Resim pek net değil canım ben bişey göremedimBirşey gören varmı ilaç kullanacaktım ama bi test yapayım dedim ona göre başlanan gerek reglime 6 gün varEki Görüntüle 2641111
Asprin ne işe yarıyor bana da doktor corasprin kullanmalıydın gebe kalana kadar dedi doktorum. Ben 1 kutu bitirip bırakmıştımResim pek net değil canım ben bişey göremedim
Ben görüyorum silikBirşey gören varmı ilaç kullanacaktım ama bi test yapayım dedim ona göre başlanan gerek reglime 6 gün varEki Görüntüle 2641111
Kan sulandırıcı pıhtılaşma varsa eğer bebeğin daha rahat rahme tutunmasını sağlıyor tutunabilmesi rahme kan akışı olması lazım pıhtılaşmada malesef yeterli kan gitmiyor ve kimyasal oluyorAsprin ne işe yarıyor bana da doktor corasprin kullanmalıydın gebe kalana kadar dedi doktorum. Ben 1 kutu bitirip bırakmıştım
Ozaman ben ilaç almayım bari bir kaç gün erteleyimBen görüyorum silik
Yaa çok silik var aslında yaBirşey gören varmı ilaç kullanacaktım ama bi test yapayım dedim ona göre başlanan gerek reglime 6 gün varEki Görüntüle 2641111
Ay ben göremedim biraz körümYaa çok silik var aslında ya3 gün sonra tekrar yapmalısın
Zoomlayınca görünüyo benceAy ben göremedim biraz körüm
Benim gözler uykusuzluktan iptalZoomlayınca görünüyo bence
Aspirin kullanmak için pıhtılaşma olduğunun kanıtlanması mı gerekiyoKan sulandırıcı pıhtılaşma varsa eğer bebeğin daha rahat rahme tutunmasını sağlıyor tutunabilmesi rahme kan akışı olması lazım pıhtılaşmada malesef yeterli kan gitmiyor ve kimyasal oluyor
Silik çizgi görünüyor bence pozitif iki gün sonra tekrar yap koyulaşma olacaktırBirşey gören varmı ilaç kullanacaktım ama bi test yapayım dedim ona göre başlanan gerek reglime 6 gün varEki Görüntüle 2641111
Kanıtlanmasına gerek yok zararlı bişey değil asprin canım ben de genetik test yaptırmadım önlem amaçlı kullanıyorumAspirin kullanmak için pıhtılaşma olduğunun kanıtlanması mı gerekiyobende kullanmadım şuana kadar.
Gerçi gebeliğimde çıkardı dimi böyle bişey olsa
Kimyasaldan sonra döngünün şaştığı söyleniyor ben yaşamadım ama korunmadıysan eğer bi test yap canımKizlar merhabalar, bende gecen ay kimyasal gecirdim kanamam 1 hafta sürmüştü normal takvime göre regl icin bekliyorum 2 gün gecikti normalmi bu durum acaba normal zamanda hic gecikme yasamiyorum, kimyasal sonrasi kontrole gitmistim bir sıkıntı yoktu.
Korunuyoruz onu yazmayi unutmusum hamilelik ihtimali yok, insallah kötü bir sey yoktur teşekkür ederimKimyasaldan sonra döngünün şaştığı söyleniyor ben yaşamadım ama korunmadıysan eğer bi test yap canım
Yoktur canım merak etme bu videodaki masajı uygula sökülmesini hızlandırırKorunuyoruz onu yazmayi unutmusum hamilelik ihtimali yok, insallah kötü bir sey yoktur teşekkür ederim
Siz de tek kimyasaldan sonrami kullanmaya basladiniz, ben de genetik testi yaptiramayacagim icin bir sonraki gebelikte kullanma konusunda kararsiz kaldimKanıtlanmasına gerek yok zararlı bişey değil asprin canım ben de genetik test yaptırmadım önlem amaçlı kullanıyorumtugcekb de kullandı kimyasaldan sonra hatta doktora gittiğinde doktoru iyi yapmışsın asprin kullanarak demiş kimyasal geçmişi olanlar bence kullanmalı
Evet yaptim:)Yoktur canım merak etme bu videodaki masajı uygula sökülmesini hızlandırır
Evet benim mart başı kimyasal oldu hemen içmeye başladım 3. Kutuma başladım hatta bugün coraspin 100 mg olandan içiyorumSiz de tek kimyasaldan sonrami kullanmaya basladiniz, ben de genetik testi yaptiramayacagim icin bir sonraki gebelikte kullanma konusunda kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?