• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanıtlanmasına gerek yok zararlı bişey değil asprin canım ben de genetik test yaptırmadım önlem amaçlı kullanıyorum @tugcekb de kullandı kimyasaldan sonra hatta doktora gittiğinde doktoru iyi yapmışsın asprin kullanarak demiş kimyasal geçmişi olanlar bence kullanmalı
Hmm ben kimyasaldan sonra tekrar doktora gitmedim
Tam “bi gideyim iyice araştırılsın konuşayım doktorla” diye düşünüp randevu aldığım hafta korona açıklandı🤷‍♀️
Şimdi bu regl gelince arayıp randevu alacağım ama bakalım kullan derse kullanırım bende🙏

Hmm ben kimyasaldan sonra tekrar doktora gitmedim
Tam “bi gideyim iyice araştırılsın konuşayım doktorla” diye düşünüp randevu aldığım hafta korona açıklandı🤷‍♀️
Şimdi bu regl gelince arayıp randevu alacağım ama bakalım kullan derse kullanırım bende🙏
Canım gitsen de hiç bişey araştırmayacak çok doğal denemeye devam klasik cümleler 😅

Kizlar merhabalar, bende gecen ay kimyasal gecirdim kanamam 1 hafta sürmüştü normal takvime göre regl icin bekliyorum 2 gün gecikti normalmi bu durum acaba normal zamanda hic gecikme yasamiyorum, kimyasal sonrasi kontrole gitmistim bir sıkıntı yoktu.
Canım benim kimyasaldan sonra 8 gün gecikti. Gecikmesi normal.

Günaydınnnnn minnoşşşş anneler veeee benim gibi anne olmak isteyenlerrrrrrr🌼🌼🥰🥰💜💜🤲🏽🤲🏽 rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏽🤲🏽💜🥰 hayırlı evlat olsun inşallah💜💜💜🥰🥰🥰🌼🌼🌼
Tabi ki kahve içiyorumm☕☕☕🤚🏽🤚🏽🥰🥰
Günaydın canımmmm🧸 yine kaliteli uyuyamadım 🤕 dün ilk kez yattığım gibi uyumuşum onu da kol ve bacak krampları mahvetti bi insanın koluna kramp girer mi ya 🙄

Günaydın canımmmm🧸 yine kaliteli uyuyamadım 🤕 dün ilk kez yattığım gibi uyumuşum onu da kol ve bacak krampları mahvetti bi insanın koluna kramp girer mi ya 🙄
Gün içinde soda tüket kuzucum magnezyum eksikliğinden olur kramp 😔🤦🏽‍♀️ bendede oluyor malesef 🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️

Back