Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger pihtilasma falan yoksa zararli olmasin sonra bebegin tutunmasini engellermi acaba
merhaba ben kimyasaldan sonra bebek aspirini kullanmaya basladim daha dun yine doktora sordum birakiyim mi artik diye hayir 6. aya kadar devam dedi. Ama siz yine de kendi doktorunuza danisin.

Günaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrr🌼🌼🥰🥰💜💜🤲🏽🤲🏽 rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏽🤲🏽💜🥰 hayırlı evlat olsun inşallah💜💜💜🥰🥰🥰🌼🌼🌼
Tabi ki kahve içiyorumm☕☕☕🤚🏽🤚🏽🥰🥰
Günaydın canım sabah enerjine bayılıyorum süpersin 😊👌👌bi kahvede ben alırım sütlü olsun benim ki☕☕🍶🍶

ya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyor🙈🙈 Ama normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir🤣

ya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyor🙈🙈 Ama normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir🤣
Valla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim için 🤣 ama bi zamanı yok bence canının istemesi ile ilgili😅

Valla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim için 🤣 ama bi zamanı yok bence canının istemesi ile ilgili😅
esimde hep sen hamile degilken bile aseriyosun hamile olunca napcaz diyodu🙈

Ne istedi canın? Ben de öyleyim valla sabah instagramda turşu gördüm canım turşu çekti mesela akşamı iple çekiyorum 🤣
kestane istedi. bi sitede buldum ama gelinceye kadar brklemesi var

Yaaa bende var Kestane keşke yakın olsak kargolar şuan kargo kabul etmiyo bireysel olarak alsalar kargolardım sana
🙈 sagol canim n11 de var ordan alalim artik napalim beklicez bikac gun

Back