- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
hepsi oyle diyorİlişkiden 5 gün sonra yüzde 99, 5 doğru sonuç diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi oyle diyorİlişkiden 5 gün sonra yüzde 99, 5 doğru sonuç diyor
Test normal mi erken gebelik testi miydi valla benim de dün geldi kahverengi bata 5 vardı ama ben de emin olamadım açıkçası regli beklemek en mantıklısı sanırımYa kızlar benim bugün öğlen iki buçukta nohut kadar pembe akıntım geldi.Sonrasında hiç bir şey gelmedi test var elimde ama sabahı bekleyim dedim çıkmaz diye, dün yapmıştım negatif çıkmıştı yine de gebelik belirtisi olabilir mi
Oncomed di kullandığım o erken mi bilmiyorumTest normal mi erken gebelik testi miydi valla benim de dün geldi kahverengi bata 5 vardı ama ben de emin olamadım açıkçası regli beklemek en mantıklısı sanırım
Lekelerin kahve mi yoksa leke bile olmayabilir ne oldugunu anlayamıyorum. Galiba biraz kuruntu da yapıyor olabilirim şu keseyi bir görsem rahatlarım heralde canımKötüyü çağırma iyi şeyler düşünmeye çalış gebelikte ağrılar olabilir önemli olan kırmızı akışkan kanama olmasın yada açık pembe sıkıntı
Canım bekle bugün yapma benimde lekelenme olduğu gün yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktıYa kızlar benim bugün öğlen iki buçukta nohut kadar pembe akıntım geldi.Sonrasında hiç bir şey gelmedi test var elimde ama sabahı bekleyim dedim çıkmaz diye, dün yapmıştım negatif çıkmıştı yine de gebelik belirtisi olabilir mi
Hadi yaa tamam o zaman bekliyim yapmayımCanım bekle bugün yapma benimde lekelenme olduğu gün yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı
Üzerinde erken gebelik yazmıyorsa normaldir canım zaten yerleşme ise anca yerleşiyordur embriyo yerleşme kanamasından 2 3 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum benOncomed di kullandığım o erken mi bilmiyorum
Yani belli olmazYa kızlar benim bugün öğlen iki buçukta nohut kadar pembe akıntım geldi.Sonrasında hiç bir şey gelmedi test var elimde ama sabahı bekleyim dedim çıkmaz diye, dün yapmıştım negatif çıkmıştı yine de gebelik belirtisi olabilir mi
İnşallah görürsünLekelerin kahve mi yoksa leke bile olmayabilir ne oldugunu anlayamıyorum. Galiba biraz kuruntu da yapıyor olabilirim şu keseyi bir görsem rahatlarım heralde canım
Kasıklatımda ağrı var arada göğüslerim acıyor salı olmam lazımdı 2 gün geciktiAğrın var mı canım kaç gün vardı senin regle
İşte her şey olabilir insan emin olamıyor bu lekeler den bişeyeYani belli olmaz
3 ay önce benimde bi iki damla pembe gelmişti tuvalet kağıdına. Dedimki “heeh regl oldum” sonra 2 gün boyunca hiç bişi gelmedi lekelenme bile olmadı. 2 gün sonrada normal regl başladı ve kısa sürdü. Sanki o ilk pembe geldiğinde başlamış gibi oldu yani
Ama belki seninki gebelikten olabilir yerleşme lekelenmesi gibi
Normalde gecikme oluyor mu canımKasıklatımda ağrı var arada göğüslerim acıyor salı olmam lazımdı 2 gün gecikti
Bu erken gebelik testleri inandırıcı gelmiyor bana idrarda beta hcg yükselirse bütün testler gösterir zaten ek özelliği nedir yani bence hepsi aynıTest normal mi erken gebelik testi miydi valla benim de dün geldi kahverengi bata 5 vardı ama ben de emin olamadım açıkçası regli beklemek en mantıklısı sanırım
Düşükten sonra düzensiz oluyor pek kestiremiyorum önceden çok düzenliydiNormalde gecikme oluyor mu canım
Test için ne kadar daha bekleyeceksin pekiDüşükten sonra düzensiz oluyor pek kestiremiyorum önceden çok düzenliydi
Evet, hiç bişeyi hiç bişeye yoramıyor insan. Olumlu yada olumsuzİşte her şey olabilir insan emin olamıyor bu lekeler den bişeye
Bana da öyle geliyor canımBu erken gebelik testleri inandırıcı gelmiyor bana idrarda beta hcg yükselirse bütün testler gösterir zaten ek özelliği nedir yani bence hepsi aynı
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadımCanım oluyor öyle regl olcakmış gibi korkma içini ferah tut. Ucanbilge Asprin içiyor muydunuz T Turkuazkizz bir de Ovülasyon testleriniz de koyu pik gördünüz mü?