• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar benim bugün öğlen iki buçukta nohut kadar pembe akıntım geldi.Sonrasında hiç bir şey gelmedi test var elimde ama sabahı bekleyim dedim çıkmaz diye, dün yapmıştım negatif çıkmıştı yine de gebelik belirtisi olabilir mi
Test normal mi erken gebelik testi miydi valla benim de dün geldi kahverengi bata 5 vardı ama ben de emin olamadım açıkçası regli beklemek en mantıklısı sanırım

Kötüyü çağırma iyi şeyler düşünmeye çalış gebelikte ağrılar olabilir önemli olan kırmızı akışkan kanama olmasın yada açık pembe sıkıntı
Lekelerin kahve mi yoksa leke bile olmayabilir ne oldugunu anlayamıyorum. Galiba biraz kuruntu da yapıyor olabilirim şu keseyi bir görsem rahatlarım heralde canım

Ya kızlar benim bugün öğlen iki buçukta nohut kadar pembe akıntım geldi.Sonrasında hiç bir şey gelmedi test var elimde ama sabahı bekleyim dedim çıkmaz diye, dün yapmıştım negatif çıkmıştı yine de gebelik belirtisi olabilir mi
Canım bekle bugün yapma benimde lekelenme olduğu gün yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı

Yani belli olmaz🤔
3 ay önce benimde bi iki damla pembe gelmişti tuvalet kağıdına. Dedimki “heeh regl oldum” sonra 2 gün boyunca hiç bişi gelmedi lekelenme bile olmadı. 2 gün sonrada normal regl başladı ve kısa sürdü. Sanki o ilk pembe geldiğinde başlamış gibi oldu yani🤔
Ama belki seninki gebelikten olabilir🙏 yerleşme lekelenmesi gibi💚

Yani belli olmaz🤔
3 ay önce benimde bi iki damla pembe gelmişti tuvalet kağıdına. Dedimki “heeh regl oldum” sonra 2 gün boyunca hiç bişi gelmedi lekelenme bile olmadı. 2 gün sonrada normal regl başladı ve kısa sürdü. Sanki o ilk pembe geldiğinde başlamış gibi oldu yani🤔
Ama belki seninki gebelikten olabilir🙏 yerleşme lekelenmesi gibi💚
İşte her şey olabilir insan emin olamıyor bu lekeler den bişeye 😶

Test normal mi erken gebelik testi miydi valla benim de dün geldi kahverengi bata 5 vardı ama ben de emin olamadım açıkçası regli beklemek en mantıklısı sanırım
Bu erken gebelik testleri inandırıcı gelmiyor bana idrarda beta hcg yükselirse bütün testler gösterir zaten ek özelliği nedir yani bence hepsi aynı

Birşey gören varmı ilaç kullanacaktım ama bi test yapayım dedim ona göre başlanan gerek reglime 6 gün var IMG_20200528_222421.jpg

Back