merhaba ben kimyasaldan sonra bebek aspirini kullanmaya basladim daha dun yine doktora sordum birakiyim mi artik diye hayir 6. aya kadar devam dedi. Ama siz yine de kendi doktorunuza danisin.Eger pihtilasma falan yoksa zararli olmasin sonra bebegin tutunmasini engellermi acaba
Günaydın, bende şimdi filtre kahvemin olmasını bekliyorumGünaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrrrabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Tabi ki kahve içiyorumm
Biz suya devamgunaydiiinnnn kahveci guzelleri
aynen bende bol bol su iciyorumBiz suya devam
Doğal olmasın artık
Gelmişim 32 yaşıma
Bi yıldır deniyoruz olmuyo işte napcaksa yapsın, kafamı bozmasın
Günaydın canım sabah enerjine bayılıyorum süpersinGünaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrrrabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Tabi ki kahve içiyorumm
Valla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim içinya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyorAma normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir
esimde hep sen hamile degilken bile aseriyosun hamile olunca napcaz diyoduValla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim içinama bi zamanı yok bence canının istemesi ile ilgili
Ne istedi canın? Ben de öyleyim valla sabah instagramda turşu gördüm canım turşu çekti mesela akşamı iple çekiyorumesimde hep sen hamile degilken bile aseriyosun hamile olunca napcaz diyodu
kestane istedi. bi sitede buldum ama gelinceye kadar brklemesi varNe istedi canın? Ben de öyleyim valla sabah instagramda turşu gördüm canım turşu çekti mesela akşamı iple çekiyorum
Yaaa bende var Kestane keşke yakın olsak kargolar şuan kargo kabul etmiyo bireysel olarak alsalar kargolardım sanakestane istedi. bi sitede buldum ama gelinceye kadar brklemesi var
Yaaa bende var Kestane keşke yakın olsak kargolar şuan kargo kabul etmiyo bireysel olarak alsalar kargolardım sana
Başlar artık senin bence normalya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyorAma normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir
Ney o aşermeler ilk aylarda başlıyor ben yeşil erik çok istemiştim çıkana kadar 4 gözle bekledimya asermeler ne zaman baslar? Dun aksam aklima bisey geldi mevsimi de degil bana hersey onu hatirlatiyorAma normalde de cok severim hep olsa derim asermeyle ilgisi olmayadabilir
Valla bilmiyorum ki ben hamile değilken de aşerdiğim içinama bi zamanı yok bence canının istemesi ile ilgili
İyi ya seçici bir şey istemişin en azındankestane istedi. bi sitede buldum ama gelinceye kadar brklemesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?