün sonra tekrar yap koyulaşma olacaktır
Hmm ben kimyasaldan sonra tekrar doktora gitmedimKanıtlanmasına gerek yok zararlı bişey değil asprin canım ben de genetik test yaptırmadım önlem amaçlı kullanıyorum @tugcekb de kullandı kimyasaldan sonra hatta doktora gittiğinde doktoru iyi yapmışsın asprin kullanarak demiş kimyasal geçmişi olanlar bence kullanmalı
Canım gitsen de hiç bişey araştırmayacak çok doğal denemeye devam klasik cümlelerHmm ben kimyasaldan sonra tekrar doktora gitmedim
Tam “bi gideyim iyice araştırılsın konuşayım doktorla” diye düşünüp randevu aldığım hafta korona açıklandı
Şimdi bu regl gelince arayıp randevu alacağım ama bakalım kullan derse kullanırım bende
Ben suanda iciorum ancak firsat buldum sinirlerm gevsedi suandaKızlarrrrrr
Herkes iyimi fincanlar hazır mı? Kahve içen el kaldırsın
Cnm ben kullandim onu gecen ay ama bat a 5gun vardi benim iliskiden 5gun sonra olayini bilmiorm ama tanidiklarn cogu onu kullandi tavsiyeyle almistm dogru sonuc diyorlarİlişkiden 5 gün sonra yüzde 99, 5 doğru sonuç diyor
Canım benim kimyasaldan sonra 8 gün gecikti. Gecikmesi normal.Kizlar merhabalar, bende gecen ay kimyasal gecirdim kanamam 1 hafta sürmüştü normal takvime göre regl icin bekliyorum 2 gün gecikti normalmi bu durum acaba normal zamanda hic gecikme yasamiyorum, kimyasal sonrasi kontrole gitmistim bir sıkıntı yoktu.
Teşekkür ederim icim rahatladi:)Canım benim kimyasaldan sonra 8 gün gecikti. Gecikmesi normal.
Doğal olmasın artıkCanım gitsen de hiç bişey araştırmayacak çok doğal denemeye devam klasik cümleler
Günaydın güzelim ben gördüm vallaBirşey gören varmı ilaç kullanacaktım ama bi test yapayım dedim ona göre başlanan gerek reglime 6 gün varEki Görüntüle 2641111
Aspirinin zararı hiç olmaz korkmanıza gerek yokEger pihtilasma falan yoksa zararli olmasin sonra bebegin tutunmasini engellermi acaba
Günaydın canımmmmGünaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrrrabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Tabi ki kahve içiyorumm
Gün içinde soda tüket kuzucum magnezyum eksikliğinden olur krampGünaydın canımmmmyine kaliteli uyuyamadım dün ilk kez yattığım gibi uyumuşum onu da kol ve bacak krampları mahvetti bi insanın koluna kramp girer mi ya
İçeyim bari ya valla en dayanamadığım şey krampGün içinde soda tüket kuzucum magnezyum eksikliğinden olur krampbendede oluyor malesef
İnsanın nefesi kesiliyorİçeyim bari ya valla en dayanamadığım şey kramp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?