Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger pihtilasma falan yoksa zararli olmasin sonra bebegin tutunmasini engellermi acaba
merhaba ben kimyasaldan sonra bebek aspirini kullanmaya basladim daha dun yine doktora sordum birakiyim mi artik diye hayir 6. aya kadar devam dedi. Ama siz yine de kendi doktorunuza danisin.

Günaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrr rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Tabi ki kahve içiyorumm
Günaydın canım sabah enerjine bayılıyorum süpersin bi kahvede ben alırım sütlü olsun benim ki

ya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyor Ama normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir

ya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyor Ama normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir
Valla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim için ama bi zamanı yok bence canının istemesi ile ilgili

Valla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim için ama bi zamanı yok bence canının istemesi ile ilgili
esimde hep sen hamile degilken bile aseriyosun hamile olunca napcaz diyodu

Ne istedi canın? Ben de öyleyim valla sabah instagramda turşu gördüm canım turşu çekti mesela akşamı iple çekiyorum
kestane istedi. bi sitede buldum ama gelinceye kadar brklemesi var

Yaaa bende var Kestane keşke yakın olsak kargolar şuan kargo kabul etmiyo bireysel olarak alsalar kargolardım sana
sagol canim n11 de var ordan alalim artik napalim beklicez bikac gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…