- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
Günaydınn canımmm tabikisiiii enn sütlüsünndennnGünaydın canım sabah enerjine bayılıyorum süpersin bi kahvede ben alırım sütlü olsun benim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn canımmm tabikisiiii enn sütlüsünndennnGünaydın canım sabah enerjine bayılıyorum süpersin bi kahvede ben alırım sütlü olsun benim ki
Offf onu da çok severim yanında ayran karnım acıktı inşallah çok çok çok aşermelerimiz olur senin 1 çocuğun mu var canım?İyi ya seçici bir şey istemişin en azından
ben oğlumda tavuk pilav aşermiştim
tavuk pilav nedir ya ruhum fakir
Sonra da bi daha aşermedim
Ayyyy en zayıfff noktammm filtre kahve afiyet olsun güzelimmGünaydın, bende şimdi filtre kahvemin olmasını bekliyorum
Evet bir tane oğlum varOfff onu da çok severim yanında ayran karnım acıktı inşallah çok çok çok aşermelerimiz olur senin 1 çocuğun mu var canım?
Kestaneler geldiğinde önce bir öpüp koklarsın artıkkisin yemedigim her kestane icin diz cokup tovbe ediyorum
yok zaman kaybetmeden pisirip yerimKestaneler geldiğinde önce bir öpüp koklarsın artık
Olur olur inşallah kaç yıl ara verdin ilkinden sonra?Evet bir tane oğlum var
Bi de kız olur belki diye ikinciye niyetlendik ama o niyetlenmedi baksana
5 yıl şuan oğlum 6 yaşındaOlur olur inşallah kaç yıl ara verdin ilkinden sonra?
Ay öyle deme zamanını bekliyordur en azından 1 evladın var stres yapma denemeye devam doktora da bi git bakalım hormonlarına falan bi baksın canım5 yıl şuan oğlum 6 yaşında
İstemedim hiç Geçen yaz artık eşim beni ikna etti 1 yıldırda olmuyo Allah cezamı veriyor da olabilir yada sevgili kulu da olabilirim
Çünkü doğumdan sonra hele ilk 2 yıl arkadaşlarıma “ Eğer ben karşınıza gelip ikinciyi yapacağım dersem bi gün beni mutlaka uyarın kararımdan vazgeçirin” diye tembihliyordum
Evet zaten bir tane var (Allah ona sağlık sıhhat uzun ömürler versin) diye kafam rahat aslında sadece neden bu kadar zamandır olmadı diye stres yaptığım oluyo bazenAy öyle deme zamanını bekliyordur en azından 1 evladın var stres yapma denemeye devam doktora da bi git bakalım hormonlarına falan bi baksın canım
Merhaba ben 2 tüp bebeği de Ankara bahcecide yaptırdım. Tam bi fiyaskoydu benim için.Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Ay çok şükür arada ses ver iyiyim diye iyiyim canım regl bekleme modundayım son 3Günaydınlarr. minseo geldim canım. Kaç gündür giremedim yaa. Ben çıkarmaya devam Eşim de internete fazla girme diye kural koydu. Halsizlikler bulantılar iğne ilaç devam bende. İnşAllah sende iyisindir.
Elimden geldiği kadar uğruyorum canımcım. Var mı belirtilerin?Ay çok şükür arada ses ver iyiyim diye iyiyim canım regl bekleme modundayım son 3
Her zamanki şeyler var canım reglde olabilir hamilelikte Göğüslerde dolgunluk, Kasıklarda batma bata 5 gün kala regl krampı gibi kramplar girdi ve kahverengi bi leke geldi çok az devamı olmadı onun dışında bişi yokElimden geldiği kadar uğruyorum canımcım. Var mı belirtilerin?
Hadi hakkinda hayırlısı canım. Aya odaklanma derim demesi kolay yapması zor tabi. Belki dee hiççç ummadığın ayda müjdeli haber alırsın.Her zamanki şeyler var canım reglde olabilir hamilelikte Göğüslerde dolgunluk, Kasıklarda batma bata 5 gün kala regl krampı gibi kramplar girdi ve kahverengi bi leke geldi çok az devamı olmadı onun dışında bişi yok
Bakalım canım nasip artıkHadi hakkinda hayırlısı canım. Aya odaklanma derim demesi kolay yapması zor tabi. Belki dee hiççç ummadığın ayda müjdeli haber alırsın.