Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asprine başla bence canım

İkinci hamileliğinde ilk hamileliğindeki belirtileri mi yaşadın canım
Benim İlki o kadar kısa oldu ki ama ikisi arasındaKi ortak belirtiler göğüs hassasiyeti ve Halsizlik . Hamilelik ilerledikçe ben belirtileri yaşamaya başladım şu an mesela herşey var Kasık ağrısı koku hassasiyeti kabızlık bulantı ahhh ahhh ama hepsi de çok güzel

Noooo 3 gün daha beklicem niyeyse regl olcam gibi geliyor bakalım pazar belli olur benim regl olup olmucağım zaten varsa bile gecikmeden sonran10 güne anca netleşir kese oluşursa kendimi hamile sayarım artık
İyi dayanıyorsun
Ben kesin regl olcam ya

Benim niyeyse hiç test yapasım yok normal hayatta çok sabırsız bi insanım aslında galiba aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için bilinçaltım beni böyle yönlendiriyor
Ben sabırsızım hemen olsun bitsin isterim en sonki düşükte sabahın köründe pazar günüydü herkes uyurken acile gittim kan verdim

Kızlar galiba benim yine kimyasal gebelik. Adet olacakmış gibi bir ağrım var. Psikolojik lekeler görüyorum yada gerçekten var. Galiba yine kimyasal ile sonuçlanacak
Kötüyü çağırma iyi şeyler düşünmeye çalış gebelikte ağrılar olabilir önemli olan kırmızı akışkan kanama olmasın yada açık pembe sıkıntı

Noooo 3 gün daha beklicem niyeyse regl olcam gibi geliyor bakalım pazar belli olur benim regl olup olmucağım zaten varsa bile gecikmeden sonran10 güne anca netleşir kese oluşursa kendimi hamile sayarım artık
karamsar olma iyiyi düşün diyene bak de bende çok karamsarım allah hakkımızda hayırlısını versin

Bende regl mi olcam acaba çok şişkinliğim var regl önü gibi diyetislenle görüşmem var 3 haziranda kilo vermeyip aldınmı diyecek bana

Ya kızlar benim bugün öğlen iki buçukta nohut kadar pembe akıntım geldi.Sonrasında hiç bir şey gelmedi test var elimde ama sabahı bekleyim dedim çıkmaz diye, dün yapmıştım negatif çıkmıştı yine de gebelik belirtisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…