• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Millet hiç dikkat etmiyor ya bizimde sitede dün baktım çocuklar izinliydi analarıda çıkmışlar kamelyada dip dibe oturmuşlar birsürü komşu çaylar börekler kekler sinir oldum korona onları etkilemiyor sanırım😈😈😈
Yok anam bizim ülkede hastalık bitmez ben kocam hastanede çalışıyor diye bayramda anneme bile gitmedim

Test yaptın mı canım sen ben dün gece rüyamda minik kuzenimi gördüm onu evire çevire seviyordum çok özledim 😅
Yaptım çok silik bir çizgi var gibi yok gibi hayal gücümle yapmıyorsam gerçi daha erken yumurtlamanın bugün 12.günü 12 günde gebelik çıkmaz geç yumurtlama birde hafta sonu yapayım birde adet olmazsam eğer kısmet 😔

Yaptım çok silik bir çizgi var gibi yok gibi hayal gücümle yapmıyorsam gerçi daha erken yumurtlamanın bugün 12.günü 12 günde gebelik çıkmaz geç yumurtlama birde hafta sonu yapayım birde adet olmazsam eğer kısmet 😔
Aynen canım varsa 2-3 güne daha net görünür ❣️

biz doktordan geldik teyzeleri gayet iyiymis bebek yoruldugum icin kanama olmus normalmis bu haftalarda. Progestan yazdi ama kanama tekrar olursa kullan yoksa gerek yok dedi

Bu ne uykudur gözümü açamıyorum atölyeden eve araba nasıl kullancam bilemedim 😴😴😴 ruh halimde hiç iyi değil neolcak benim halim acaba

Back