Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar galiba benim yine kimyasal gebelik. Adet olacakmış gibi bir ağrım var. Psikolojik lekeler görüyorum yada gerçekten var. Galiba yine kimyasal ile sonuçlanacak

Dün hamilelik için ilk kanı verdim. 412 çıktı. Kimyasal galiba bu da emin olamıyorum. Normalde adet olma günüm yarın yada cts olacaktı erken öğrendim gebeliği
Bence adet öncesine göre iyi bi değer
2 güne bir yaptırın diyorlar ya,istersen için çok huzursuzsa yarın tekrar yaptır artışa bak

Kızlar eşim days comfort diye bi marka almış gebelik testini biliyo musunuz bu markayı

Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum nedense inşallah bu sefer de kimyasal olmaz. İnşallah değerim yükseliyordur olmadı pazartesi tekrar kan veririm
Aynısı yaşadım canım Regli ağrısı betam 216 ilk ölçüm ve şu an sağlıklı bir gebeliğim var merak etme değer güzel çıkmış çünkü

Canım oluyor öyle regl olcakmış gibi korkma içini ferah tut. Ucanbilge Asprin içiyor muydunuz T Turkuazkizz bir de Ovülasyon testleriniz de koyu pik gördünüz mü?
Ben aspirin içmedim pik ye görmedim canım doktorla haftaya görüşeceğim muhtemelen adet bitimi hamile kalmış olabilirim o yüzden sen her zamanı değerlendir. Doktora sorarım ovulasyon döneminde mi oldu diye sana haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…