- 28 Şubat 2020
- 282
- 143
- 33
- 31
İnşallah sağlıklı olur canımKesinlikle ama ben kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalındığına inanıyorum ben 2 ay sonra kaldım umarım senin de sağlıklı ilerler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklı olur canımKesinlikle ama ben kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalındığına inanıyorum ben 2 ay sonra kaldım umarım senin de sağlıklı ilerler canım
Asprine başla bence canımBen aspirin içmedim pik ye görmedim canım doktorla haftaya görüşeceğim muhtemelen adet bitimi hamile kalmış olabilirim o yüzden sen her zamanı değerlendir. Doktora sorarım ovulasyon döneminde mi oldu diye sana haber veririm
İkinci hamileliğinde ilk hamileliğindeki belirtileri mi yaşadın canımKesinlikle ama ben kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalındığına inanıyorum ben 2 ay sonra kaldım umarım senin de sağlıklı ilerler canım
Pazartesiye kadar bekleyeceğim Leke gelirse test yaptıracağım canımBence adet öncesine göre iyi bi değer
2 güne bir yaptırın diyorlar ya,istersen için çok huzursuzsa yarın tekrar yaptır artışa bak
Benim İlki o kadar kısa oldu ki ama ikisi arasındaKi ortak belirtiler göğüs hassasiyeti ve Halsizlik . Hamilelik ilerledikçe ben belirtileri yaşamaya başladım şu an mesela herşey var Kasık ağrısı koku hassasiyeti kabızlık bulantı ahhh ahhh ama hepsi de çok güzelİkinci hamileliğinde ilk hamileliğindeki belirtileri mi yaşadın canım
Tammm vakti aldığın test iyi inşallah uğur getirirYemek yedim kendimi koltuğa attım ✌
Tatlı yorgunluk onlar dinlen doyasıyaben yatarken yoruluyorum kahve icmeye halim yok
İyi dayanıyorsunNoooo 3 gün daha beklicem niyeyse regl olcam gibi geliyor bakalım pazar belli olur benim regl olup olmucağım zaten varsa bile gecikmeden sonran10 güne anca netleşir kese oluşursa kendimi hamile sayarım artık
Napim kuzu şimdi yapsam çıksa endişem 3 gün daha eklenecek ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi regl olursam da umutlanmamış olurum bu arada ben de regl olacağımı düşünüyorumİyi dayanıyorsun
Ben kesin regl olcam ya
Ne hissediyorsun benim için senin hislerin çıkıyorTammm vakti aldığın test iyi inşallah uğur getirir
Ben sabırsızım hemen olsun bitsin isterim en sonki düşükte sabahın köründe pazar günüydü herkes uyurken acile gittim kan verdimBenim niyeyse hiç test yapasım yok normal hayatta çok sabırsız bi insanım aslında galiba aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için bilinçaltım beni böyle yönlendiriyor
Kötüyü çağırma iyi şeyler düşünmeye çalış gebelikte ağrılar olabilir önemli olan kırmızı akışkan kanama olmasın yada açık pembe sıkıntıKızlar galiba benim yine kimyasal gebelik. Adet olacakmış gibi bir ağrım var. Psikolojik lekeler görüyorum yada gerçekten var. Galiba yine kimyasal ile sonuçlanacak
karamsar olma iyiyi düşün diyene bak de bende çok karamsarım allah hakkımızda hayırlısını versinNoooo 3 gün daha beklicem niyeyse regl olcam gibi geliyor bakalım pazar belli olur benim regl olup olmucağım zaten varsa bile gecikmeden sonran10 güne anca netleşir kese oluşursa kendimi hamile sayarım artık
Benim bütün karamsarlığım hep kendime heeepkaramsar olma iyiyi düşün diyene bak de bende çok karamsarım allah hakkımızda hayırlısını versin
Ağrın var mı canım kaç gün vardı senin regleBende regl mi olcam acaba çok şişkinliğim var regl önü gibi diyetislenle görüşmem var 3 haziranda kilo vermeyip aldınmı diyecek bana
Ben umutluyumNe hissediyorsun benim için senin hislerin çıkıyor
Hadi bakalım koydum bunu cebimeBen umutluyum